Criteriul National

Cum alegi corect o firma specializata in amenajari interioare?

Cum alegi corect o firma specializata in amenajari interioare?
august 06
16:29 2020

Atunci cand decizi ca este momentul sa faci schimbari in locuinta ta, tot ce iti ramane de facut este sa iti alegi materialele potrivite, conform unui necesar rezultat din calcule, si sa alegi o firma de amenajari interioare, astfel incat lucrarea sa iasa cat mai bine.

Firma de amenajari interioare reprezinta un pilon de baza in realizarea lucrarii, pentru ca specialistii cunosc toate detaliile. Totusi, multe persoane se plang de firmele de amenajari interioare, fapt ce denota, in mod clar, o alegere defectuoasa sau o comunicare cu probleme.

Cum se alege firma specializata de amenajari interioare?

Una dintre caracteristicile de baza ale oricarei firme specializate de amenajari interioare o reprezinta portofoliul. Acesta reprezinta totalitatea lucrarilor efectuate, in detaliu, pentru a arata experienta pe care acesti specialisti o au in domeniul amenajarilor. Portofoliul este, adesea, edificator, pentru ca beneficiarii isi pot face o idee despre capacitatea unei firme de amenajari interioare de a realiza o anumita lucrare, in mod corect.

Proactivitatea este o alta caracteristica a unei firme specializate in amenajari interioare, in sensul ca specialistii din aceasta companie stiu exact cum sa imbine experienta lor cu nevoile clientului. Ei vor sti ca poti gasi lavoare pe piatraonline.ro sau rasina poliuretanica pentru exterior si nu pentru interior. Sau, cum sa aranjeze benzile luminoase astfel incat sa creeze efecte spectaculoase si jocuri cu lumini pe sub mobila sau scafe. Tot ei iti pot propune cromatica pentru locuinta, tencuiala decorativa cea mai buna sau sapele autonivelante potrivite pentru pardoselile tale. Ei vor veni cu solutii sigure si clare, anticipand nevoia clientului in ceea ce priveste amenajarile interioare, astfel incat fiecare proiect sa fie cu adevarat unul reusit.

Recomandarile clientilor sunt si ele deosebit de importante in ceea ce priveste alegerea corecta a firmei de amenajari interioare, deoarece recenziile clientilor cantaresc destul de mult. Daca o firma de amenajari interioare are destul de multe recenzii pozitive, atunci, in mod clar iti poti face o idee cu privire la modul de lucru.

Orientarea spre client si servicii customer suport. Fara indoiala ca dincolo de componenta tehnica, ce vizeaza experienta si calitatea muncii, si factorul uman este la fel de important. Oricarui client ii place sa fie tratat cu respect si sa se simta ascultat, iar o firma de amenajari interioare care asigura un customer suport de exceptie va castiga intotdeauna teren. Este important sa stii ca firma nu iti vrea doar banii, ci isi doreste sa lucreze alaturi de tine, pentru a realiza un proiect special de amenajari interioare, gandit dupa dorintele tale.

De ce ar trebui sa lucrezi cu o firma de amenajari interioare?

Chiar daca ai cunostinte solide de amenajari interioare, uneori este imposibil sa stii toate detaliile constructive ce tin de punerea in opera a materialelor. Din acest motiv, experienta unor specialisti dar si cunostintele lor se pot dovedi utile in vederea realizarii corecte a lucrarilor.

In plus, realizarea unor lucrari sub umbrela unui contract este foarte importanta, deoarece acest lucru iti poate oferi o garantie in cazul in care apar defecte sau probleme. Contractul este si o forma de respect fata de client, pentru ca in acesta sunt specificate toate conditiile de lucru, materialele folosite si termenele de realizare. Plus ca totul se incheie cu un proces verbal de predare – receptie a lucrarilor.

Este important sa ai in vedere toate aceste lucruri pentru a fi sigur ca alegerea ta este una favorabila si ca proiectul tau va fi finalizat sub forma dorita. 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Maria Popescu

Maria Popescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul