Criteriul National

Cum alegi cortul pentru o petrecere in aer liber

Cum alegi cortul pentru o petrecere in aer liber
februarie 27
09:32 2017

Un eveniment in aer liber poate fi o experienta unica si revigoranta. Briza rece de la apus de soare, invitati stand de vorba si zambind sunt elemente care descriu un tablou memorabil pentru o petrecere. Sunt insa si cateva elemente de care trebuie sa tii cont atunci cand organizezi un eveniment in aer liber. In primul rand trebuie sa te hotarasti ce tip de cort vrei sa folosesti. Astazi, exista firme specializate de la care poti lua corturi pentru evenimente, mobilierul, decoratiunile si orice altceva mai este nevoie pentru reusita petrecerii tale.

Iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont inainte sa inchiriezi un cort pentru petreceri:

  • Cati invitati astepti? Cu cat petrecerea este mai mare, cu atat ai nevoie de un cort mai mare.
  • Ce fel de vreme se anunta? Daca locuiesti intr-o zona cu umiditate crescuta, acest lucru va influenta genul materialelor din care este realizat cortul
  • Ai nevoie de spatiu suplimentar pentru mese, scaune si mancare? Poate si de un spatiu pentru formatie? Daca da, atunci ai nevoie de un cort mare dintr-un material care nu se rupe usor.
  • Petrecerea va avea loc ziua sau noaptea? Noaptea vei avea nevoie de lumina, lucru care influenteaza tipul cortului ales.
  • Pe ce sol va avea loc petrecerea? Asfalt, iarba, lemn, pamant? Acest lucru conteaza in alegerea materialului din care este confectionat cortul.
  • Ce fel de petrecere organizezi? Nunta, conferinta de presa, concert, team building? In general cele mai versatile sunt corturi Pagoda pentru ca pot fi imbinate impreuna pentru a crea zone atractive vizual in cadrul oricarui eveniment outdoor, de entertaining sau cu produse de desfacere.

Este important de stiut ca nu toate corturile pentru petreceri sunt confectionate din aceleasi materiale. Unele sunt realizate din panza, altele din polistiren, sau chiar din nailon. Asa ca trebuie sa fii atent atunci cand inchiriezi un cort sa nu ai surpriza sa se rupa sau sa absoarba umezeala si sa formeze mucegai.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro