Criteriul National

Cum alegi cortul pentru o petrecere in aer liber

Cum alegi cortul pentru o petrecere in aer liber
februarie 27
09:32 2017

Un eveniment in aer liber poate fi o experienta unica si revigoranta. Briza rece de la apus de soare, invitati stand de vorba si zambind sunt elemente care descriu un tablou memorabil pentru o petrecere. Sunt insa si cateva elemente de care trebuie sa tii cont atunci cand organizezi un eveniment in aer liber. In primul rand trebuie sa te hotarasti ce tip de cort vrei sa folosesti. Astazi, exista firme specializate de la care poti lua corturi pentru evenimente, mobilierul, decoratiunile si orice altceva mai este nevoie pentru reusita petrecerii tale.

Iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont inainte sa inchiriezi un cort pentru petreceri:

  • Cati invitati astepti? Cu cat petrecerea este mai mare, cu atat ai nevoie de un cort mai mare.
  • Ce fel de vreme se anunta? Daca locuiesti intr-o zona cu umiditate crescuta, acest lucru va influenta genul materialelor din care este realizat cortul
  • Ai nevoie de spatiu suplimentar pentru mese, scaune si mancare? Poate si de un spatiu pentru formatie? Daca da, atunci ai nevoie de un cort mare dintr-un material care nu se rupe usor.
  • Petrecerea va avea loc ziua sau noaptea? Noaptea vei avea nevoie de lumina, lucru care influenteaza tipul cortului ales.
  • Pe ce sol va avea loc petrecerea? Asfalt, iarba, lemn, pamant? Acest lucru conteaza in alegerea materialului din care este confectionat cortul.
  • Ce fel de petrecere organizezi? Nunta, conferinta de presa, concert, team building? In general cele mai versatile sunt corturi Pagoda pentru ca pot fi imbinate impreuna pentru a crea zone atractive vizual in cadrul oricarui eveniment outdoor, de entertaining sau cu produse de desfacere.

Este important de stiut ca nu toate corturile pentru petreceri sunt confectionate din aceleasi materiale. Unele sunt realizate din panza, altele din polistiren, sau chiar din nailon. Asa ca trebuie sa fii atent atunci cand inchiriezi un cort sa nu ai surpriza sa se rupa sau sa absoarba umezeala si sa formeze mucegai.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo