Criteriul National

Cum alegi cortul pentru o petrecere in aer liber

Cum alegi cortul pentru o petrecere in aer liber
februarie 27
09:32 2017

Un eveniment in aer liber poate fi o experienta unica si revigoranta. Briza rece de la apus de soare, invitati stand de vorba si zambind sunt elemente care descriu un tablou memorabil pentru o petrecere. Sunt insa si cateva elemente de care trebuie sa tii cont atunci cand organizezi un eveniment in aer liber. In primul rand trebuie sa te hotarasti ce tip de cort vrei sa folosesti. Astazi, exista firme specializate de la care poti lua corturi pentru evenimente, mobilierul, decoratiunile si orice altceva mai este nevoie pentru reusita petrecerii tale.

Iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont inainte sa inchiriezi un cort pentru petreceri:

  • Cati invitati astepti? Cu cat petrecerea este mai mare, cu atat ai nevoie de un cort mai mare.
  • Ce fel de vreme se anunta? Daca locuiesti intr-o zona cu umiditate crescuta, acest lucru va influenta genul materialelor din care este realizat cortul
  • Ai nevoie de spatiu suplimentar pentru mese, scaune si mancare? Poate si de un spatiu pentru formatie? Daca da, atunci ai nevoie de un cort mare dintr-un material care nu se rupe usor.
  • Petrecerea va avea loc ziua sau noaptea? Noaptea vei avea nevoie de lumina, lucru care influenteaza tipul cortului ales.
  • Pe ce sol va avea loc petrecerea? Asfalt, iarba, lemn, pamant? Acest lucru conteaza in alegerea materialului din care este confectionat cortul.
  • Ce fel de petrecere organizezi? Nunta, conferinta de presa, concert, team building? In general cele mai versatile sunt corturi Pagoda pentru ca pot fi imbinate impreuna pentru a crea zone atractive vizual in cadrul oricarui eveniment outdoor, de entertaining sau cu produse de desfacere.

Este important de stiut ca nu toate corturile pentru petreceri sunt confectionate din aceleasi materiale. Unele sunt realizate din panza, altele din polistiren, sau chiar din nailon. Asa ca trebuie sa fii atent atunci cand inchiriezi un cort sa nu ai surpriza sa se rupa sau sa absoarba umezeala si sa formeze mucegai.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro