Criteriul National

Cum alegi dentistul potrivit?

Cum alegi dentistul potrivit?
noiembrie 02
13:53 2018

Teama de dentist este o problema cu care se confrunta foarte mutli oameni. De cele mai multe ori insa, se ajunge la un punct in care teama nu mai are nicio putere in fata durerii sau in fata impactului social pe care il are o gura fara dinti, asadar, trebuie sa ajungi la un dentist. Daca faci parte din categoria de oameni care se teme de dentist si nu a calcat prea des prin cabinetul stomatologic, trebuie sa te orientezi in functie de cateva criterii. Este important ca dentistul sa fie intelegator si sa iti poata oferi linistea de care ai nevoie.

Cum alegi, asadar, dentistul potrivit?

1. Cauta un dentist in zona ta. Este bine sa poti ajunge rapid la cabinet, in caz de urgenta. Daca esti din sectorul 6, cauta un cabinet stomatologic sector 6 Bucuresti. Ai o multime de optiuni, asadar ai toate sansele sa gasesti varianta ideala.

2. Discuta cu dentistul inainte de a merge la prima sedinta. Poarta o discutie cu dentistul si vezi cum de intelegi cu el. De asemnea, asigura-te ca iti cere un istoric medical. Nu pare a fi un lucru foarte important, insa este. Daca iti cere un istoric medical inseamna ca ii pasa de eventualele conditii medicale pe care le ai, de alergii si de istoricul stomatologic. Astfel, sansele sa faca ceva grsit sunt minime.

3. Informeaza-te in legatura cu aparatura folosita de dentist. Evident, specialistul care se joaca cu dintii tai este important. Este importanta pregatirea pe care o are si de asemenea, este important modul in care iti vorbeste. In aceeasi masura insa, este importanta aparatura pe care o foloseste. Tehnologia moderna a facut ca dentistul sa nu mai fie atat de infricosator iar durerea sa fie cu adevarat inexistenta ( cel putin cea din timpul tratamentului ). Tocmai de aceea, daca scaunul pare ca are 50 de ani si descoperi lucruri ruginite prin jur, fugi cat te tin picioarele pana la urmatorul cabinet.

4. Verifica daca dentistul este atent la normele de igiena. Micile detalii sunt importante. Spre exemplu, este important sa isi curete spatiul de lucru dupa fiecare pacient si sa foloseasca intotdeauna ustensile sterilizate. Acorda atentie acestui lucru si totul va decurge normal. In plus, vei descoperi ca mersul la dentist poate sa fie o simpla rutina, pe care o vei face fara niciun fel de teama.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu