Criteriul National

Cum alegi gresia din baie?

Cum alegi gresia din baie?
mai 20
13:41 2020

Cand planifica reparatiile in baie, majoritatea oamenilor prefera gresie Spania. Si acest lucru nu este surprinzator, deoarece are caracteristici imbunatatite – rezistenta crescuta la umiditate ridicata, schimbari constante de temperatura si la impact fizic. Colectiile de gresie Spania  sunt atat de diverse si numeroase, incat chiar si cei mai pretentiosi clienti isi pot alege propria versiune. Una dintre cele mai populare tipuri astazi, este gresia Spania pentru baie, modelele putand fi vazute in magazinul online  newfitout.ro. Aceste produse de inalta calitate au un cost optim si o calitate ridicata. In aceasta tara, traditiile medievale ale productiei de ceramica sunt inca aplicate. Gazduieste companii de productie de renume mondial si studiouri care dezvolta tot mai multe idei noi pentru decorarea ceramicii. In saloanele si magazinele specializate exista o varietate de colectii pentru decorarea baii. Pe langa placile de fundal, aici se produc tot felul de panouri, decoruri si borduri. Utilizarea acestor colectii iti permite sa creezi o solutie completa in orice spatiu.

Gresie Spania – Istorie si calitate

Utilizarea gresiei Spania ca finisaj are surse antice. Aparitia sa dateaza din vremea existentei Persiei Antice. Ulterior, secretul productiei sale devine cunoscut in Spania. Inainte de aceasta, a fost folosita in principal caramida vitrata ceramica. Dar putini au achizitionat acest material de finisare, deoarece acesta era inaccesibil pentru majoritatea cumparatorilor. Prin urmare, o astfel de decoratie a fost gasita doar in casele cele mai bogati si in bisericile catolice.  Cele mai multe dintre celebrele marci spaniole sunt deosebit de specifice, producand nu numai colectii neobisnuite, ci si soiuri de gresie nestandardizata.

 

Producatorii spanioli  vand gresie Spania in stilul tarii si in stilul epocii victoriene, precum si intr-un stil tipic european. Colectiile magazinului online sunt reprezentate in catalogul online. Catalogul online prezinta multe imagini care difera prin design si stil. Interesant este ca in procesul de productie se folosesc doar componente naturale. Iar companiile spaniole  produc exclusiv modele de elita care alcatuiesc zeci de colectii elegante. Virtutile lor comune sunt nobilimea speciala si aristocratia traditionala.

 

Brandurile spaniole de gresie sunt cunoscute atat in ​​Europa, cat si in majoritatea tarilor lumii. Companiile spaniole produc colectii extinse, principalul avantaj al acestora fiind utilizarea tehnologiilor avansate. De asemenea, companiile spaniole introduc constant tehnologii inovatoare, desi sunt cunoscut doar recent pe piata placilor ceramice. Caracteristica sa este marginea perfect neteda, ceea ce face posibila obtinerea unei suprafete plane fara a completa golurile dintre elementele individuale. Acest lucru faciliteaza foarte mult instalarea, mentinand in acelasi timp calitatea inalta a acoperirii finisate.

Ce dimensiuni sunt disponibile

In primul rand, este important sa stii dimensiunea baii tale.  O placa de gresie in forma de patrat cu dimensiuni de 15×15 sau 20×20 cm este una dintre cele mai populare. Multa lume foloseste placi de dimensiuni mari. Produsele dreptunghiulare sunt de asemenea populare. Deci, placile de gresie Spania care masoara 20×50 cm sunt foarte populare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul