Criteriul National

Cum alegi invitatia de nunta in 2019?

Cum alegi invitatia de nunta in 2019?
iulie 11
09:47 2019

Primii pasi in organizarea unei nunti!

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu si a unei viitoare familii. In momentul in care decideti ca vreti sa faceti acest pas trebuie sa va ganditi la data evenimentului, posibili nasi, lista de invitati, alegerea rochiei de mireasa si a costumului de ginere, alegerea bisericii si a restaurantului, alegerea aranjamentelor florale si mai apoi la alegerea invitatiilor de nunta.

Asadar dupa ce avem data, locatii, ore, nasi, se apropie cu pasi repezi evenimentul si trebuie sa alegeti un model de invitatie de nunta, care sa va reprezinte si sa se incadreze in buget.

In trecut oamenii se duceau cu plosca la viitorii invitati, mai tarziu, mirii au inceput sa scrie pe o hartie un text ce urma a fi dus la o tipografie si copiat in mai multe exemplare, in anul 2019, alegerea, crearea si impartirea unei invitatii, este mult mai simpla.

Alegerea unei invitatii de nunta se face in cativa pasi simpli:

  • stabilirea bugetului,
  • alegerea tematicii,
  • accesarea site-urilor online si rasfoirea cataloagelor cu invitatii sau in cazul in care doriti sa vedeti invitatiile fizic, apelarea la un magazine de specialitate,
  • alegerea mai multor modele
  • decizia finala (decizia finala de a alege o invitatie, din cate optiuni sunt, va fi stabilita in functie de buget, de gustul ambilor miri, de tematica aleasa)

Trecand peste primul pas, pe care il stabiliti inca de la inceput pentru intreg evenimentul, cel de-al doilea pas va poate usura cautarea unei invitatii perfecte. De cele mai multe ori mirii au o tematica, dar exista si cazuri in care o stabilesc in momentul in care rasfoiesc cataloagele.

Tendintele si modelele de invitatii se schimba de la un an la altul, insa tematicile cele mai des intalnite pentru nunti sunt: vintage, retro, simplu-elegant, traditional romanesc, miri in prim-plan, floral, travel si Provence – lavanda.

In colectiile de invitatii 2019 sunt incadrate toate tematicile mentionate mai sus, deoarece in fiecare an marii producatori si distribuitorii (precum Invitatiicreative.com) doresc sa ofere o gama cat mai variata si accesibila de invitatii de nunta, si de ce nu de invitatii pentru cununia civila.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

CRIL DEV

CRIL DEV

CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul