Criteriul National

Cum alegi o masina de spalat cu uscator?

Cum alegi o masina de spalat cu uscator?
aprilie 04
18:40 2017

Noie electrocasnice sunt intradevar foarte avantajoase, mai ales atunci cand ele au fost concepute special pentru o comoditate mai mare. Ei bine, astazi vom incepe sa enumeram care sunt cele mai importante aspecte la care sa fi atent in momentul in care iti achizitionezi o astfel de masina de spalat si pe baza carora alegerea ta poate fi facuta fara prea mult efort. De aceea, scapa de orice lucru care te deranjeaza si dedica-ti cateva minute pentru a citi acest material deoarece vei afla niste lucruri foarte importante.

Aspecte importante la care sa fi atent cand iti cumperi o masina de spalat rufe cu uscator

Primul lucru la care sa fi atent in momentul in care ai de gand sa-ti achizitionezi un astfel de produs, asigura-te ca are o capacitate pe masura nevoilor tale. Deoarece este necesar ca un uscator de rufe electric sa aiba o capacitate mare va trebui ca si tu sa il analizezi foarte bine, deoarece fara acest lucru vei fi foarte incomod in momentul in care ai de gand sa iti speli hainele. Chiar daca uneori pretul sau este unul mai mare, incearca sa gandesti pe termen lung si sa ai in vedere ca la un moment dat acest lucru o sa fie doar in favoarea ta. Asa ca, primul aspect important in momentul achizitiei, este sa fi foarte atent la ce capacitate ai nevoie.

Clasa energetica este si ea foarte importanta, deoarece acest tip de masina de spalat va consuma automat mai mult, iar astfel trebuie sa te asiguri ca vei evita acest disconfort din punct de vedere financiar. Axeaza-te in principal pe cele mai bune clase, si evita masinile de spalat care fac parte din alta clasa energetica in afara de A, deoarece ele au un consum cu mult peste media pietei, si te vei trezi ca ai facut o alegere foarte proasta din acest punct de vedere.

Iar la final, iti recomand sa nu achizitionezi o masina de spalat cu uscator de la un brand mai putin cunoscut, deoarece este posibil sa nu aiba calitatea pe care ti-o doresti. De aceea, brandul poate fi un alt aspect la care sa fi atent si datorita caruia iti poti face treaba mult mai usoara. Chiar si intr-o buna parte din recomandarile pe care le ai la dispozitie se precizeaza de atentia mare asupra brandului, motiv pentru care este necesar sa fi si tu foarte atent la cine produce masina de spalat.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Tudor

Tudor

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo