Criteriul National

Cum alegi rochiile de banchet perfecte pentru silueta ta

Cum alegi rochiile de banchet perfecte pentru silueta ta
aprilie 17
17:52 2019

Cu banchetul chiar la colț, imaginându-vă cum să va alegeți rochia de banchet perfectă care poate fi prevestitoare. La urma urmei, veți dori să arătați fabulos pentru marele eveniment al anului școlar. Rochiile de banchet trebuie să vă facă să simțiți specială, dar in primul rând confortabil.

Cum sa alegi o rochie de banchet perfecta

Unele sfaturi sunt simple de reținut :

  • Pentru a capta atentia, încercați o talie imperială și un tiv scurt. O talie imperială vă va oferi o siluetă de invidiat.
  • Clădire sau formă de pere- (talie mică, șolduri și busturi complete). Veti arăta cel grozav printre rochiile de acolo. Rochiile pentru care te poti flata cel mai mult ar fi rochiile cu o talie rosie si un tiv scurt.
  • Triunghi- (Mic pe partea de sus și fundul si mai mare). Du-te pentru un corset mai lung, cu fuste complete pentru a camufla zona șoldului. Căutați talie roșie și mâneci cu capac pentru a crea un aspect mai echilibrat.
  • Triunghiul inversat- Căutați rochii cu linia gatului foarte simpla, fără șorțuri, arcuri pe partea de sus, care vor atrage atenția numai asupra acelei zone. Creați echilibru cu o fustă mai completă.
  • Subțire și fără curbe – Creați curbe cu un tampon cu bule sau rochie in forma de A. Căutați detalii în partea de sus, ceea ce va da iluzia de ceva mai mult. Puteți, de asemenea, să vă jucați atributele cu o rochie cu picior în lungime. Simțiți-vă liber să purtați modele și să alegeți cea mai potrivită culoare.

 

Scurt – pana la genunchi, care nu va depăși formele. Culorile mici și culorile solide sunt cele mai bune, astfel încât toată lumea vă vede și nu doar rochia.

O rochie cu mantie fara maneci, care lovește doar sub genunchi, ar trebui sa completeze orice figură.

 

Trebuie să cheltuiți o avere pentru a arăta fabulos?

Nu trebuie să cheltuiți prea mult pentru a arăta grozav în noaptea banchetului! Dacă v-ați epuizat deja cautarea prin dulapurile familiei sau pe la prietenii dvs. și nu ați găsit nimic … puteți începe să căutați rochia mai devreme și să loviți magazinele locale pentru a găsi haine foarte scumpe care sunt la reducere! Mall-uri de la periferie  sunt, de asemenea, un loc minunat pentru a găsi rochii de banchet ieftine.

Ce accesorii sunt bune pentru banchet?

Dacă doriți să vă schimbați aspectul, puteți adăuga un clip extensibil pentru păr pentru a crea un aspect complet diferit. Alte accesorii care sunt fierbinți în acest an sunt clipuri de păr din stras, împletituri și tocuri metalice crăpate.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei