Criteriul National

Cum alegi rochiile de banchet perfecte pentru silueta ta

Cum alegi rochiile de banchet perfecte pentru silueta ta
aprilie 17
17:52 2019

Cu banchetul chiar la colț, imaginându-vă cum să va alegeți rochia de banchet perfectă care poate fi prevestitoare. La urma urmei, veți dori să arătați fabulos pentru marele eveniment al anului școlar. Rochiile de banchet trebuie să vă facă să simțiți specială, dar in primul rând confortabil.

Cum sa alegi o rochie de banchet perfecta

Unele sfaturi sunt simple de reținut :

  • Pentru a capta atentia, încercați o talie imperială și un tiv scurt. O talie imperială vă va oferi o siluetă de invidiat.
  • Clădire sau formă de pere- (talie mică, șolduri și busturi complete). Veti arăta cel grozav printre rochiile de acolo. Rochiile pentru care te poti flata cel mai mult ar fi rochiile cu o talie rosie si un tiv scurt.
  • Triunghi- (Mic pe partea de sus și fundul si mai mare). Du-te pentru un corset mai lung, cu fuste complete pentru a camufla zona șoldului. Căutați talie roșie și mâneci cu capac pentru a crea un aspect mai echilibrat.
  • Triunghiul inversat- Căutați rochii cu linia gatului foarte simpla, fără șorțuri, arcuri pe partea de sus, care vor atrage atenția numai asupra acelei zone. Creați echilibru cu o fustă mai completă.
  • Subțire și fără curbe – Creați curbe cu un tampon cu bule sau rochie in forma de A. Căutați detalii în partea de sus, ceea ce va da iluzia de ceva mai mult. Puteți, de asemenea, să vă jucați atributele cu o rochie cu picior în lungime. Simțiți-vă liber să purtați modele și să alegeți cea mai potrivită culoare.

 

Scurt – pana la genunchi, care nu va depăși formele. Culorile mici și culorile solide sunt cele mai bune, astfel încât toată lumea vă vede și nu doar rochia.

O rochie cu mantie fara maneci, care lovește doar sub genunchi, ar trebui sa completeze orice figură.

 

Trebuie să cheltuiți o avere pentru a arăta fabulos?

Nu trebuie să cheltuiți prea mult pentru a arăta grozav în noaptea banchetului! Dacă v-ați epuizat deja cautarea prin dulapurile familiei sau pe la prietenii dvs. și nu ați găsit nimic … puteți începe să căutați rochia mai devreme și să loviți magazinele locale pentru a găsi haine foarte scumpe care sunt la reducere! Mall-uri de la periferie  sunt, de asemenea, un loc minunat pentru a găsi rochii de banchet ieftine.

Ce accesorii sunt bune pentru banchet?

Dacă doriți să vă schimbați aspectul, puteți adăuga un clip extensibil pentru păr pentru a crea un aspect complet diferit. Alte accesorii care sunt fierbinți în acest an sunt clipuri de păr din stras, împletituri și tocuri metalice crăpate.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei