Criteriul National

Cum alegi un magazin cu lenjerii de pat

mai 06
20:01 2020

Cum alegi un magazin cu lenjerii de pat

Daca nu obisnuiesti sa scrii recenzii pentru produsele pe care le cumperi ar trebui sa te gandesti ca poate pe aceasta cale sunt multi vanzatori care nu merita sa existe pe piata si acestia au toate sansele sa reziste cu toate ca produsele si serviciile lor lasa de dorit. Avand acest lucru in minte, de fiecare data las cate un review, chiar si daca cumpar lenjerii de pat. Chiar am plasat o comanda recent la un magazin pe care abia l-am descoperit si pot spune ca sunt pe deplin multumit.

Nu stiu daca ati mai auzit pana acum de Casa New Concept, eu nu, dar m-am documentat un pic despre ei si am vazut ca lumea era multumita in general. Chiar pun pret pe calitate pentru ca stiu ca orice produs de calitate chiar se simte fata de unul ieftin asa ca m-am uitat dupa fel si fel de lenjerii care sa fie confectionate din materiale bune. Prin toate recomandarile predomina bumbacul, un material foarte simplu, dar eficient. Dar atentie, bumbac 100%, nu amestecat cu fel si fel de mixuri sintetice pentru ca alea sunt lenjerii transparente pe care le speli de doua ori si s-a terminat, le arunci. Adica dai banii de pomana.

Revenind la cei de la CasaNewConcept, aici am gasit tot felul de lenjerii si trebuie sa recunosc ca mi-a fost un pic dificil sa aleg un singur model. Totusi, sunt diferite criterii de selectie a produselor pentru a ajunge mai rapid direct la lenjeriile de care suntem interesati. Per total e destul de simplu, iar experienta e una pozitiva. In cateva minute deja poti sa plasezi o comanda, adica exact cum ar trebui pentru ca nu cred ca mai are lumea chef sa astepte.

Nu am fost sceptic ca altii pentru ca m-am interesat cum trebuie si ma asteptam la o lenjerie de calitate si nu am fost dezamagit. Cea pe care am cumparat-o e din bumbac, are un model frumos si e foarte placuta la atingere. Chiar se simte, iar seara ma odihnesc mult mai bine, asa ca cine isi alege o saltea scump, dar o lenjerie ieftina chiar greseste mult. In plus, preturile sunt bune si am vazut chiar si cateva oferte care mi-au facut cu ochiul si de pe urma carora poate am sa profit la urmatoarea comanda. Per total, recomand CasaNewConcept tuturor celor care vor lenjerii de pat pentru ca nu mai trebuie sa le cumparam din supermarket unde nu doar ca sunt scumpe, dar si calitatea lasa de dorit.

Vorbesc de un raport calitate – pret ideal asa ca merita, iar daca ai cumparat si tu, poate ca ar trebui sa scrii o recenzie ca doar asa putem sa luam cu totii doar decizii bune.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul