Criteriul National

Cum apreciezi in serviciu bun de creare site web?

Cum apreciezi in serviciu bun de creare site web?
iunie 06
20:00 2019

Trebuie sa stiti ca daca va veti orienta catre un serviciu bun de creare site web, veti avea multe de castigat, un site de calitate fiind unul indicat pentru voi. Acest site va reusi sa functioneze fara nici un fel de problema de fiecare data si va veti bucura de numeroasele avantaje pe care le pune la dispozitia voastra. In ziua de azi, orice afacere trebuie sa dispuna de un astfel de site. Avand la indemana un astfel de site, afacerea va reusi sa functioneze fara nici un fel de problema.

Aspecte importante

Este bine sa va orientati catre un serviciu de creare site web. Veti constata ca alegand un astfel de serviciu, veti avea multe de castigat si il veti indragi. Scopul oricarei campanii de marketing va fi sa atrageti catre afacerea voastra un numar mai mare de persoane. Acest lucru va insemna ca si site-ul pe care il detineti trebuie sa arate cat mai bine. Un astfel de site va fi indicat pentru voi.

E posibil ca pe viitor, social media sa inceteze sa mai existe. Desiu este putin probabil ca acest lucru sa aiba loc, sunt sanse totusi ca el sa se intample. Va trebui astfel sa va puneti la punct cat mai bine site-ul pentru a nu fi surprinsi de faptul ca social media nu mai este accesibil. Daca social media dispare, tot ceea ce ati construit pe aceste retele de socializare se va narui intr-o clipa.

Site-ul are astfel avantajul ca este proprietatea voastra. El va putea fi mutat, dar si folosit dupa bunul vostru plac. Nimeni nu va va impune reguli despre cum ar trebui sa va folositi site-ul. El va putea fi accesat fara nici o problema, in orice moment. Site-ul vostru va ramane astfel exact acolo unde l-ati lasat.

Alte lucruri importante

Un alt lucru pre care trebuie sa-l stiti este ca un serviciu de creare site web va fi excelent pentru voi si va va ajuta in realizarea unui site care reprezinta o destinatie. Un astfel de site va fi afacerea voastra si il veti indragi. Clientii vostri isi vor crea rapid o impresie despre acest site.

Ei se vor uita la toate lucrurile care sunt caracteristice site-ului vostru si vor lua o decizie cu privire la acesta. Se vor decide astfel rapid daca vor ramane sau daca se vor orienta catre un alt site. Pentru a-i convinge sa ramana, este important sa alegeti un serviciu ideal de creare site web.

Un alt lucru pe care trebuie sa-l stiti este ca un site nu va fi scump. Nu va va costa prea mult sa inchiriati un nume de domeniu timp de un an. De asemenea, veti vedea ca un site va fi mult mai ieftin decat a deschide, de exemplu o afacere offline.

Site-ul trebuie sa ofere in permanenta atat seriozitate, cat si o garantie cat mai buna. Un astfel de site va reusi sa fie apreciat, dar si inrdragit de catre clientii vostri, de aceea alegeti un serviciu de creare site web.

Sursa: Media90.ro/creare-site-web-design

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul