Criteriul National

Cum ar trebui să arate un site web bine conceput?

Cum ar trebui să arate un site web bine conceput?
martie 08
17:59 2022

Un site web bine conceput și util este cea mai bună prezentare virtuală pentru orice afacere – chiar și offline. Află pe ce să te concentrezi atunci când îți dorești un site web adaptat timpurilor moderne și cui să comanzi designul site-ului web sau crearea de magazine online pentru compania ta.

Designul contează!

Vremurile în care la intrarea pe site, coloana sonoră era activată automat, însoțită de gif-uri și animații, sunt – din fericire – cu mult în urmă. În designul web modern, simplitatea și neconvenționalitatea contează.

Grafica centrată pe ecran complet sau elemente asemănătoare pictogramelor sunt doar câteva dintre tendințele actuale. Nu îți fie teamă să lași spațiul de pe site-ul tău web nefolosit. Introducerea armoniei va permite să te concentrezi și mai bine asupra conținutului cheie. Merită să te interesezi de psihologia culorilor și să alegi culorile care să se potrivească cu asocierile pe care dorești să le evoci utilizatorilor care vor ajunge pe site-ul tău. Nu uita să iei în considerare unde ar trebui să fie amplasate elementele cheie ale paginii, înainte ca designul să fie pregătit în software-ul grafic profesional.

Funcționarea și utilizarea site-ului web

Când proiectezi un site web, amintește-ți cine va fi publicul țintă al acestuia. Fă totul pentru a-l face cât mai util și ai grijă de găzduirea și serverul de calitate corespunzătoare, care să îi permită să funcționeze impecabil.

Pentru utilizatorii de internet, nimic nu este mai descurajator decât accesarea unui anumit site web unde vor trebui să aștepte prea mult timp ca întreg conținutul să fie încărcat. Dacă este posibil, poți cerceta cu potențialii utilizatori pentru a verifica care elemente de pe site-ul tău sunt cele mai importante pentru ei, care ar trebui eliminate și care ar trebui adăugate.

Reactivitatea este o necesitate

Nu uita că până la 80 % dintre utilizatorii de internet au smartphone-uri cu acces la internet și, cel mai adesea, prin intermediul acestora navighează pe internet. Deci merită ca site-ul tău web să fie responsive, astfel încât să se afișeze bine pe diferite rezoluții de ecran – de la cele mai mari monitoare la cele mai mici telefoane – și să fie adaptat acestora. Datorită acestui fapt, vei păstra utilizatorii pe site-ul tău, atunci când îl vor găsi – indiferent de pe ce dispozitiv îl accesează.

Proiectarea site-urilor web și crearea de magazine online – asta va face o agenție de profesioniști

Pentru a crea un site web perfect, ai nevoie de cunoștințe în trei domenii – design, programare și – contrar aparențelor – psihologie. Nu este ușor să dobândești cunoștințe în atâtea domenii, așa că merită să lași pe mâna unei echipe de specialiști de la https://www.servicii-website.ro/creare-website/ proiectarea și crearea de site-uri web și magazine online.

O agenție interactivă profesionistă angajează experți a căror sinergie de cunoștințe face posibilă chiar și pentru o echipă mică să dezvolte un site web de încredere, care va fi un compromis între așteptările clientului, utilizatorilor și ale pieței și, în același timp, va fi elegant și modern și va răspunde tuturor cerințelor și nevoilor personalizate ale clientului.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul