Criteriul National

Cum arată biletul zilei câștigător?

Cum arată biletul zilei câștigător?
ianuarie 28
15:47 2018

Dacă ai nevoie de niște bani, atunci primul lucru la care te gândești este un bilet cu câteva meciuri, cote mari, o miză decentă și mult noroc. Biletul zilei este o ocazie foarte bună de a-ți crește banii din cont, dar nu oricine poate să alcătuiască un bilet câștigător. Ai nevoie de multă răbdare și un spirit de analiză a evenimente și abia apoi de un pic de noroc. Indiferent dacă iei în considerare ponturile date de cei mai buni tipsteri din țară sau îți faci un bilet cu propriile alegeri, trebuie să iei în considerare câteva sfaturi prețioase. Nu uita că biletul zilei îți poate aduce un câștig însemnat, dar în același timp, îți poate face și o gaură semnificativă în buget, așa că, ar fi bine să știi cum să analizezi evenimentele sportive și cum să îți gestionezi banii dacă vrei ca la finalul zilei balanța contului să fie încă pe plus.

Biletul zilei este văzut de mulți ca o formă de pariere responsabilă pentru că majoritatea jucătorilor aleg cote mai mici, dar sigure. Desigur, există și varianta când alegi pariuri cu cote mai mari, dar în acest caz ar fi bine să alegi o miză mai mică, ca să nu simți prea mult pierderea în cazul în care biletul este necâștigător. De regulă, biletul zilei conține între 2 și 15 pariuri, numărul mediu recomandat fiind de 4-5 pariuri pe un bilet dacă vrei să îți crească șansele de câștig.

Biletul zilei nu conține meciuri riscante. Alege evenimente sportive pe care le cunoști, meciuri din ligi sportive pe care le urmărești, echipe de fotbal cunoscute, despre care știi câte ceva. Nu încerca să îți joci cartea doar pe intuiție sau pe noroc și să pariezi pe meciuri din ligi inferioare sau din țări de care nici nu ai auzit pentru că ai șanse foarte mari să pierzi. Dacă totuși nu găsești în oferta zilei evenimentele sportive dorite și nu știi exact pe ce să pariezi, poți să iei în considerare ponturile tipsterilor din biletul zilei și să pariezi.

Nu încerca să pui tot felul de evenimente sportive doar pentru o zi. Chiar dacă se numește biletul zilei, el poate conține și meciuri care se desfășoară spre exemplu a doua zi după ce ai pus biletul. Statisticile arată faptul că un bilet cu pariuri la evenimente sportive care se desfășoară pe parcursul a 2-3 zile au mai multe șanse de reușită. Așa că, ai răbdare și alege cele mai bune cote și meciuri!

Încearcă să fii organizat. Dacă vrei să îți plănuiești biletul zilei, încearcă să faci asta într-un mod cât mai organizat. Spre exemplu, alege pentru un bilet doar meciuri dintr-un anumit campionat sau dintr-un anumit sport (fotbal, baschet, tenis, etc.). În acest fel îți va fi mult mai ușor să urmărești meciurile și evoluția biletului tău. Înregistrează-te la case de pariuri online care îți oferă opțiunea de live streaming pentru a vedea în timp real cum decurge meciul și care sunt șansele de reușite ale biletului tău. În plus, nu ezita să folosești opțiunea de Cashout, de a închide un pariu dacă vezi că acesta îți scade considerabil șansele de a câștiga.

Dacă nu ești inspirat și nici nu ai prea mare încredere în ponturile care nu au o sursă chiar serioasă, atunci ar fi bine să renunți cel puțin pentru moment la biletul zilei. Și mâine e o zi în care poate norocul îți va surâde și șansele tale la un câștig decent vor fi mai mari. Important este întotdeauna să pariezi responsabil, indiferent dacă vorbim de biletul zilei sau de pariurile live.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro