Criteriul National

Cum arata mobila de bucatarie ideala?

Cum arata mobila de bucatarie ideala?
iunie 13
16:36 2018

Bucataria este locul din casa unde este necesar sa simtim o atmosfera placuta, acesta fiind locul din casa unde petrecem o mare parte a timpului pregatind masa sau socializand, caci in ultima vreme, bucataria tinde sa fure din rolul living-ului.  Acesta este si motivul pentru care este necesar sa ne punem tot felul de intrebari legate de cum ne dorim sa fie mobila de bucatarie Laguna .

Daca nu iti place sa petreci timp plimbandu-te prin diversele magazine de mobila, in zilele noastre avem posibilitatea de a vizita diverse site-uri web ale magazinelor de mobila, astfel incat sa putem gasi ceea ce este pe gustul nostru.

Cum alegem mobila de bucatarie?

Este esential, inainte de a porni in cautare, sa alegem stilul pe care il preferam pentru mobila de bucatarie. Astfel, trebuie sa alegem un mobilier in stil clasic, nonconformist, modern sau poate ceva mai extravagant care va impresiona cu siguranta. Totusi, gandind ca este vorba despre o alegere pentru o perioada lunga de timp, este recomandat sa se aleaga un mobilier care nu se va demoda in scurt timp.

Bucatarie Laguna

Bucataria este una din incaperile esentiale ale casei, de aceea este necesar ca aceasta sa fie practica, luminoasa, si confortabila, caci te vei misca foarte mult dintr-o parte in alta a ei. De aceea, atunci cand alegi piesele de mobilier trebuie sa tii cont de toate aceste aspecte, insa la fel de mult conteaza si daca ea se afla intr-un spatiu deschis sau intr-o incapere inchisa, dar si care este dimensiunea totala a acesteia.

Atunci cand situatia o cere, si nu gasesti disponibile in magazine acele piese de mobilier potrivite interiorului bucatariei, poti opta pentru mobila la comanda sau alegerea unor piese de mobilier modulare, care permit o configurare a mobilei dupa bunul plac.

Cea mai buna alegere pentru mobila de bucatarie este acea mobila din pal, deoarece aceasta are avantajul de a fi foarte rezistenta la umezeala, iar pretul este de cele mai multe ori mult mai mic decat in cazul mobilei fabricate din alte materiale.Printre celelalte materiale care se integreaza perfect in bucatarie se regaseste otelul, dar si sticla.

Pe langa mobila aleasa, la fel de multa importanta trebuie acordata detaliilor, astfel incat spoturile de iluminat, accesoriile, blatul de bucatarie sau aparatele electrocasnice, trebuie alese cu mare grija, caci acestea au capacitatea de a transforma bucataria cu totul.

Un alt detaliu de care trebuie sa tii cont in amenajarea bucatariei, este culoarea pe care o alegi, atat pentru pereti, cat si pentru piesele de mobilier, acestea trebuind sa se asorteze din punct de vedere estetic.  Astfel, indiferent de culoarea aleasa, trebuie ca atmosfera din bucatarie sa fie una placuta si linistita.

Astfel, indiferent de dimensiunile bucatariei, trebuie sa se aleaga acel mobilier care ofera la final aspectul dorit si un spatiu de lucru suficient nevoilor noastre. Trebuie sa avem grija ca dupa aranjarea mobilei sa existe loc  pentru fiecare electrocasnic important pe care alegem sa il folosim

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul