Criteriul National

Cum arată superlativul luxului la SARTO bespoke

Cum arată superlativul luxului la SARTO bespoke
septembrie 27
17:37 2019

SARTO bespoke este noul loc din București ce redefinește luxul și eleganța masculină printr-un mix de elemente gândite să anticipeze și să surprindă nevoile gentleman-ului modern. 

 

Prezent pe piața costumelor bărbătești din 2011, SARTO bespoke reinventează în permanență standardul calității, precum și contextul în care bărbații își desăvârșesc stilul personal. Acest lucru este posibil prin serviciile premium și, începând cu vara acestui an, printr-un spațiu rafinat, conceput pentru a oglindi imaginea impecabilă pe care fiecare bărbat își dorește să o contureze.

Capture

 

Showroom-ul din Maior Gheorghe Sonțu, București, a fost recent reamenajat conform tendințelor și viziunii ce face brandul să fie unic și să se diferențieze în industria modei masculine pe plan local. Creatorii brandului și-au adus aportul personal, contribuind nu doar prin imaginație și viziune, ci și prin execuția unor piese unice de mobilier, manufacturate chiar la sediul SARTO.

 

“Am gândit fiecare detaliu din spațiu, în așa fel încât să îmbine utilul cu plăcutul și, pentru că precizia tipicară ce ne caracterizează nu a putut fi executată la nivel artistic de fabricile de mobilier, multe dintre piesele care ne decorează showroom-ul din strada Maior Gheorghe Șontu au fost gândite, desenate și executate de către noi.”, precizează Alex Drăgan, cofondator SARTO bespoke.

 

Astfel a fost conceput un spațiu autentic masculin, în care gentlemenii să se poată simți ca într-un loc ce le este dedicat în exclusivitate. Din acest spațiu fac parte un lounge și 3 showroom-uri separate, dedicate sesiunilor de consiliere, măsurători și probă. În plus, zona de interior este completată de o terasă cu vedere spre parcul Herăstrău, ideală pentru organizarea evenimentelor de networking marca SARTO, ce reunesc profesioniști și lideri din domenii variate.

 

 

Showroom-ul de Ceremonie

 

Acest spațiu a fost creat pentru evenimentele semnificative din viața unui bărbat și mizează pe eleganță și ocazii cu o componentă festivă. Accesoriile, culorile și texturile din acest spațiu formează un ansamblu unitar, dedicat momentelor deosebite și menit să le completeze cu șarm și creativitate. Clienții ce vizitează acest showroom sunt viitori miri sau gentlemani care se pregătesc pentru o gală sau un eveniment cu totul aparte.

Capture

Showroom-ul de Business

Capture

 

Este showroom-ul conceput pentru bărbații a căror profesie le impune un dress code business și care de-a lungul anilor și-au format un obicei din a purta ținute office, stilizate până la ultimul detaliu. Vizibil mai sobru și mai concentrat pe funcționalitate, acest spatiu le pune clienților la dispoziție peste 30.000 de țesături de la producători cu renume mondial ca Scabal, Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Cerruti, Thomas Mason Bespoke și Cotonificio Albini. Aici chiar și cei mai exigenți bărbați în materie de vestimentație pot găsi opțiunea ideală, care să le satisfacă cerințele. De la bumbac și in, la mătase, lână, cașmir și fibra zeilor, Vicuña, cele mai fine țesături din lume se schimbă cu fiecare sezon, având totodată proprietăți extrem de apreciate ca finețe, rezistență la șifonare, repelență la pătare etc. 

 

Showroom-ul Loake 

Capture

 

Acest showroom se caracterizează printr-un design nonconformist și a fost creat pentru a expune pantofii, gențile și accesoriile Loake Shoemakers, brandul englezesc ce pune în valoare ținutele croite cu măiestrie la SARTO bespoke. Rafturile din cupru sunt un melanj de simplitate și sofisticare, două atribute aparent contradictorii, însă care constituie esența bunului gust masculin. Aceste instalații complexe au fost realizate manual chiar de membrii echipei SARTO, care și-au asumat provocarea de a construi mai multe piese identice, la o precizie milimetrică. 

 

“În timp ce îmbinam piesele, ne-am simțit ca artizanii și am înțeles că, la fel ca și în croitorie, măiestria presupune investiții de timp, atenție la detalii, mult exercițiu și pasiune. Exercițiul artizanatului în alt domeniu ne-a fundamentat convingerea că există o măreție în a lucra și a croi de mână, întrucât experiența care curge prin mâinile croitorilor este o raritate în cotidian. Dincolo de talentul și măiestria tâmplarilor, am considerat că adevărata valoare o putem adăuga chiar noi, prin investiția de timp, energie și dedicare pentru a croi o vestimentație pe măsura showroom-ului nostru.”, explică Matei Ladea, CEO SARTO bespoke.

Capture

 

Ca întotdeauna, clienții care trec pragul showroom-ului SARTO bespoke beneficiază de servicii premium, caracteristice unui adevărat concierge în vestimentația bărbătească. Elementul de noutate și precizia detaliilor sunt însă modalitatea artizanilor SARTO de a spune că arta croitoriei clasice nu a încetat niciodată să evolueze. Astfel, bărbații care își doresc diversitate și originalitate în garderobă, sunt invitați la o discuție cu consilieri competenți și pasionați, în compania unui maistru croitor cu experiență și într-o atmosferă de eleganță desăvârșită.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Sorin Draghici

Sorin Draghici

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei