Criteriul National

Cum beneficiezi de transport de mobilă cu adevărat personalizat

Cum beneficiezi de transport de mobilă cu adevărat personalizat
aprilie 20
11:49 2021

Firmele de transport prezintă cam aceleași servicii de transport de mobilă, lucru care îți poate îngreuna alegerea pe care trebuie să o faci cât mai repede. Din acest motiv, cauți un transportator care să te asigure că îți oferă serviciile de care ai nevoie apropo de mobila ta. Citind acest articol, vei ști ce trebuie să faci pentru a încheia căutarea cât mai repede.

Transport pentru mobilă – este oare suficient?

În transportul de mobilă contează ca firmele să își ajute clienții, uneori mai departe decât simpla deplasare a pieselor de mobilier din punctul A în punctul B. Sunt situații în care clienții au nevoie de ajutor și la desprinderea corpurilor suspendate de pe pereți, și la demontarea șifonierelor, comodelor, paturilor duble, și sunt situații în care mobila veche pune probleme sau o parte din aceasta nu își găsește loc.

În toate aceste cazuri, firmele de transport mobilă trebuie să fie gata să vină în întâmpinare și cu altceva în afară de transport – caz în care clientul nici nu se mai uită la bani, mulțumit fiind că și-a găsit un ajutor de nădejde care să îl descurce în toate. Te regăsești, chiar și parțial, în această descriere? Atunci citește în continuare pentru a afla concret lucruri care sunt în avantajul tău.

Transportul de mobilă, serviciu bine împachetat

Cu serviciul de transport mobilă în București mai ales se ocupă firmele care dau atenție și acelora care nu au rude sau prieteni disponibili sau cu fizic dezvoltat pentru a căra toate lucrurile cu ușurință. În plus, acestea se preocupă și de protejarea bunurilor, astfel că se interesează și să aducă cu ei la adresă folii de izolare, cartoane, pături speciale ș.a.m.d.

Pe scurt, dacă ești bucureștean sau ai legătură cu Bucureștiul în vreun fel, ai șanse mai mari să beneficiezi dacă apelezi la serviciul de transport pentru mobilă de următoarele:

  • expert în logistică: pune la punct un plan conform necesităților;

  • resurse umane optimizate și materiale de protecție suficiente;

  • demontare, împachetare, etichetare, manipulare și reașezare;

  • autoutilitare cu capacități volumice suficiente, bine întreținute;

  • asistență de la solicitarea ta și până după transportul mobilei.

Transport, dar și debarasare/ depozitare mobilă

Transportul de mobilă este un anumit serviciu, debarasarea mobilei reprezintă un alt serviciu, iar depozitarea acesteia, un altul. Totuși, dacă aceeași companie asigură toate aceste servicii, totul devine mai simplu pentru tine dacă ai nevoie de două sau chiar de trei astfel de servicii în paralel. Sunt alocate mai multe autospeciale de transport, așa că nu va fi nevoie de drumuri repetate, așa cum este regula dacă faci transportul în regie proprie.

Firma de transport mobilă București pe nume SprintMove Company îți poate transporta ce vrei, poate depozita mobila pentru care nu ai loc momentan sau cu care nu știi ce să faci pentru o perioadă și în același timp te poate scăpa de mobila veche fără să o arunci în stradă sau să o depozitezi fără sens prin poduri sau prin vecini. Iată un serviciu de transport al mobilei pe deplin personalizat!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul National

Criteriul National

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul