Criteriul National

Cum castigam la pariuri sportive in 2020

Cum castigam la pariuri sportive in 2020
ianuarie 14
21:33 2020

Pariurile sportive ofera multe avantaje si dezavantaje, dar trebuie sa stiti ca acestea reprezinta o sursa excelenta de venit. Acestea vor oferi nulte oportunitati, de aceea le puteti avea in vedere. Veti vedea ca veti putea obtine rezultate mai bune la pariuri daca veti avea in vedere cateva reguli de pariere, astfel incat a va mariti sansele de a castiga. Va trebui sa pariati asadar doar in momentul in care aveti un simt cat mai responsabil al banilor. Nu are rost sa fentati sistemul pentru ca riscati sa va treziti cu banii blocati in cont.

Daca nu ati pariat niciodata online, atunci este important sa citit cat mai multe lucruri despre cum puteti face acest lucru, astfel incat sa nu comiteti greseli de incepator. Este important si sa pariati doar banii pe care va permiteti sa-i pierdeti. Tratand pariurile ca un hobby, veti reusi sa va bucurati de mai multi bani si veti vedea ca veti aprecia mult acest lucru. Niciodata nu porniti de la ideea ca veti pune inapoi ceea ce castigati pentru ca exista sanse destul de mari sa nu reusiti sa faceti acest lucru si veti avea mai multe de pierdut.

Stabiliti mereu o suma fixa pe care sa o directionati care ponturi la pariuri in fiecare luna. Procedand in acest fel, veti vedea ca veti avea saptamanal niste fonduri disponibile pe care le puteti orienta catre pariuri. Veti ave astfel sansa de a va inmulti acest fond si veti obtine niste castiguri din ce in ce mai mari, cu cea mai mare usurinta. Planul pe care il faceti nu va trebui neaparat pentru o luna, ci poate fi gandit pentru a avea la dispozitie niste fonduri saptamanale. Testati si jucati o strategie cu un money management cat mai bun, astfel incat sa evitati orice fel de risc.

Alegerea unei strategii de pariuri este de asemenea o idee de care trebuie sa tineti cont. Avand un management al banilor excelent, veti reusi sa va bucurati de mai multe succese si veti vedea ca veti avea de castigat. Mai puteti tine si un jurnal cu o evidenta clara a biletelor jucate. Veti constata in acest fel unde ati avut mai mult de castigat si unde ati pierdut unele sume de bani. Veti fi in acest fel si mult mai organizati si veti putea pastra cu usurinta toate statisticile intr-o ordine cronologica. Aveti in vedere toate aceste lucruri importante.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

ProMedia

ProMedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul