Criteriul National

Cum contribuie detailing-ul auto la ingrijirea, intretinerea si protectia autoturismului?

Cum contribuie detailing-ul auto la ingrijirea, intretinerea si protectia autoturismului?
noiembrie 28
16:19 2020

Pentru a avea un autoturism care sa functioneze in parametrii optimi si care sa arate impecabil timp indelungat este foarte important sa acorzi atentie sporita ingrijirii acestuia. In momentul in care un autoturism este intretinut corespunzator, acesta va arata ca nou pentru mult mai mult timp. Chiar daca te numeri printre soferii care acorda timp, efort si resurse financiare pentru a intretine si a proteja autoturismul, trebuie sa stii ca exista optiunea de a apela la profesionistii in servicii de detailing auto. Aceasta denumire are in vedere acele activitati si procese in cadrul carora autoturismul este curatat si ingrijit la exterior si la interior.

detailing auto

Ce trebuie sa stii despre detailing-ul auto?

Detailing-ul auto nu inseamna acelasi lucru cu procedeele care se regasesc in cadrul atelierelor de cosmetica auto. Daca in aceste ateliere de cele mai multe ori curatarea exteriorului si a interiorului autoturismelor se face intr-un mod superficial, atunci cand vorbim despre detailing auto avem in vedere curatarea cu multa rigoare si cu foarte multa minutiozitate a oricarei parti a unui autoturism.

Toate procedeele si actiunile care se regasesc in ceea ce presupune detailing-ul auto sunt realizate de oameni profesionisti, de oameni calificati pentru aceste activitati si care au cunostinte temeinice cu privire la solutiile de curatare si materialele pe care trebuie sa le foloseasca. Astfel, atunci cand apelezi la profesionistii in detailing auto vei avea certitudinea ca acestia vor folosi materiale si solutii potrivite fiecarui tip de vopsea, fiecarui material al tapiteriei scaunelor sau fiecarui accesoriu de pe autoturismul pe care il detii.

prosop-uscare-auto-pro-detailing-super-twist-orange

In cadrul detailing-ului auto profesionistii care ofera astfel de servicii folosesc produse dedicate precum prosop uscare auto pentru a proteja vopseaua masinii atunci cand se are in vedere uscarea acesteia, dar si pulverizator profesional adaptat pentru fiecare tip de solutie folosita in curatarea si intretinerea autoturismului. Toate aceste aspecte garanteaza pentru rezultate excelente si de lunga durata in ingrijirea si curatarea autoturismului astfel incat acesta sa fie intretinut la cele mai ridicate standarde.

Avantajele detailing-ului auto

Exista mai multe avantaje de care te poti bucura in calitate de sofer atunci cand apelezi la serviciile de ingrjire si curatare a autoturismului asigurate de detailing-ul auto. In primul rand vorbim despre avantajul de a conduce un autoturism care functioneaza in parametrii optimi si care arata impecabil din punct de vedere estetic atat la interior, cat si la exterior. Un al doilea avantaj se refera la faptul ca interiorul autoturismului va fi unul care ofera cele mai ridicate standarde de igiena. Iar acest lucru asigura un plus de siguranta din punct de vedere al sanatatii pentru sofer si pentru pasagerii care se urca in respectivul autoturism.

De asemenea, vei beneficia de prelungirea duratei de utilizare a autoturismului. In plus, detailing-ul auto poate sa iti ofere inclusiv oportunitatea de a vinde autoturismul pe care il conduci la preturi mai avantajoase daca la un moment dat iti doresti sa il pui in vanzare. Toate aceste aspecte recomanda serviciile de detailing auto oferite de o firma specializata in acest domeniu.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul