Criteriul National

Cum, de ce sa oferi brelocuri personalizate si in ce context?

Cum, de ce sa oferi brelocuri personalizate si in ce context?
martie 19
17:05 2020

breloc-personalizat-metalic-bmw-numar-autoPana nu demult, oamenii preferau sa ofere cadouri clasice persoanelor dragi, precum parfumuri, un obiect vestimentar, jucarii sau chiar gadgeturi. Nimeni nu poate spune ca acestea nu sunt potrivite, doar ca alaturi de un astfel de cadou poate fi adaugat si un obiect inscriptionat, precum brelocuri auto personalizate.

Un cadou trebuie ales atent, in functie de contextul in care este oferit, de persoana caruia ii este oferit si de dorinta de a face o bucurie neasteptata. Nu se recomanda achizitionarea unor lucruri foarte ieftine sau de o calitate indoielnica, sau achizitionarea unor lucruri foarte scumpe care implica alegerea marimii (precum obiecte vestimentare sau incaltaminte) sau culorii preferate.

In general, este bine sa se evite oferirea unor lucruri care sfarsesc la gunoi sau care nu au nicio utilitate, unor lucruri care “dispar” foarte repede (ciocolata, bomboane etc), sau a unor bijuterii foarte scumpe, in cazul in care relatia cu sarbatoritul sau sarbatorita nu este chiar una foarte apropiata. O carte, de exemplu, si un breloc personalizat cu un mesaj inspirat poate sa bucure mult colega de birou care implineste o anumita varsta.

Avantajele pe care le au cei care decid sa ofere brelocuri personalizate

Un cadou personalizat este din start un avantaj in fata altor daruri care nu exprima nimic sau care nu sunt foarte bine aspectate la capitolul mesajului pe care trebuie sa il transmita. Magazinul online https://printbu.ro/ ofera persoanelor interesate cadouri personalizate pe care le pot oferi in functie de context persoanelor dragi sau celor cu care au o relatie formala sau colegiala.

Achizitionarea unui breloc personalizat aduce numeroase beneficii :

  • Este un cadou mic, dar cu mari semnificatii. Brelocul personalizat poate fi oferit in semn de afectiune fata de o persoana, fiind un obiect ce va fi purtat mereu la chei. De asemenea, sunt situatii in care un breloc personalizat poate fi oferit pentru a da o veste – o sarcina, o cerere in casatorie, o plecare in vacanta – sau pentru a transmite un mesaj, fie el de dragoste sau nu;
  • Este un cadou ieftin, care poate fi oferit practic oricui. Brelocul personalizat este un cadou destul de ieftin, comparativ cu alte daruri care pot costa de la cateva zeci la cateva sute de lei. In ceea ce priveste persoanele care pot primi un astfel de cadou, nu exista limita de varsta sau altfel de limite: brelocul poate fi oferit partenerului de viata, copilului, tatalui, mamei, fratelui, cumnatei, colegului de banca si, daca este personalizat in mod corespunzator pentru a nu transmite un mesaj eronat, de ce nu, si sefului;
  • Este un cadou disponibil in mai multe variante. Ceea ce este deosebit la acest cadou personalizat consta in faptul ca vine in mai multe variante: varianta rotunda, dreptughiulara, patrata, in forma de inima, cu poza sau doar cu mesaj, cu zodii sau cu numarul masinii si marca acesteia pentru cei care obisnuiesc sa isi mai piarda cheile pe unde se duc.

Fara doar si poate, brelocul personalizat este cea mai buna varianta de cadou pe care o pot face oamenii atat persoanelor dragi, cat si colegilor si prietenilor sau celor cu care nu au o relatie foarte apropiata.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

IonutC

IonutC

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul