Criteriul National

Cum deosebesti un studio de videochat profesionist de unul neserios

Cum deosebesti un studio de videochat profesionist de unul neserios
august 09
11:51 2019

Din ce in ce mai cunoscuta in randul tinerelor, industria de videochat a cunoscut, in ultimul timp, o ascensiune uimitoare. Astazi, e mult mai simplu sa lucrezi intr-un studio de videochat decat sa practici orice alta meserie care nu iti aduce castigurile mult visate. Daca esti tentata de viata luxoasa pe care o au modelele dintr-un studio de videochat si iti doresti sa devii un adevarat influencer in online prin activitatea pe care o desfasori zilnic, afla, in cele ce urmeaza, care sunt avantajele de care te vei bucura la o companie prestigioasa. Mai mult decat atat, tot in acest articol vei afla si cum deosebesti un studio de videochat profesionist de unul neserios!

Un studio de videochat profesionist functioneaza 100% legal

In videochat, lucrurile nu sunt privite in alb si negru, ci mai degraba in gri. Astfel ca in aceasta industrie exista atat companii cu experienta si reputatie impecabila, dar si studiouri care „pateaza” imaginea industriei prin nerespectarea legii. Daca vrei sa faci parte din echipa unui studio videochat profesionist, cum este Studio20, asigura-te ca acesta functioneaza 100% legal. Aici vei avea un contract de artist-interpret si vei primi asigurarea ca taxele si impozitele aferente vor fi intotdeauna „la zi”. De asemenea, tot aici poti deveni model numai daca ai 18 ani impliniti, varsta legala pentru acest domeniu. Spre deosebire de marile companii din industrie, exista studiouri care nu respecta aceste principii, ba chiar continua sa functioneze ilegal, din dorinta de a-si rotunji castigurile si de a profita din plin de naivitatea tinerelor aspirante la o viata mai buna.

Un studio de videochat serios plateste lunar

Castigurile realizate reprezinta cel mai mare imbold pentru a-ti dori sa te alaturi unui studio de videochat, tocmai de aceea ele trebuie sa fie sigure si legale. Inainte de a semna cu un studio de videochat, asigura-te ca primesti un bonus de inceput si, mai apoi, toate castigurile aferente muncii tale. Din caz ca sumele promise nu iti sunt oferite, inseamna ca ai de-a face cu un studio care nu isi respecta angajamentul si cel mai bine ar fi sa intrerupi colaborarea. Banii sunt foarte importanti in domeniul videochatului, insa promisiunile legate de castiguri devin primordiale atunci cand vine vorba de seriozitatea si profesionalismul unui studio de videochat.

Un studio de videochat bun isi respecta modelele

Pe langa legalitate si castiguri, mai sunt si alte aspecte care diferentiaza un studio de videochat profesionist de unul total neserios. Spre exemplu, o companie cu 18 ani de experienta in spate, cum este Studio20, isi va trata intotdeauna modelele intr-un mod cu totul deosebit. Astfel, Studio20 pune la dispozitia tinerelor decoruri luxoase, tehnologie de ultima generatie, o echipa tanara si entuziasta si, mai presus de orice, le ofera acestora un program flexibil, care sa nu le solicite fizic si psihic. Mai mult decat atat, seriozitatea de care da dovada acest studio de videochat reiese si din promovarea intensa a evenimentelor de profil din toata lumea, gale si concursuri la care pot participa absolut toate fetele din domeniu.

Cu alte cuvinte, merita sa te alaturi echipei Studio20, intrucat acest studio de videochat se diferentiaza de departe prin profesionalism, implicare si inovatie.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul