Criteriul National

Cum fac bani modelele de la Enjoy Studios

Cum fac bani modelele de la Enjoy Studios
martie 10
16:32 2020

Cariera de model de videochat este privită cu multă superficialitate de către multe persoane din afara industriei, fiind considerată o meserie ușoară, pe care oricine o pozate realiza. Cu toate acestea, sumele exorbitante de bani nu se fac fără multă muncă. În spatele succesului în online, se află o echipă întreagă de profesioniști, ore întregi de training și de pregătire asiduă, atât pe partea de aspect impecabil al modelelor în fața camerelor, cât și pe partea profesională a acestora, în sensul de abilități de comunicare, persuasiune și gândire orientată spre succes.

În domeniul pentru adulți, modelele de videochat încasează sumele exorbitante fie din comisioane fie din bonusuri oferite de către studiouri în mod constant. Există, de asemenea, multe alte metode prin care modelele Enjoy Studios își maximizează veniturile, astfel încât să își permită să își cumpere tot ceea ce își doresc.

Metode prin care modelele Enjoy au lunar încasări fabuloase

• Sistemul de tokens și tips-uri

În această industrie, site-urile funcționează pe bază de token-uri și tips-uri primite de la membri. Acestea se oferă în funcție de performanțele modelului, iar cei mai mulți bani se fac în discuțiile private. Modelele Enjoy sunt instruite foarte bine pe partea de comunicare pentru ca acestea să poată atrage mai mulți membri în conversații ample, pe diverse subiecte, care să genereze câștiguri serioase – modul în care modelele comunică dovedește implicarea studioului și a trainerilor de videochat.

•Utilizarea mai multor platforme de videochat simultan

În această industrie, există foarte multe platforme pe care modelele le pot activa. Profesionistele recomandă utilizarea mai multor platforme simultan deoarece, în acest fel, modelele pot încasa mai mulți bani. Puține modele cunosc acest truc, însă dacă aleg să colaboreze cu un studio profesional, precum Enjoy Studios, acestea vor primi toate informațiile necesare succesului lor.

•Deschiderea propriei afaceri

Modelele de videochat sunt femei inteligente, care înțeleg cum funcționează lumea afacerilor. Majoritatea își încep cariera cu un obiectiv precis, acela de a-și deschide propria afacere. Datorită programelor intensive de training de care beneficiază la Enjoy Studios, acestea pot în doar câțiva ani de activitate să își lanseze propria linie de haine, de produse de make-up sau chiar să își deschidă un salon de înfrumusețare.

Există așadar, diverse metode prin care un model de videochat își poate maximiza încasările, însă contează foarte mult și studioul din care acestea fac parte. Enjoy Studios este cel mai bun studio de videochat din Bacău, iar echipa de profesioniști este pregătită în orice moment să ofere suportul tehnic și moral, necesar succesului un model în carieră.

La Enjoy Studios, modelele se bucură de bonus de angajare, de bonus de performantă și multe alte surprize inedite. De asemenea, programările la salon, manichiură, pedichiură și make-up, se pot face chiar în cadrul studioului deoarece modelele sunt înconjurate de cei mai buni oameni specializați în frumusețe din domeniu.

Dacă îți dorești o viață prosperă, lipsită de griji, te invităm să faci parte din echipa de modele de videochat de la Enjoy Studios. Pe lângă încasările uriașe, de multe ori duble, poate chiar triple față de multe alte domenii de activitate, poți beneficia și de foarte multe bonusuri și servicii premium, pe care le vei primi complet gratuit.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul