Criteriul National

Cum folosim un cap pentru coafat cu diferite produse hair style

Cum folosim un cap pentru coafat cu diferite produse hair style
aprilie 10
11:24 2019

Cum folosim un cap pentru coafat cu diferite produse hair style

Capul pentru coafat permite tinerilor specialisti in domeniul hair styling-ului, sa practice si sa exerseze toate felurile de coafuri, frizuri, aranjari, care le-ar realiza ulterior unui client.

Pentru realizarea unei lucrari, vei avea nevoie de diferite produse. Unul dintre ele, va fi mousse-ul pe care il veti folosi pe capul pentru coafat. Acesta este unul din produsele indispensabile pentru modelarea parului din lumea frumusetii. Impreuna cu lacul pentru par, mousse-ul va va oferi un volum frumos, veti putea crea bucle mici, mari, flexibile. Desigur, totul depinde de textura parului de pe capul pentru coafat. Trebuie sa tineti cont de sfaturile care vi le ofera mentorul vostru.

cum-folosim-un-cap-pentru-coafat

Daca dispuneti de un cap pentru coafat cu par natural, incercati spray-urile termo, care le folositi inainte si dupa aranjarile cu uscatorul de par la temperaturi mari. Astfel veti sti exact cum sa lucrati cu viitorii clienti. Produsele sus-mentionate, au o gama larga de functii, astfel incat le veti putea folosi pentru orice ocazie.

Unele produse, cum ar fi spuma de styling, se aplica in principal pe parul umed si poate fi utilizat in diferite moduri, in functie de efectul dorit. Este recomandabil sa folositi, totusi, un cap pentru coafat cu par natural, sau care sa aiba textura parului cea mai apropiata de natural. Nu faceti abuz de cantitatea produselor, adaugati putin cate putin, ca sa nu fiti nevoit apoi sa spalati parul din cauza excesului pe care l-ati facut. Aplicati uniform, de la mijlocul parului si pe virfuri.

Daca faceti bucle pe capul de coafat, aplicati spuma foarte atent, pentru a nu va deteriora buclele. Plusul cel mai mare cand veti lucra cu un cap pentru coafat, este ca il veti putea inclina, intoarce si pozitiona in cel mai comod mod, ceea ce insa nu va fi chiar usor cand veti trece pe capul unui client.

Pentru fixarea unei coafuri, puteti folosi ceara sau spray-ul, care nu lipesc parul. Daca doriti sa creati un stil frumos sau sa adaugati un volum suplimentar parului, folositi brasa sau pieptenele corespunzator.

Capul pentru coafat este instrumentul principal pe care trebuie sa-l aiba un tanar specialist in domeniu. Practicand zi de zi, nu veti da gres in realizarea coafurilor sau a frizurilor care le vor dori clientii vostri. Asadar, recomandabil ar fi, sa va sfatuiti cu profesorul, comandantul, mentorul care va ghideaza. Pentru inceput veti putea folosi un cap penru coafat simplu, ca mai apoi sa treceti la unul mai profesionist. In privinta produselor, se recomanda acelasi lucru.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei