Criteriul National

Cum folosim un cap pentru coafat cu diferite produse hair style

Cum folosim un cap pentru coafat cu diferite produse hair style
aprilie 10
11:24 2019

Cum folosim un cap pentru coafat cu diferite produse hair style

Capul pentru coafat permite tinerilor specialisti in domeniul hair styling-ului, sa practice si sa exerseze toate felurile de coafuri, frizuri, aranjari, care le-ar realiza ulterior unui client.

Pentru realizarea unei lucrari, vei avea nevoie de diferite produse. Unul dintre ele, va fi mousse-ul pe care il veti folosi pe capul pentru coafat. Acesta este unul din produsele indispensabile pentru modelarea parului din lumea frumusetii. Impreuna cu lacul pentru par, mousse-ul va va oferi un volum frumos, veti putea crea bucle mici, mari, flexibile. Desigur, totul depinde de textura parului de pe capul pentru coafat. Trebuie sa tineti cont de sfaturile care vi le ofera mentorul vostru.

cum-folosim-un-cap-pentru-coafat

Daca dispuneti de un cap pentru coafat cu par natural, incercati spray-urile termo, care le folositi inainte si dupa aranjarile cu uscatorul de par la temperaturi mari. Astfel veti sti exact cum sa lucrati cu viitorii clienti. Produsele sus-mentionate, au o gama larga de functii, astfel incat le veti putea folosi pentru orice ocazie.

Unele produse, cum ar fi spuma de styling, se aplica in principal pe parul umed si poate fi utilizat in diferite moduri, in functie de efectul dorit. Este recomandabil sa folositi, totusi, un cap pentru coafat cu par natural, sau care sa aiba textura parului cea mai apropiata de natural. Nu faceti abuz de cantitatea produselor, adaugati putin cate putin, ca sa nu fiti nevoit apoi sa spalati parul din cauza excesului pe care l-ati facut. Aplicati uniform, de la mijlocul parului si pe virfuri.

Daca faceti bucle pe capul de coafat, aplicati spuma foarte atent, pentru a nu va deteriora buclele. Plusul cel mai mare cand veti lucra cu un cap pentru coafat, este ca il veti putea inclina, intoarce si pozitiona in cel mai comod mod, ceea ce insa nu va fi chiar usor cand veti trece pe capul unui client.

Pentru fixarea unei coafuri, puteti folosi ceara sau spray-ul, care nu lipesc parul. Daca doriti sa creati un stil frumos sau sa adaugati un volum suplimentar parului, folositi brasa sau pieptenele corespunzator.

Capul pentru coafat este instrumentul principal pe care trebuie sa-l aiba un tanar specialist in domeniu. Practicand zi de zi, nu veti da gres in realizarea coafurilor sau a frizurilor care le vor dori clientii vostri. Asadar, recomandabil ar fi, sa va sfatuiti cu profesorul, comandantul, mentorul care va ghideaza. Pentru inceput veti putea folosi un cap penru coafat simplu, ca mai apoi sa treceti la unul mai profesionist. In privinta produselor, se recomanda acelasi lucru.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei