Criteriul National

Cum funcționează pastilele de slăbit?

decembrie 15
10:42 2016

Pastilele de slăbit sunt un subiect foarte controversat. Dacă dați un search pe Google și accesati primele rezultate, veți găsi o grămada de discuții, review-uri, mulțumiri dar mai ales nemultumiri cu privire la diferite tipuri de pastile de slăbit.

Din păcate, după o perioada de câțiva ani de zile în care am urmărit cu interes fenomenul pastile de slăbit, am ajuns la concluzia ca foarte multe persoane nu au nici cea mai mica idee despre cum funcționează pastilele de slăbit într-o cura de slabire. De aici apare și eșecul curelor în care se folosesc pastile de slăbit.

A nu se înțelege greșit, admit faptul ca pe piața (din păcate) se vând și foarte multe pastile de slăbit care promit marea cu sarea, însă în realitate sunt niște banalitati care se vând la suprapret și care este foarte puțin probabil sa aibă efectele promise.

Pentru moment le ignoram pe acestea și ne concentram asupra modului de acțiune al pastilelor de slăbit care într-adevăr funcționează și contin ingrediente care pot ajuta în cura de slabire.

Ce acțiune au pastilele de slăbit?

Am putea împarți pastilele de slăbit în 3 categorii principale și anume: pastile care suprima pofta de mâncare, pastile care accelereaza arderea grasimilor și pastile pentru detoxifiere.

Toate cele 3 tipuri sunt eficiente pentru diferit cazuri. Din acest motiv, este recomandat ca atunci când alegeți sa folosiți pastile de slăbit, sa o faceți împreuna cu un nutritionist pentru a alege exact tipul de pastile de slăbit de care aveți nevoie.

 

Exemplu: dacă sunteți genul de persoana care un apetit foarte bun, ei bine, cu siguranța pastilele pentru suprimarea poftei de mâncare va vor ajuta sa controlati acest lucru fără a suferi de foame sau a va gândi toată ziua la mâncare.

Suplimentele care suprima pofta de mâncare sunt în general suplimente cu un continut foarte ridicat de fibre, care își măresc volum și dau senzația de satietate. Atâta timp cât sunt consumate conform indicatiilor producatorului sau medicului nutritionist și nu faceți nici un fel de abuz, nu exista nici un risc asociat cu utilizarea lor.

De ce pastilele de slăbit sunt numite „ajutoare pentru cura”?

Deoarece ele nu pot acționa singure. Haideți sa luam un exemplu practic:

Sa presupunem ca am găsit un supliment pentru arderea grasimilor care este foarte bun și cu care foarte multe persoane au reușit sa slabeasca. Ne hotărâm să-l folosim și noi însă nu schimbam nimic în ceea ce privește vechiul stil de viața.

Continuam sa mâncam la amiaza la fast-foodul de lângă locul de munca, sa bem câte 1 litru de Cola deoarece ne tine „in priza” la munca, iar seara când colegii noștri pe care ii admiram merg la sala sau pe stadion sa dea 2 ture, noi ne dam rupti de obosiți și stăm cumintei pe canapea, eventual cu o prăjitura sau o sticla de bere și ne uitam la emisiunea preferata.

Fiind sinceri cu voi și răspundeți-va singuri la următoarea întrebare: ce efecte credeți ca ar putea avea acele pastile de slăbit în aceste condiții? :)

Ce trebuie să facem când folosim pastile de slăbit?

În primul rând trebuie sa înțelegem ca orice cura de slabire începe din bucătărie!

Trebuie pusa o dieta la punct sau inlaturat orice înseamnă obicei alimentar nesanatos. Nu doar ca veți reuși sa slabiti, dar veți observa imbunatatiri și asupra starii generale de sănătate.

Sportul ajuta enorm atât pentru a slabi cât și petnru starae generala de sănătate. Dacă starea de sănătate nu va permite sa faceți sport la o intensitate ridicată, alegeți sa mergeți mai mult pe jos și eventual sa faceți exerciții care va sunt permise.

Filozofia” care sta în spatele unei cure de slabire reușite cu sau fără pastile de slăbit este destul de simpla. Principalul factor este voința voastră de a reuși și capacitatea voastră de a ieși din starea de confort pentru a reuși! Va urez mult succes!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anca Maria

Anca Maria

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul