Criteriul National

Cum funcționează pastilele de slăbit?

decembrie 15
10:42 2016

Pastilele de slăbit sunt un subiect foarte controversat. Dacă dați un search pe Google și accesati primele rezultate, veți găsi o grămada de discuții, review-uri, mulțumiri dar mai ales nemultumiri cu privire la diferite tipuri de pastile de slăbit.

Din păcate, după o perioada de câțiva ani de zile în care am urmărit cu interes fenomenul pastile de slăbit, am ajuns la concluzia ca foarte multe persoane nu au nici cea mai mica idee despre cum funcționează pastilele de slăbit într-o cura de slabire. De aici apare și eșecul curelor în care se folosesc pastile de slăbit.

A nu se înțelege greșit, admit faptul ca pe piața (din păcate) se vând și foarte multe pastile de slăbit care promit marea cu sarea, însă în realitate sunt niște banalitati care se vând la suprapret și care este foarte puțin probabil sa aibă efectele promise.

Pentru moment le ignoram pe acestea și ne concentram asupra modului de acțiune al pastilelor de slăbit care într-adevăr funcționează și contin ingrediente care pot ajuta în cura de slabire.

Ce acțiune au pastilele de slăbit?

Am putea împarți pastilele de slăbit în 3 categorii principale și anume: pastile care suprima pofta de mâncare, pastile care accelereaza arderea grasimilor și pastile pentru detoxifiere.

Toate cele 3 tipuri sunt eficiente pentru diferit cazuri. Din acest motiv, este recomandat ca atunci când alegeți sa folosiți pastile de slăbit, sa o faceți împreuna cu un nutritionist pentru a alege exact tipul de pastile de slăbit de care aveți nevoie.

 

Exemplu: dacă sunteți genul de persoana care un apetit foarte bun, ei bine, cu siguranța pastilele pentru suprimarea poftei de mâncare va vor ajuta sa controlati acest lucru fără a suferi de foame sau a va gândi toată ziua la mâncare.

Suplimentele care suprima pofta de mâncare sunt în general suplimente cu un continut foarte ridicat de fibre, care își măresc volum și dau senzația de satietate. Atâta timp cât sunt consumate conform indicatiilor producatorului sau medicului nutritionist și nu faceți nici un fel de abuz, nu exista nici un risc asociat cu utilizarea lor.

De ce pastilele de slăbit sunt numite „ajutoare pentru cura”?

Deoarece ele nu pot acționa singure. Haideți sa luam un exemplu practic:

Sa presupunem ca am găsit un supliment pentru arderea grasimilor care este foarte bun și cu care foarte multe persoane au reușit sa slabeasca. Ne hotărâm să-l folosim și noi însă nu schimbam nimic în ceea ce privește vechiul stil de viața.

Continuam sa mâncam la amiaza la fast-foodul de lângă locul de munca, sa bem câte 1 litru de Cola deoarece ne tine „in priza” la munca, iar seara când colegii noștri pe care ii admiram merg la sala sau pe stadion sa dea 2 ture, noi ne dam rupti de obosiți și stăm cumintei pe canapea, eventual cu o prăjitura sau o sticla de bere și ne uitam la emisiunea preferata.

Fiind sinceri cu voi și răspundeți-va singuri la următoarea întrebare: ce efecte credeți ca ar putea avea acele pastile de slăbit în aceste condiții? :)

Ce trebuie să facem când folosim pastile de slăbit?

În primul rând trebuie sa înțelegem ca orice cura de slabire începe din bucătărie!

Trebuie pusa o dieta la punct sau inlaturat orice înseamnă obicei alimentar nesanatos. Nu doar ca veți reuși sa slabiti, dar veți observa imbunatatiri și asupra starii generale de sănătate.

Sportul ajuta enorm atât pentru a slabi cât și petnru starae generala de sănătate. Dacă starea de sănătate nu va permite sa faceți sport la o intensitate ridicată, alegeți sa mergeți mai mult pe jos și eventual sa faceți exerciții care va sunt permise.

Filozofia” care sta în spatele unei cure de slabire reușite cu sau fără pastile de slăbit este destul de simpla. Principalul factor este voința voastră de a reuși și capacitatea voastră de a ieși din starea de confort pentru a reuși! Va urez mult succes!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anca Maria

Anca Maria

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo