Criteriul National

Cum funcționează pastilele de slăbit?

decembrie 15
10:42 2016

Pastilele de slăbit sunt un subiect foarte controversat. Dacă dați un search pe Google și accesati primele rezultate, veți găsi o grămada de discuții, review-uri, mulțumiri dar mai ales nemultumiri cu privire la diferite tipuri de pastile de slăbit.

Din păcate, după o perioada de câțiva ani de zile în care am urmărit cu interes fenomenul pastile de slăbit, am ajuns la concluzia ca foarte multe persoane nu au nici cea mai mica idee despre cum funcționează pastilele de slăbit într-o cura de slabire. De aici apare și eșecul curelor în care se folosesc pastile de slăbit.

A nu se înțelege greșit, admit faptul ca pe piața (din păcate) se vând și foarte multe pastile de slăbit care promit marea cu sarea, însă în realitate sunt niște banalitati care se vând la suprapret și care este foarte puțin probabil sa aibă efectele promise.

Pentru moment le ignoram pe acestea și ne concentram asupra modului de acțiune al pastilelor de slăbit care într-adevăr funcționează și contin ingrediente care pot ajuta în cura de slabire.

Ce acțiune au pastilele de slăbit?

Am putea împarți pastilele de slăbit în 3 categorii principale și anume: pastile care suprima pofta de mâncare, pastile care accelereaza arderea grasimilor și pastile pentru detoxifiere.

Toate cele 3 tipuri sunt eficiente pentru diferit cazuri. Din acest motiv, este recomandat ca atunci când alegeți sa folosiți pastile de slăbit, sa o faceți împreuna cu un nutritionist pentru a alege exact tipul de pastile de slăbit de care aveți nevoie.

 

Exemplu: dacă sunteți genul de persoana care un apetit foarte bun, ei bine, cu siguranța pastilele pentru suprimarea poftei de mâncare va vor ajuta sa controlati acest lucru fără a suferi de foame sau a va gândi toată ziua la mâncare.

Suplimentele care suprima pofta de mâncare sunt în general suplimente cu un continut foarte ridicat de fibre, care își măresc volum și dau senzația de satietate. Atâta timp cât sunt consumate conform indicatiilor producatorului sau medicului nutritionist și nu faceți nici un fel de abuz, nu exista nici un risc asociat cu utilizarea lor.

De ce pastilele de slăbit sunt numite „ajutoare pentru cura”?

Deoarece ele nu pot acționa singure. Haideți sa luam un exemplu practic:

Sa presupunem ca am găsit un supliment pentru arderea grasimilor care este foarte bun și cu care foarte multe persoane au reușit sa slabeasca. Ne hotărâm să-l folosim și noi însă nu schimbam nimic în ceea ce privește vechiul stil de viața.

Continuam sa mâncam la amiaza la fast-foodul de lângă locul de munca, sa bem câte 1 litru de Cola deoarece ne tine „in priza” la munca, iar seara când colegii noștri pe care ii admiram merg la sala sau pe stadion sa dea 2 ture, noi ne dam rupti de obosiți și stăm cumintei pe canapea, eventual cu o prăjitura sau o sticla de bere și ne uitam la emisiunea preferata.

Fiind sinceri cu voi și răspundeți-va singuri la următoarea întrebare: ce efecte credeți ca ar putea avea acele pastile de slăbit în aceste condiții? :)

Ce trebuie să facem când folosim pastile de slăbit?

În primul rând trebuie sa înțelegem ca orice cura de slabire începe din bucătărie!

Trebuie pusa o dieta la punct sau inlaturat orice înseamnă obicei alimentar nesanatos. Nu doar ca veți reuși sa slabiti, dar veți observa imbunatatiri și asupra starii generale de sănătate.

Sportul ajuta enorm atât pentru a slabi cât și petnru starae generala de sănătate. Dacă starea de sănătate nu va permite sa faceți sport la o intensitate ridicată, alegeți sa mergeți mai mult pe jos și eventual sa faceți exerciții care va sunt permise.

Filozofia” care sta în spatele unei cure de slabire reușite cu sau fără pastile de slăbit este destul de simpla. Principalul factor este voința voastră de a reuși și capacitatea voastră de a ieși din starea de confort pentru a reuși! Va urez mult succes!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anca Maria

Anca Maria

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro