Criteriul National

Cum gasesti o firma pentru transportul coletelor

Cum gasesti o firma pentru transportul coletelor
septembrie 05
12:19 2019

Situatia economica din Romania face ca tot mai multe persoane sa paraseasca locurile natale pentru un loc de munca mai bine platit. Cu toate ca au tot ce le trebuie in tarile in care pleaca, le lipsesc totusi multe lucruri de acasa.

Inainte de toate, dorul fata de familie si de cei dragi este foarte chinuitor. De asemenea, bucataria romaneasca are ceva unic si iar bucatele romanesti nu pot fi intalnite peste tot. Chiar daca s-au deschis multe localuri cu specific romanesc si in strainatate, bucatele de acolo parca nu au acelasi gust precum cele de acasa.

Drept urmare, mii sau chiar zecii de mii de colete pleaca din Romania in fiecare saptamana. La fel de multe colete intra in tara, deoarece majoritatea romanilor trimit catre casa pachete cu diferite lucruri. Practic, vorbim despre un business aflat intr-o continua crestere.

Ne-am decis sa facem un ghid despre cum se alege o firma buna pentru transportul coletelor. Astfel, daca doresti sa gasesti cea mai buna firma de transport colete Germania sau in tara, atunci acest articol ti-ar putea fi de mare ajutor.

Foloseste internetul!

Internetul ar trebui sa fie primul loc in care sa cauti o firma de transport colete. Iar asta deoarece a devenit principalul mediu de promovare al acestora, drept urmare de aici ar trebui sa incepi si tu.

Firmele mari, care isi doresc sa se extinda si sa aiba un parcurs cat mai bun, detin numaidecat un site de prezentare a serviciilor dar si o pagina de Facebook folosita pentru a comunica mai usor cu clientii sau cu potentialii clienti. Un bun exemplu este Magic-Trans.ro, care are un site de prezentare foarte bine detaliat, de unde pot fi obtinute toate informatiile necesare.

Astfel, facand o simpla cautare pe Google folosind termenii transport colete Germania, vei reusi sa gasesti foarte usor o multime de companii care se ocupa cu transportul coletelor.

La fel de bine poti cauta si pe retelele socializare deoarece, asa cum spuneam, o firma care pune accent pe profesionalism trebuie sa fie prezenta si in acest mediu.

Intreaba-ti cunoscutii

Un alt mod prin care poti gasi foarte usor o firma de transport colete catre strainatate este sa iti intrebi cunoscutii. Cu siguranta mai cunosti si alti romani care lucreaza in strainatate, chiar in acelasi oras unde lucrezi si tu. La fel de probabil este ca acestia sa trimita deseori colete acasa dar si sa primeasca, asa ca ai putea cere o recomandare.

Cu siguranta o vei primi foarte rapid si astfel este foarte probabil sa gasesti o firma cu care sa colaborezi mult timp pentru transportul coletelor.

Intreaba comunitatea

Asa cum spuneam, foarte multi romani aleg sa lucreze in strainatate. Drept urmare, nu exista oras din tari precum Anglia, Germania, Italia sau Spania in care sa nu existe o comunitate de romani mai mult sau mai putin numeroasa.

Probabil ca nu ii cunosti personal, insa exista posibilitatea ca acestia sa aiba un grup de Facebook in care sa comunice atunci cand au nevoie de ceva. Poti cauta de exemplu „Romani prin Bremen” si vei gasi un grup care are deja 3000 de membri. Dintre toti acestia, cu siguranta vei gasi pe cineva care sa iti sugereze o companie pentru transport colete.

Pune si tu in practica toate aceste sfaturi si cu siguranta vei gasi usor o companie care sa te ajute cu transportul coletelor in orice tara doresti.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei