Criteriul National

Cum ingrijesti cat mai bine tenul

Cum ingrijesti cat mai bine tenul
martie 23
20:45 2020

Exista cateva reguli de care sa tineti cont, astfel incat sa reusiti sa va ingrijiti cat mai bine tenul. Toate aceste obiceiuri sunt esentiale atunci cand vine vorba despre o buna ingrijire a tenului, de aceea este foarte important sa tineti cont de ele. In primul rand, alegeti mereu doar produsele de ingrijire a pielii care sunt adaptate pentru tipul vostru de piele. Aceste produse special create pentru tipul vostru de piele va vor ajuta mult pentru ca de exemplu pielea grasa nu are aceleasi nevoi ca pielea uscata.

Oferiti mereu o atentie sporita zonelor sensibile si anume acelor parti ale fetei precum conturul ochilor, dar si al buzelor pentru ca acestea au o piele mai subtire si mai fragila. Aceste zone vor avea nevoie de o ingrijire speciala, mai ales daca vorbim despre conturul ochilor, dar si a buzelor. Aceste zone sunt mai sensibile si vor avea nevoie de o atentie speciala. De asemenea, va trebui sa aveti grija de tenul vostru prin produsele de curtatare pe care le veti folosi. In acest fel, nu va veti agresa tenul si veti respecta echilibrul natural al acestuia. Folositi un demachiant cu un pH neutru, special creat pentru a va curata epiderma cu o foarte mare delicatete. Varsta isi spune cuvantul si consideri ca o interventie chirurgicala este solutia? Descopera cea mai noua clinica de chirurgie estetica Cluj.

Ochii sunt o zona dificila, pielea conturului ochilor fiind o zona de 10 ori mai fina decat pielea de pe restul fetei, de aceea va trebui sa alegeti o rutina speciala pentru demachierea acestei zone. Exfolierea va fi indispensabila, fiind important sa folositi un tratament exfoliant potrivit odata sau de doua ori pe saptamana. Tratamentul trebuie sa fie eficient, dar si delicat, de aceea alegeti un produs de exfoliere cu un pH neutru, acesta fiind perfect pentru a purifica, dar si pentru a netezi cat mai bine pielea si a-i oferi un echilibru natural.

Hidratarea este si ea esentiala pentru a pastra cat mai bine sanatatea pielii. Dermul are in componenta sa 70% apa, iar epidermul are in componenta 15% apa. Este important sa alegeti o crema hidratanta, astfel incat sa va pastrati tenul bine hidratat, aceasta crema va oferi echilibru nivelului de apa din piele. Mai puteti folosi si o masca hidratanta, iar daca doriti, puteti inlatura excesul cu un spray cu apa termala. Preferabil este sa alegeti cat mai des un machiaj hipoalergic, astfel incat sa evitati pe cat posibil riscul aparitiei alergiilor care provin din utilizarea prodsuselor nepotrivite pentru tenul vostru.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

ProMedia

ProMedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul