Criteriul National

Cum întâmpinăm sezonul cald?

Cum întâmpinăm sezonul cald?
aprilie 27
12:23 2021

Pe întrega perioadă a verii pielea nostră este supusă căldurii, sorelui, prafului și factorilor de poluare acesta însemnând că are nevoie sa fie tratată cu mai multă atenție din partea nostră și evident protejată mult mai intens.

Nevoia de ȋngrijire a tenului este permanentӑ. Astfel, ȋn fiecare anotimp existӑ anumite tipuri de tratamente care sunt potrivite pentru tine și tenul tӑu. Se poate ține cont de locul unde stai, de cantitatea de apӑ pe care o bei, etc. La Antica Hair Studio Bucuresti ai parte de cele mai bune tratamente pentru tenul tӑu. Nevoia de cosmeticӑ facialӑ este prezentӑ indiferent de vȃrsta pe care o ai sau de stilul de viațӑ pe care l-ai adoptat. Iatӑ cȃteva informații care te vor ajuta sӑ ȋți ȋnțelegi mai bine tenul și modul ȋn care trebuie sӑ ȋl ȋngrijești.

Tenul trebuie sӑ aibӑ parte de o analizӑ temeinicӑ

Vara tenul tӑu trece prin aceleași transformӑri puternice prin care trece ȋntreg corpul. Diferența de temperaturӑ,, creșterea timpului pe care ȋl petreci afarӑ, pot avea influențe ȋn modul ȋn care arӑți și te simți. Astfel, este recomandatӑ o bunӑ analizӑ a pielii tale ȋn perioada verii. Tenul va putea sӑ primeascӑ, prin procedee specifice, ceea ce are nevoie. În cadrul unui salon de înfrumusețare poți avea parte de cele mai bune tratamente pentru tine. Antica Hair Studio are o gamӑ largӑ de produse și tehnici care te pot susține pentru a avea cea mai luminoasӑ și frumoasӑ piele.

Nevoile tenului tӑu sunt diferite ȋn funcție de anotimp

Fiecare ten este diferit și are nevoi de ȋngrijire specifice. Indiferent de anotimpul ȋn care ești, este bine sӑ ai grijӑ de modul ȋn care aratӑ pielea. Trecerile de la un anotimp la celӑlalt pot avea un impact asupra felului ȋn care te simți. De aceea este recomandatӑ o anumitӑ rutinӑ de ȋngrijire pentru fiecare moment al anului. De exemplu, perioadele foarte calde au nevoie de mai multӑ hidratare de cele mai multe ori. Desigur, o analizӑ dedicatӑ tenului tӑu te poate ajuta sӑ iei deciziile cele mai potrivite de tratament.

Tenul tӑu poate sӑ fie deshidratat

Orice ten poate avea diverse probleme care trebuie ameliorate. Una dintre cele mai frecvent ȋntȃlnite situații sunt cele legate de deshidratare. Aceasta poate sӑ aparӑ datoritӑ lipsei apei ȋn organism, datoritӑ lipsei somnului sau stilului de viațӑ ȋn general. De asemenea deshidratarea tenului este prezentӑ și la trecerea de la un anotimp la celӑlalt. Un salon cosmetica te poate ajuta sӑ ȋți reechilibrezi hidratarea prin tratamente și mӑști specifice. De asemenea toate procedurile pe care le poți folosi la un salon nu ȋți sunt disponibile acasӑ și sunt realizate ȋntr-un mod profesionist.

Beneficiile mersului la salon frecvent

Este bine sӑ mergi la salon ȋntr-un mod frecvent pentru a evita degradӑrile pielii pe termen lung. Dacӑ poți sӑ surprinzi orice tip de problemӑ de la ȋnceput, de la primele semne, atunci poți reuși sӑ gӑsești rezolvӑrile foarte rapid. Ceea ce poți face acasӑ este sӑ ȋl demachiezi ȋn fiecare seara și sӑ ȋi aplici creme de hidratare potrivite pentru tine. Vei avea un ten de invidiat dacӑ ȋl ȋngrijești permanent, dacӑ ai o rutinӑ la salon și acasӑ.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

dca

dca

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul