Criteriul National

Cum iti maresti veniturile lunare?

Cum iti maresti veniturile lunare?
august 17
10:11 2017

De cele mai multe ori, job-ul la care alegem sa mergem este principala sursa de venit, asa ca domeniul ales trebuie sa ne ofere o siguranta luna de luna, atfel incat nivel de trai sa fie unul satisfacator. Cele mai multe persoane de varsta tanara aleg domeniul videochatului datorita acestora avantaje oferite. Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba un venit lunar cat mai mare, atfel incat sa-si poata permite tot ce isi doreste.

Femeile sunt cele care isi doresc independenta financira, atfel incat sa nu mai fie nevoie sa depinde de sot, prieten sau rude, iar faptul ca se pot intretine singure este o satisfactie de neegalat pentru fiecare. Videochatul este industria cea mai des cautat in ultimii ani, poate si datorita faptului ca angajarea se face mult mai usor, nefiind necesara experienta.

Datorita avantajelor oferite, studiourile profesioniste sunt printre primele alegeri facute de catre un model, flexibilitatea programului, precum si bonusurile oferite pe baza unor criterii sunt aspecte de care tine cont fiecare femeie care isi doreste sa lucreze intr-un studio. In momentul in care aplicam la un job in domeniu, veniturile lunare vor creste considerabil, acest lucru depinde in mare parte de fiecare persoana.

Implicarea la locul de munca, ambitia si perseverenta sunt aptitudini care fac diferenta la sfarsitul fiecarei luni, mai ales ca videochatul este un domeniu legal, in care cele mai multe castiguri vin din partea persoanelor care isi doresc cu adevarat sa-si construiasca o cariera in domeniu. Programul lejer este un avantaj pentru fiecare persoana care isi doreste sa-si finalizeze studiile sau sa aiba o cariera in parelel pe langa cea in videochat, fara a-si pune problema dezvaluirii identitatii, confidentialitatea fiind un aspect cheie.

Nu demult, acest domeniu era privit cu reticenta, insa in momentul in care castigurile lunare sunt cu mult peste fata de un alt domeniu, interesul celor care lucreaza in domeniu creste, iar contactul cu acest job se dovedeste de fiecare data o alegere buna, independenta financiara fiind asigurata inca din primele luni de la angajare.

Exista studiouri profesioniste are fac angajari in videochat, oferind conditii de munca foarte bune, un contract legal de munca. Bonusurile de performanta, dar si cele de experienta, vechime sau cele destinate serviciilor de infrumusetare sunt printre cele mai cautate de fiecare model care lucreaza in studio. Cu siguranta este dificil sa fidelizezi un angajat, insa experinta este un lucru care vorbeste de la sine, iar studiourile sunt constiente de importanta fiecarui model, atfel incat incearca pe cat de mult posibil sa asigure un mediu de lucru benefic pentru fiecare in parte.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo