Criteriul National

Cum iti maresti veniturile lunare?

Cum iti maresti veniturile lunare?
august 17
10:11 2017

De cele mai multe ori, job-ul la care alegem sa mergem este principala sursa de venit, asa ca domeniul ales trebuie sa ne ofere o siguranta luna de luna, atfel incat nivel de trai sa fie unul satisfacator. Cele mai multe persoane de varsta tanara aleg domeniul videochatului datorita acestora avantaje oferite. Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba un venit lunar cat mai mare, atfel incat sa-si poata permite tot ce isi doreste.

Femeile sunt cele care isi doresc independenta financira, atfel incat sa nu mai fie nevoie sa depinde de sot, prieten sau rude, iar faptul ca se pot intretine singure este o satisfactie de neegalat pentru fiecare. Videochatul este industria cea mai des cautat in ultimii ani, poate si datorita faptului ca angajarea se face mult mai usor, nefiind necesara experienta.

Datorita avantajelor oferite, studiourile profesioniste sunt printre primele alegeri facute de catre un model, flexibilitatea programului, precum si bonusurile oferite pe baza unor criterii sunt aspecte de care tine cont fiecare femeie care isi doreste sa lucreze intr-un studio. In momentul in care aplicam la un job in domeniu, veniturile lunare vor creste considerabil, acest lucru depinde in mare parte de fiecare persoana.

Implicarea la locul de munca, ambitia si perseverenta sunt aptitudini care fac diferenta la sfarsitul fiecarei luni, mai ales ca videochatul este un domeniu legal, in care cele mai multe castiguri vin din partea persoanelor care isi doresc cu adevarat sa-si construiasca o cariera in domeniu. Programul lejer este un avantaj pentru fiecare persoana care isi doreste sa-si finalizeze studiile sau sa aiba o cariera in parelel pe langa cea in videochat, fara a-si pune problema dezvaluirii identitatii, confidentialitatea fiind un aspect cheie.

Nu demult, acest domeniu era privit cu reticenta, insa in momentul in care castigurile lunare sunt cu mult peste fata de un alt domeniu, interesul celor care lucreaza in domeniu creste, iar contactul cu acest job se dovedeste de fiecare data o alegere buna, independenta financiara fiind asigurata inca din primele luni de la angajare.

Exista studiouri profesioniste are fac angajari in videochat, oferind conditii de munca foarte bune, un contract legal de munca. Bonusurile de performanta, dar si cele de experienta, vechime sau cele destinate serviciilor de infrumusetare sunt printre cele mai cautate de fiecare model care lucreaza in studio. Cu siguranta este dificil sa fidelizezi un angajat, insa experinta este un lucru care vorbeste de la sine, iar studiourile sunt constiente de importanta fiecarui model, atfel incat incearca pe cat de mult posibil sa asigure un mediu de lucru benefic pentru fiecare in parte.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo