Criteriul National

Cum iti modernizezi casa? 3 aspecte in care merita sa investesti

Cum iti modernizezi casa? 3 aspecte in care merita sa investesti
februarie 13
14:51 2020

familie fericita

Daca tocmai ai construit o casa, trebuie sa iti asiguri un nivel ridicat de confort care sa te satisfaca pentru o perioada lunga de timp. Totodata, trebuie sa oferi familiei tale un mediu corespunzator in care sa va petreceti impreuna timpul liber.

De asemenea, daca locuiesti intr-o casa de mai mult timp, este posibil sa fii nevoit sa faci cateva schimbari. Motivul pentru care trebuie sa recurgi la ele sunt urmatoarele: faptul ca anumite instalatii nu mai functioneaza la capacitate maxima din cauza uzurii sau au nevoie de diverse inlocuiri si tendintele de design interior s-au schimbat, putand aduce o imagine noua in casa ta.

Iata cateva investitii pe care le poti face in locuinta ta

Indiferent de schimbarile pe care vrei sa le faci in casa, trebuie sa te asiguri ca acestea reprezinta investitii de durata. Prin urmare, este important sa-ti faci o lista cu prioritati si sa-ti directionezi banii acolo unde este cu adevarat necesar.

Sistemul de furnizare a energiei electrice

Instalatiile care asigura energia electrica in locuinta reprezinta investitii pe termen lung si sunt importante atat pentru casa, cat si pentru mediu. Avand in vedere ca situatia climatica este imprevizibila in zilele noastre, iar poluarea reprezinta una dintre cele mai mari probleme mondiale, alege sisteme care sa-ti asigure confortul de care tu si familia ta aveti nevoie, dar, in acelasi timp, sa aiba un impact redus asupra naturii. Un exemplu foarte bun sunt panourile solara, care nu polueaza, deoarece functioneaza strict pe baza de energie solare. In plus, ele sunt recunoscute pentru faptul ca te ajuta sa reduci cu mult costurile energiei electrice.

cuplu

Sistemul de incalzire prin energie electrica

Dupa ce te-ai asigurat ca in locuinta ta este furnizata energia electrica, indreapta-ti atentia spre confortul termic. Avand in vedere ca electricitatea poate genera caldura, opteaza pentru un sistem care sa lucreze in stransa legatura cu cel care furnizeaza electricitate. 

De exemplu, poti folosi in fiecare camera calorifere electrice pe care le utilizezi doar atunci cand simti nevoia fara a afecta mediul inconjurator. In acest fel, ai control total asupra temperaturii pe care doresti o sa creezi in casa si, daca se intampla sa ai parte de clima imprevizibila cu diferente mari de temperatura intre zi si noapte, poti sa le pui in aplicare doar atunci cand simti nevoia.

Mobila moderna

Confortul tau nu tine doar de caldura si electricitate, ci si de estetica. In acest caz, trebuie sa faci schimbari periodice, iar cele mai recomandate sunt cele care privesc piesele de mobilier. Indiferent ca ai zugravit si vrei sa potrivesti mobila cu cromatica din casa sau doar vrei sa modernizezi aspectul interior, e de ajuns sa intri pe magazinul online Homelux si sa-ti alegi piesele de care ai nevoie.

Investitiile in propria locuinta nu sunt o sarcina usoara. Cu toate acestea, daca le acorzi atentia cuvenita, vei putea da o infatisare noua casei, iar familia ta se va bucura de un mediu in care atmosfera este perfecta pentru a petrece timp de calitate impreuna.

sursa foto: envato.com

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul