Criteriul National

Cum iti vinzi masina simplu si rapid

Cum iti vinzi masina simplu si rapid
octombrie 12
12:50 2017

Daca ai hotarat sa iti vinzi masina si doresti ca lumea sa afle ca esti dispus sa o lansezi pe piata, trebuie sa accesezi unul dintre siteurile de anunturi gratuite.  Aici  poti identifica cea mai mare comunitate de persoane care vand si cumpara  masini second hand.

 

Prind.ro este unul dintre acele portaluri care te ajuta sa iti faci cunoscuta oferta, si care te pune in legatura cu persoanele interesate de masina ta. Acest site este mai eficient fata de portalurile bine cunoscute, pentru ca aici anuntul tau poate fi  vazut de persoanele interesate.

 

Avantajele anunturilor gratuite postate pe prind.ro

 

Daca alegi sa iti postezi  anuntul pe unul dintre portalurile bine cunoscute, anuntul tau ar putea parea ca un fir de nisip intr-o mare imensa, deci ar putea fi invizibil! In plus nu trebuie sa ignori costurile pe care le platesti cand alegi sa postezi un anunt pe pagina de vanzari cu masini second hand.

 

Alegand prind.ro, vei reusi sa atragi atentia cumparatorilor interesati. Intregul procedeu de postare a anuntului se realizeaza confortabil, din intimitatea casei. Poti alege sa folosesti unitatea desktop, sau poti sa accesezi aplicatia special conceputa de pe telefonul mobil. Daca dispui de un telefon cu sistem de operare Android, poti descarca aplicatia de anunturi din magazinul google play, aceasta te va ajuta sa iti creezi si sa postezi anuntul de vanzare. Este simplu de folosit si simplu de adaugat. Acest site are un sistem facil de creare si accesare a contului, dar si un sistem eficient de notificare a mesajelor primite.

 

Folosind aceasta aplicatie economisesti timp si bani, si iti poti duce mai usor la bun sfarsit planul de vanzare al autovehicolului. Avantajul aplicatiei consta in faptul ca vei fi instantaneu notificat daca primesti mesaje, deci vei putea incheia tranzactia mult mai rapid decat daca ai folosi alte canale de promovara a anuntului de vanzare.

 

Indiferent de tipul masinii, modelul acesteia, motorizare sau locul de provenienta, sigur isi va gasi un cumparator daca este bine promovata! In concluzie cand doresti sa iti vinzi masina fara batai de cap intra pe acest site de anunturi gratuite si posteaza la sectiunea masini second hand anuntul tau!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo