Criteriul National

Cum iti vinzi masina simplu si rapid

Cum iti vinzi masina simplu si rapid
octombrie 12
12:50 2017

Daca ai hotarat sa iti vinzi masina si doresti ca lumea sa afle ca esti dispus sa o lansezi pe piata, trebuie sa accesezi unul dintre siteurile de anunturi gratuite.  Aici  poti identifica cea mai mare comunitate de persoane care vand si cumpara  masini second hand.

 

Prind.ro este unul dintre acele portaluri care te ajuta sa iti faci cunoscuta oferta, si care te pune in legatura cu persoanele interesate de masina ta. Acest site este mai eficient fata de portalurile bine cunoscute, pentru ca aici anuntul tau poate fi  vazut de persoanele interesate.

 

Avantajele anunturilor gratuite postate pe prind.ro

 

Daca alegi sa iti postezi  anuntul pe unul dintre portalurile bine cunoscute, anuntul tau ar putea parea ca un fir de nisip intr-o mare imensa, deci ar putea fi invizibil! In plus nu trebuie sa ignori costurile pe care le platesti cand alegi sa postezi un anunt pe pagina de vanzari cu masini second hand.

 

Alegand prind.ro, vei reusi sa atragi atentia cumparatorilor interesati. Intregul procedeu de postare a anuntului se realizeaza confortabil, din intimitatea casei. Poti alege sa folosesti unitatea desktop, sau poti sa accesezi aplicatia special conceputa de pe telefonul mobil. Daca dispui de un telefon cu sistem de operare Android, poti descarca aplicatia de anunturi din magazinul google play, aceasta te va ajuta sa iti creezi si sa postezi anuntul de vanzare. Este simplu de folosit si simplu de adaugat. Acest site are un sistem facil de creare si accesare a contului, dar si un sistem eficient de notificare a mesajelor primite.

 

Folosind aceasta aplicatie economisesti timp si bani, si iti poti duce mai usor la bun sfarsit planul de vanzare al autovehicolului. Avantajul aplicatiei consta in faptul ca vei fi instantaneu notificat daca primesti mesaje, deci vei putea incheia tranzactia mult mai rapid decat daca ai folosi alte canale de promovara a anuntului de vanzare.

 

Indiferent de tipul masinii, modelul acesteia, motorizare sau locul de provenienta, sigur isi va gasi un cumparator daca este bine promovata! In concluzie cand doresti sa iti vinzi masina fara batai de cap intra pe acest site de anunturi gratuite si posteaza la sectiunea masini second hand anuntul tau!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo