Criteriul National

Cum iti vinzi masina simplu si rapid

Cum iti vinzi masina simplu si rapid
octombrie 12
12:50 2017

Daca ai hotarat sa iti vinzi masina si doresti ca lumea sa afle ca esti dispus sa o lansezi pe piata, trebuie sa accesezi unul dintre siteurile de anunturi gratuite.  Aici  poti identifica cea mai mare comunitate de persoane care vand si cumpara  masini second hand.

 

Prind.ro este unul dintre acele portaluri care te ajuta sa iti faci cunoscuta oferta, si care te pune in legatura cu persoanele interesate de masina ta. Acest site este mai eficient fata de portalurile bine cunoscute, pentru ca aici anuntul tau poate fi  vazut de persoanele interesate.

 

Avantajele anunturilor gratuite postate pe prind.ro

 

Daca alegi sa iti postezi  anuntul pe unul dintre portalurile bine cunoscute, anuntul tau ar putea parea ca un fir de nisip intr-o mare imensa, deci ar putea fi invizibil! In plus nu trebuie sa ignori costurile pe care le platesti cand alegi sa postezi un anunt pe pagina de vanzari cu masini second hand.

 

Alegand prind.ro, vei reusi sa atragi atentia cumparatorilor interesati. Intregul procedeu de postare a anuntului se realizeaza confortabil, din intimitatea casei. Poti alege sa folosesti unitatea desktop, sau poti sa accesezi aplicatia special conceputa de pe telefonul mobil. Daca dispui de un telefon cu sistem de operare Android, poti descarca aplicatia de anunturi din magazinul google play, aceasta te va ajuta sa iti creezi si sa postezi anuntul de vanzare. Este simplu de folosit si simplu de adaugat. Acest site are un sistem facil de creare si accesare a contului, dar si un sistem eficient de notificare a mesajelor primite.

 

Folosind aceasta aplicatie economisesti timp si bani, si iti poti duce mai usor la bun sfarsit planul de vanzare al autovehicolului. Avantajul aplicatiei consta in faptul ca vei fi instantaneu notificat daca primesti mesaje, deci vei putea incheia tranzactia mult mai rapid decat daca ai folosi alte canale de promovara a anuntului de vanzare.

 

Indiferent de tipul masinii, modelul acesteia, motorizare sau locul de provenienta, sigur isi va gasi un cumparator daca este bine promovata! In concluzie cand doresti sa iti vinzi masina fara batai de cap intra pe acest site de anunturi gratuite si posteaza la sectiunea masini second hand anuntul tau!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro