Criteriul National

Cum ne aranjam parul in aceasta perioada?

Cum ne aranjam parul in aceasta perioada?
decembrie 06
11:53 2017

Am intrat oficial in anotimpul racoros, iar pe langa necesitatea de a ne hidrata pielea si organismul supus acestor schimabri de temperatura, felul in care aratam zi de zi este important pentru noi, femeile, in general.

Parul este unul dintre cele mai frumoase accesorii pe care o femeie le detine. cu toate folosim numeroase produse de styling, dar si aparate de aranjare a acestuia. Daca nu ati folosit pana in prezent un uscator, ei bine, vremea rece nu trebuie sa fie un stimulent pentru asta. Luati in considerare schimabrile la care acesta este supus si felul in care va arata.

Folosirea in mod constant a unor aparate de aranjare a parului nu vor face decat sa lase un aspect de par scat si neingrijit. Modul in care il aranjam zi de zi ne poate ajuta sa-l intretinem corespunzator. Fiecare dintre noi avem sau am avut cu siguranta acele agrafe de par e care le putem folosi cu incredere, obtinand o coafura lejera si potrivita pentru fiecare zi.

In functie de lungimea parului, putem opta pentru prinderea acestuia intr-o coada cu o fundita, lejer, astfel incat sa capatam un aspect clasic si elegant in acelasi timp. Cocul care a fermecat toate femeile, inca este la moda. Nu este vorba de unul elegant, ci pur si simplu de prinderea unei parti din par deasupra, astfel incat sa nu ne incomodeze, in general este vorba de breton.

Impletiturile lejere. Parul nostru nu trebuie sa fie strans sau sa ne creeze o stare inconfortabila. Cand vine vorba de adaptarea coafuri cu tinuta de la locul de munca, atunci, avem o serie de modele din care putem alege una cu succes.

Mai presus de recomandarile din fiecare anotimp, sunt gusturile si felul in care aratam. Nu toate coafurile ni se potrivesc, iar acest lucru trebuie sa-l avem in vedere. Fie ca este vorba de parul scurt, lung sau mediu, ingrijirea corespunzatoare a acetuia trebuie sa faca parte din rutina noastra zilnica.

Celebra coada de ponei este printre alegerile femeilor cu parul lung. Usor de realizat, ne scoate din rutina de a avea aceeasi infatisare zi de zi. Panglica, detaliile minuscule si accesorile pentru par infrumuseteaza fiecare coafura.

Un mini coc strans lejer, ideal pentru toate tipurile de par este una dintre cele mai inspirate alegeri cand vine vorba de participarea la un eveniment important, a o zi de nastere sau chiar la o iesire cu prietenii in oras.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu