Criteriul National

Cum ne aranjam parul in aceasta perioada?

Cum ne aranjam parul in aceasta perioada?
decembrie 06
11:53 2017

Am intrat oficial in anotimpul racoros, iar pe langa necesitatea de a ne hidrata pielea si organismul supus acestor schimabri de temperatura, felul in care aratam zi de zi este important pentru noi, femeile, in general.

Parul este unul dintre cele mai frumoase accesorii pe care o femeie le detine. cu toate folosim numeroase produse de styling, dar si aparate de aranjare a acestuia. Daca nu ati folosit pana in prezent un uscator, ei bine, vremea rece nu trebuie sa fie un stimulent pentru asta. Luati in considerare schimabrile la care acesta este supus si felul in care va arata.

Folosirea in mod constant a unor aparate de aranjare a parului nu vor face decat sa lase un aspect de par scat si neingrijit. Modul in care il aranjam zi de zi ne poate ajuta sa-l intretinem corespunzator. Fiecare dintre noi avem sau am avut cu siguranta acele agrafe de par e care le putem folosi cu incredere, obtinand o coafura lejera si potrivita pentru fiecare zi.

In functie de lungimea parului, putem opta pentru prinderea acestuia intr-o coada cu o fundita, lejer, astfel incat sa capatam un aspect clasic si elegant in acelasi timp. Cocul care a fermecat toate femeile, inca este la moda. Nu este vorba de unul elegant, ci pur si simplu de prinderea unei parti din par deasupra, astfel incat sa nu ne incomodeze, in general este vorba de breton.

Impletiturile lejere. Parul nostru nu trebuie sa fie strans sau sa ne creeze o stare inconfortabila. Cand vine vorba de adaptarea coafuri cu tinuta de la locul de munca, atunci, avem o serie de modele din care putem alege una cu succes.

Mai presus de recomandarile din fiecare anotimp, sunt gusturile si felul in care aratam. Nu toate coafurile ni se potrivesc, iar acest lucru trebuie sa-l avem in vedere. Fie ca este vorba de parul scurt, lung sau mediu, ingrijirea corespunzatoare a acetuia trebuie sa faca parte din rutina noastra zilnica.

Celebra coada de ponei este printre alegerile femeilor cu parul lung. Usor de realizat, ne scoate din rutina de a avea aceeasi infatisare zi de zi. Panglica, detaliile minuscule si accesorile pentru par infrumuseteaza fiecare coafura.

Un mini coc strans lejer, ideal pentru toate tipurile de par este una dintre cele mai inspirate alegeri cand vine vorba de participarea la un eveniment important, a o zi de nastere sau chiar la o iesire cu prietenii in oras.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro