Criteriul National

Cum ne dam cu parfum – sfaturi practice

Cum ne dam cu parfum – sfaturi practice
ianuarie 19
11:33 2016

parfumuri

La intrebarea „Pe ce locuri ale corpului ar trebui aplicat parfumul*?”*Coco Chanel a gasit cel mai senzual raspuns: „Parfumeaza-te in locurile in care vrei sa fii sarutata”. In primul rand, parfumul se aplica direct pe piele. Acesta reactioneaza in contact cu pielea si degajeaza un miros unic. Parfumul se raspandeste datorita caldurii corpului. Prin urmare, un parfum ar trebui aplicat in locurile in care pulsul se simte mai puternic, in care temperatura corpului este mai ridicata, unde sangele palpita: tample, gat, baza cefei, in spatele genunchiului, intre sani, pe glezne, in spatele lobului urechii sau la incheietura mainii.

La fiecare bataie a inimii, aromele senzuale se vor degaja. Mai poti pulveriza parfumul tau preferat in zonele mobile precum articulatiile. Dupa fiecare gest in parte, miresmele se vor raspandi. Asta inseamna un parfum original, indifrent ca este* Calvin Klein,*Coco Chanel sau alta marca cunoscuta de parfum.

Parfumul se poate pulveriza si pe haine. Si imbracamintea se poate parfuma insa, atentie, nu oricum. Afla ca nu toate tesaturile pastreaza aroma in acelasi mod. Exista materiale naturale precum casmirul, lana, inul, matasea sau bumbacul care nu schimba absolut deloc miresmele. Un lucru care nu se poate afirma in cazul materialelor sintetice. In ceea ce priveste accesoriile, esarfele sunt cele care pastreaza cel mai bine aroma unui parfum. Daca vrei sa iti parfumezi hainele trebuie sa respecti o distanta de 10 centimetri.

Parfumul se poate pulveriza si pe par, la radacina mai exact daca este scurt si pe varfuri daca este lung. Astfel, la o simpla adiere, parfumul preferat va imbata simturile celor din jurul tau si te va scoate in evidenta.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro