Criteriul National

Cum ne dam cu parfum – sfaturi practice

Cum ne dam cu parfum – sfaturi practice
ianuarie 19
11:33 2016

parfumuri

La intrebarea „Pe ce locuri ale corpului ar trebui aplicat parfumul*?”*Coco Chanel a gasit cel mai senzual raspuns: „Parfumeaza-te in locurile in care vrei sa fii sarutata”. In primul rand, parfumul se aplica direct pe piele. Acesta reactioneaza in contact cu pielea si degajeaza un miros unic. Parfumul se raspandeste datorita caldurii corpului. Prin urmare, un parfum ar trebui aplicat in locurile in care pulsul se simte mai puternic, in care temperatura corpului este mai ridicata, unde sangele palpita: tample, gat, baza cefei, in spatele genunchiului, intre sani, pe glezne, in spatele lobului urechii sau la incheietura mainii.

La fiecare bataie a inimii, aromele senzuale se vor degaja. Mai poti pulveriza parfumul tau preferat in zonele mobile precum articulatiile. Dupa fiecare gest in parte, miresmele se vor raspandi. Asta inseamna un parfum original, indifrent ca este* Calvin Klein,*Coco Chanel sau alta marca cunoscuta de parfum.

Parfumul se poate pulveriza si pe haine. Si imbracamintea se poate parfuma insa, atentie, nu oricum. Afla ca nu toate tesaturile pastreaza aroma in acelasi mod. Exista materiale naturale precum casmirul, lana, inul, matasea sau bumbacul care nu schimba absolut deloc miresmele. Un lucru care nu se poate afirma in cazul materialelor sintetice. In ceea ce priveste accesoriile, esarfele sunt cele care pastreaza cel mai bine aroma unui parfum. Daca vrei sa iti parfumezi hainele trebuie sa respecti o distanta de 10 centimetri.

Parfumul se poate pulveriza si pe par, la radacina mai exact daca este scurt si pe varfuri daca este lung. Astfel, la o simpla adiere, parfumul preferat va imbata simturile celor din jurul tau si te va scoate in evidenta.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo