Criteriul National

Cum ne poate ajuta implantul dentar să avem un zâmbet impecabil şi o viaţă normală?

Cum ne poate ajuta implantul dentar să avem un zâmbet impecabil şi o viaţă normală?
septembrie 25
11:38 2018

Timpul trecere şi odată cu el începem şi noi să îmbătrânim. Îmbătrânirea se manifestă în mai toate zonele organismului, niciun organ nu scapă de procesul de îmbătrânire. Printre cele mai afectate organe sunt oasele şi dinţii. Dantura noastră începe să cedeze după o anumită vârstă, dacă nu îngrijim corect dinţii şi nu avem o igienă draconică ajungem să rămânem şi fără o parte din ei.

Dinţii se pot caria, nu mai sunt „hrăniţi” pentru că nu mai avem suficient calciu în organism, se pot deteriora rapid din cauza unor afecţiuni sau din cauza unor defecte apărute la nivelul maxilarelor, care ne împiedică să mestecăm corect.

O carie sau un dinte care are rădăcina bună se mai poate repara, o plombă sau o coroană, un pivot rezolvă situaţia pe moment. Dar ce ne facem cu dinţii care au fost extraşi sau care ne-au căzut din cauza unei gingii bolnave? În acest caz vom putea să avem din nou o dantură perfectă doar cu un implant dentar.

Implantul dentar, o alegere isteaţă pentru o dantură pe care te poţi baza mereu

Deşi sună destul de brutal, implantul dentar nu este altceva decât o ancoră artificială care se plasează chirurgical în maxilar pentru a fi susţinerea unui dinte protetic. Toate implanturile dentare sunt compatibile cu organismul nostru, sunt bine tolerate, sunt rezistente şi solide, permite o mestecare normală şi o articulare perfectă. Şi de ce am alege implantul dentar?

În primul rând pentru că la final nu vom deosebi dintele cu implant de cel natural, arată foarte bine şi se pot alege nuanţele apropiate de restul danturii.

În al doilea rând pentru că un implant dentar nu distruge dinţii din jur, nu e nevoie de pilire sau de alte operaţiuni brutale care pot fi dăunătoare pentru restul dinţilor.

În al treilea rând pentru că implanturile durează foarte mult, pot sta fără a avea nevoie de intervenţie până la 10 ani, după ce te obişnuieşti cu ele nici nu le simţi.

În al patrulea rând pentru ca muşcătura şi puterea ei nu se vor deosebi de un dinte normal, natural. Implanturile sunt uşor de întreţinut, nu au nevoie de control periodic, te poţi baza pe ele şi te ajută să ai mai mare încredere în zâmbetul tău şi în aspectul tău estetic oferit de dantura perfectă.

Dacă te întrebi cât costă un implant dentar şi cam cât ar trebui să scoţi din buzunare pentru implanturi dentare mai deosebite trebuie să ştii că vorbim de costuri de 5200 ron, pornind de la 3500 ron, poate chiar mai mici, depinde de clinică şi de materialele folosite, de modalitatea de lucru. Nu e un preţ foarte mare, dacă e să întrebi cât costă un implant dentar în Bucureşti şi cât costă în străinătate vei vedea că banii daţi în Bucureşti sunt infinit mai puţini decât cei daţi într-o clinică din afară. E un preţ corect de fiecare dată pentru că sunt materiale scumpe, e o intervenţie dificilă şi cu destule riscuri pe care medicul stomatolog trebuie să le evite 100%.

Specialiştii de la Clinica Trident îţi oferă servicii de calitate şi implanturi pentru un zâmbet perfect

La Clinica Trident, o clinică stomatologică cu experienţă de peste 14 ani, implanturile dentare sunt de calitate superioară, preţurile sunt accesibile, au cel mai bun bloc operator din ţară, ţi se pot oferi tratamente specializate pe fiecare ramură. Linia de sterilizare computerizată şi laboratorul de tehnică dentară de ultima generaţie, amprentarea digitală, intervenţiile făcute doar de medici specializaţi şi lipsa durerii din timpul intervenţiilor mai complicate, iată câteva avantaje oferite doar de Clinică Trident.

Orice intervenţie stomatologică are şi garanţie, implanturile Nobel, MegaGen, Straumann sau MIS sunt deosebit de rezistente, implantarea lor este sigură şi foarte simplă. Medicii care se ocupă de implanturi au studii de specialiatate şi sunt la curent cu cele mai noi tehnici de intervenţie, departamentul endodontic poate efectua orice tratamente sunt control microscopic pentru intervenţii sigure şi eficiente de fiecare dată.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu