Criteriul National

Cum ne poate ajuta implantul dentar să avem un zâmbet impecabil şi o viaţă normală?

Cum ne poate ajuta implantul dentar să avem un zâmbet impecabil şi o viaţă normală?
septembrie 25
11:38 2018

Timpul trecere şi odată cu el începem şi noi să îmbătrânim. Îmbătrânirea se manifestă în mai toate zonele organismului, niciun organ nu scapă de procesul de îmbătrânire. Printre cele mai afectate organe sunt oasele şi dinţii. Dantura noastră începe să cedeze după o anumită vârstă, dacă nu îngrijim corect dinţii şi nu avem o igienă draconică ajungem să rămânem şi fără o parte din ei.

Dinţii se pot caria, nu mai sunt „hrăniţi” pentru că nu mai avem suficient calciu în organism, se pot deteriora rapid din cauza unor afecţiuni sau din cauza unor defecte apărute la nivelul maxilarelor, care ne împiedică să mestecăm corect.

O carie sau un dinte care are rădăcina bună se mai poate repara, o plombă sau o coroană, un pivot rezolvă situaţia pe moment. Dar ce ne facem cu dinţii care au fost extraşi sau care ne-au căzut din cauza unei gingii bolnave? În acest caz vom putea să avem din nou o dantură perfectă doar cu un implant dentar.

Implantul dentar, o alegere isteaţă pentru o dantură pe care te poţi baza mereu

Deşi sună destul de brutal, implantul dentar nu este altceva decât o ancoră artificială care se plasează chirurgical în maxilar pentru a fi susţinerea unui dinte protetic. Toate implanturile dentare sunt compatibile cu organismul nostru, sunt bine tolerate, sunt rezistente şi solide, permite o mestecare normală şi o articulare perfectă. Şi de ce am alege implantul dentar?

În primul rând pentru că la final nu vom deosebi dintele cu implant de cel natural, arată foarte bine şi se pot alege nuanţele apropiate de restul danturii.

În al doilea rând pentru că un implant dentar nu distruge dinţii din jur, nu e nevoie de pilire sau de alte operaţiuni brutale care pot fi dăunătoare pentru restul dinţilor.

În al treilea rând pentru că implanturile durează foarte mult, pot sta fără a avea nevoie de intervenţie până la 10 ani, după ce te obişnuieşti cu ele nici nu le simţi.

În al patrulea rând pentru ca muşcătura şi puterea ei nu se vor deosebi de un dinte normal, natural. Implanturile sunt uşor de întreţinut, nu au nevoie de control periodic, te poţi baza pe ele şi te ajută să ai mai mare încredere în zâmbetul tău şi în aspectul tău estetic oferit de dantura perfectă.

Dacă te întrebi cât costă un implant dentar şi cam cât ar trebui să scoţi din buzunare pentru implanturi dentare mai deosebite trebuie să ştii că vorbim de costuri de 5200 ron, pornind de la 3500 ron, poate chiar mai mici, depinde de clinică şi de materialele folosite, de modalitatea de lucru. Nu e un preţ foarte mare, dacă e să întrebi cât costă un implant dentar în Bucureşti şi cât costă în străinătate vei vedea că banii daţi în Bucureşti sunt infinit mai puţini decât cei daţi într-o clinică din afară. E un preţ corect de fiecare dată pentru că sunt materiale scumpe, e o intervenţie dificilă şi cu destule riscuri pe care medicul stomatolog trebuie să le evite 100%.

Specialiştii de la Clinica Trident îţi oferă servicii de calitate şi implanturi pentru un zâmbet perfect

La Clinica Trident, o clinică stomatologică cu experienţă de peste 14 ani, implanturile dentare sunt de calitate superioară, preţurile sunt accesibile, au cel mai bun bloc operator din ţară, ţi se pot oferi tratamente specializate pe fiecare ramură. Linia de sterilizare computerizată şi laboratorul de tehnică dentară de ultima generaţie, amprentarea digitală, intervenţiile făcute doar de medici specializaţi şi lipsa durerii din timpul intervenţiilor mai complicate, iată câteva avantaje oferite doar de Clinică Trident.

Orice intervenţie stomatologică are şi garanţie, implanturile Nobel, MegaGen, Straumann sau MIS sunt deosebit de rezistente, implantarea lor este sigură şi foarte simplă. Medicii care se ocupă de implanturi au studii de specialiatate şi sunt la curent cu cele mai noi tehnici de intervenţie, departamentul endodontic poate efectua orice tratamente sunt control microscopic pentru intervenţii sigure şi eficiente de fiecare dată.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei