Criteriul National

Cum ne poate ajuta implantul dentar să avem un zâmbet impecabil şi o viaţă normală?

Cum ne poate ajuta implantul dentar să avem un zâmbet impecabil şi o viaţă normală?
septembrie 25
11:38 2018

Timpul trecere şi odată cu el începem şi noi să îmbătrânim. Îmbătrânirea se manifestă în mai toate zonele organismului, niciun organ nu scapă de procesul de îmbătrânire. Printre cele mai afectate organe sunt oasele şi dinţii. Dantura noastră începe să cedeze după o anumită vârstă, dacă nu îngrijim corect dinţii şi nu avem o igienă draconică ajungem să rămânem şi fără o parte din ei.

Dinţii se pot caria, nu mai sunt „hrăniţi” pentru că nu mai avem suficient calciu în organism, se pot deteriora rapid din cauza unor afecţiuni sau din cauza unor defecte apărute la nivelul maxilarelor, care ne împiedică să mestecăm corect.

O carie sau un dinte care are rădăcina bună se mai poate repara, o plombă sau o coroană, un pivot rezolvă situaţia pe moment. Dar ce ne facem cu dinţii care au fost extraşi sau care ne-au căzut din cauza unei gingii bolnave? În acest caz vom putea să avem din nou o dantură perfectă doar cu un implant dentar.

Implantul dentar, o alegere isteaţă pentru o dantură pe care te poţi baza mereu

Deşi sună destul de brutal, implantul dentar nu este altceva decât o ancoră artificială care se plasează chirurgical în maxilar pentru a fi susţinerea unui dinte protetic. Toate implanturile dentare sunt compatibile cu organismul nostru, sunt bine tolerate, sunt rezistente şi solide, permite o mestecare normală şi o articulare perfectă. Şi de ce am alege implantul dentar?

În primul rând pentru că la final nu vom deosebi dintele cu implant de cel natural, arată foarte bine şi se pot alege nuanţele apropiate de restul danturii.

În al doilea rând pentru că un implant dentar nu distruge dinţii din jur, nu e nevoie de pilire sau de alte operaţiuni brutale care pot fi dăunătoare pentru restul dinţilor.

În al treilea rând pentru că implanturile durează foarte mult, pot sta fără a avea nevoie de intervenţie până la 10 ani, după ce te obişnuieşti cu ele nici nu le simţi.

În al patrulea rând pentru ca muşcătura şi puterea ei nu se vor deosebi de un dinte normal, natural. Implanturile sunt uşor de întreţinut, nu au nevoie de control periodic, te poţi baza pe ele şi te ajută să ai mai mare încredere în zâmbetul tău şi în aspectul tău estetic oferit de dantura perfectă.

Dacă te întrebi cât costă un implant dentar şi cam cât ar trebui să scoţi din buzunare pentru implanturi dentare mai deosebite trebuie să ştii că vorbim de costuri de 5200 ron, pornind de la 3500 ron, poate chiar mai mici, depinde de clinică şi de materialele folosite, de modalitatea de lucru. Nu e un preţ foarte mare, dacă e să întrebi cât costă un implant dentar în Bucureşti şi cât costă în străinătate vei vedea că banii daţi în Bucureşti sunt infinit mai puţini decât cei daţi într-o clinică din afară. E un preţ corect de fiecare dată pentru că sunt materiale scumpe, e o intervenţie dificilă şi cu destule riscuri pe care medicul stomatolog trebuie să le evite 100%.

Specialiştii de la Clinica Trident îţi oferă servicii de calitate şi implanturi pentru un zâmbet perfect

La Clinica Trident, o clinică stomatologică cu experienţă de peste 14 ani, implanturile dentare sunt de calitate superioară, preţurile sunt accesibile, au cel mai bun bloc operator din ţară, ţi se pot oferi tratamente specializate pe fiecare ramură. Linia de sterilizare computerizată şi laboratorul de tehnică dentară de ultima generaţie, amprentarea digitală, intervenţiile făcute doar de medici specializaţi şi lipsa durerii din timpul intervenţiilor mai complicate, iată câteva avantaje oferite doar de Clinică Trident.

Orice intervenţie stomatologică are şi garanţie, implanturile Nobel, MegaGen, Straumann sau MIS sunt deosebit de rezistente, implantarea lor este sigură şi foarte simplă. Medicii care se ocupă de implanturi au studii de specialiatate şi sunt la curent cu cele mai noi tehnici de intervenţie, departamentul endodontic poate efectua orice tratamente sunt control microscopic pentru intervenţii sigure şi eficiente de fiecare dată.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu