Criteriul National

Cum obții un design elegant și curat pentru casa ta

Cum obții un design elegant și curat pentru casa ta
mai 03
21:25 2022

O casă amenajată armonios îți va induce o stare pozitivă. Din acest motiv, ai putea să îți faci planul pentru amenajare și vei vedea că poți obține un rezultat optim fără un efort foarte mare. Desigur, un design elegant și curat nu necesită o renovare totală și nu presupune nici măcar schimbarea mobilei.

Aruncă tot ce nu este necesar

De multe ori avem tendința să păstrăm lucruri pe care știm că nu le vom mai folosi niciodată. Acestea se adună în dulapuri, cămări sau pe balcon, și uneori nu avem loc să stocăm lucrurile noi din cauza celor pe care le-am adunat de-a lungul timpului. Poți folosi o regulă simplă: alocă-ți o zi în care să arunci toate lucrurile pe care nu le-ai folosit de cel puțin doi ani și vei vedea o îmbunătățire în întreaga atmosferă a casei.

Renunță la vopseaua clasică

Dacă îți dorești camere elegante, poți renunța la pereții vopsiți simplu. Optează pentru panouri 3D și vei transforma radical camerele. În funcție de stilul pe care ți-l dorești, poți alege dintr-o gamă variată de modele – de la forme geometrice, la modele asimetrice, sau panouri care imită cărămizile. Avantajul cel mai mare al acestora este că pot fi vopsite în orice culoare îți dorești.

Podele ca noi fără efort

Nu este nevoie să îți schimbi parchetul atunci când renovezi. Lăcuiește parchetul vechi, apoi optează pentru o plinta decorativa parchet. Ulterior, în funcție de restul elementelor de design, alege un covor potrivit. Dacă vrei o casă cu un aer vintage, poți alege un covor oriental din lână.

Alege un candelabru

Un candelabru regal poate să devină piesa de rezistență a sufrageriei, mai ales dacă în rest vrei să mergi pe un design minimalist. Astfel, nu vei avea nevoie de alte elemente de decor majore, dar vei realiza o atmosferă elegantă. Poți să folosești și o ghirlandă de lumini care va oferi un aer relaxant și o veioză pe care o poți aprinde atunci când stai la televior.

Perdele din catifea

Draperiile și perdelele au capacitatea de a schimba în mod magic aspectul unei camere. Dacă nu ne crezi, observă diferența estetică atunci când le scoți de la geam. O perdea fină, albă, completată cu perdele din catifea vor da un plus de eleganță camerelor, și te vor bloca și lumina soarelui atunci când îți dorești mai mult întuneric.

Folosește oglinzi decorative

Oglinzile sunt un accesoriu care schimbă percepția asupra spațiului în camera în care sunt montate. Camera va părea mai spațioasă și mai elegantă. Dacă vrei să abordezi stilul clasic, poți alege o oglindă cu un cadru auriu, masiv.

Urmează aceste sfaturi dacă vrei să obții un design elegant și curat fără o investiție majoră și fără efort. După ce termini curățenia și scapi de toate obiectele care îți ocupă spațiul, amenajarea este ca și terminată.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul