Criteriul National

Cum poți alege ceașca de ceai perfectă?

Cum poți alege ceașca de ceai perfectă?
iunie 27
16:26 2022

Există pe piață cea mai mare varietate de cești, fie pentru cafea, fie pentru ceai. Deci de unde știi cum poți să alegi ceașca perfectă? Nu avem cum să te mințim. Să savurezi ceaiul tău preferat într-o ceașcă banală sau clasică nu are nimic special. Credem că ești de aceeași părere. Nu?

Imaginează-ți însă că te pregătești să savurezi un ceai foarte bun în cea mai originală sau cea mai amuzantă ceașcă de ceai. O adevărată plăcere și delectare pentru simțuri. Nu-i așa?

Sunt momente care vor deveni cele mai prețioase și extrem de agreabile.

Iată deci care sunt cele mai bune sfaturi de care să ții cont pentru a alege ceașca de ceai perfectă.

Mărimea ceștii de cafea

Este un prim criteriu extrem de important deoarece alegerea ceștii depinde de volumul sau de cantitatea băuturii pe care o preferi. Fie că îți place să bei mai puțin ceai, fie că vrei să te delectezi cu mai mult ceai, ai nevoie de ceșca potrivită care să îți satisfacă nevoile.

Ceașcă cu mâner sau fără mâner?

Majoritatea modelelor de cești au și mâner, care să faciliteze prinderea și să asigure confort. Mânerul ajută la menținerea echilibrului și te ajută să îți protejezi mâinile de arsuri.

Dar, există însă și o modalitate tipică de a bea ceai japonez, care favorizează ceștile fără mâner. În acest fel, cei care beau ceai vor simți căldura ceștii și vor trăi cel mai zen și cel mai relaxant moment.

Cum poți găsi o ceașcă de ceai originală care să îți semene?

O ceașcă de ceai cu design îndrăzneț.

Gata cu ceștile de ceai în nuanțe neutre și cărora le lipsește originalitatea. Acum găsești pe https://www.evix.ro/ o mulțime de modele care mai de care mai originale, pentru toate gusturile sau personalitățile. Fie că ești pasionat de flori, fie că ești pasionat de buline sau alte modele mai originale, cu siguranță că vei găsi ceea ce îți place. Designul este cel mai important pentru a putea profita din plin de cele mai frumoase momente atunci când savurezi băutura preferată.

Materialul ceștii de ceai. Poți alege ceștile de ceai din mai multe tipuri de materiale:

  • Porțelan.
  • Sticlă.
  • Ceramică.
  • Emailate
  • Metalice

Ceștile din ceramică sunt solide și rezistente la băuturile care sunt fierbinți sau foarte fierbinți. Cele din sticlă sunt cele mai fragile. Poți alege însă ceramica, dacă îți place să bei mai multe băuturi din aceeași ceașcă. Este foarte important ca materialul să fie de cea mai înaltă calitate.

De ce să alegi o ceașcă de ceai mai interesantă pentru a bea ceaiul sau infuzia ta preferată?

Există numeroase motive pentru care ar trebui să alegi să bei băuturile tale calde preferate ca și ceaiul dintr-o ceașcă. Sunt ideale pentru folosirea zilnică de către orice persoană. Îți vei face astfel ceai, foarte repede, fără să fie nevoie să scoți setul la înaintare.

Dar, ceștile de ceai au cea mai mare capacitate în același timp. Este cea mai bună alegere deci atunci când bei mult ceai.

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul