Criteriul National

Cum poti alege cel mai bun calculator performant?

Cum poti alege cel mai bun calculator performant?
februarie 18
17:36 2019

Calculatoare ieftine performante la cel mai bun pret de pe piata. Probabil cunosti ca, un calculator performant fie desktop sau all in one, costa mult. Dar te-ai gandit ca ai optiunea de achizitionare mai ieftina alegand varianta corecta a calculatoarelor performante?
Daca apelezi la www.pretexpert.ro cu siguranta te poti lipii de un calculator ieftin performant la cel mai bun pret in piata. Si mai mult, livrarea pana la tine acasa este absolut gratuita.

Cum poti alege cel mai bun calculator performant?

Fiecare calculator are in descriere, exact componentele de care dispune. Si aici discutam despre chipset, memorie ram, ssd, sistem operare, etc…Insa

Daca alegi pretexpert ca furnizor de calculatoare, acum ai ocazia sa iti configurezi singur calculatorul, astfel incat sa profiti de cel mai performant calculator.

Poti opta pentru un tip de procesor puternic, de exemplu un Intel I7 LA CARE, sa adaugi fractii de memorie ram, sa shimbi sistemul de operare, etc..

Care este diferenta dintre un magazin fizic si pret expert magazin online?

Daca la magazin mergi si cumperi un calculator gata configurat, la pret expert alegerea iti apartine.

Daca nu ai suficiente cunostinte despre ce inseamna calculatoare performante, atunci poti apela la noi pentru configurare.

Tot ce trebuie sa faci, este sa stii exact pentru ce anume iti doresti sa schimbi calculatorul, sau sa achizitionezi unul noul. Care sunt sau mai bine spus, care urmeaza a fi atributiile calculatorului performant pe care il doresti.

Daca il vrei pentru jocuri e una. Dar daca il vrei pentru navigare pe internet, atunci trebuie sa stii ca sunt diferente majore intre aceste calculatoare.

Ceea ce se potriveste pentru navigarea pe internet, citirea unor email-uri sau facebook, nu se potriveste pentru editare foto, video, grafica sau gaming

Calculatoare ieftine performante plus Extra Bonus

Indiferent de pretul pe care esti dispus sa-l oferi in alegerea unor calculatoare ieftine performante, trebuie sa stii ca de la noi mai primesti si un extra bonus.

1. Livrarea calculatorului este absolut gratuita, indiferent de zona tarii in care locuiesti

2. In limita stocului disponibil, primesti gratuit mouse si tastatura pentru calculatorul ales.

3. Licenta windows este gratuita indiferent de tipul sistemului de operare instalat pe calculator

4. Toate calculatoarele au garantie de minim 1 an, pana la 3 ani incluse in pret. La alegere, poti opta pentru garantie estinsa pana la 5 ani

5. Si bineinteles, exista posibilitatea de retur a calculatoarelor.

Calculatoare ieftine performante – Cu plata in rate

Renunta la ideea ca nu ai bani pentru un calculator. De ce?

Pentru ca acum, apeland la pretexpert.ro poti achizitiona calculatoare ieftine performante cu plata in rate fara dobanda. Exact!

Pe magazinul nostru online, poti cumpara orice produs in rate lunare ( pana la 12 rate ) fara sa platesti dobanda la bani.

Pretexpert, si-a luat angajamentul fata de Bancile colaboratoare pentru platirea ratelor clientului. Mai simplu: Tu cumperi si noi platim dobanda.

Ce produse poti achizitiona de pe www.pretexpert.ro?
Pretexpert este un furnizor de produse IT, integrat in Romania, cu peste 15 ani de experienta in produse IT. Poti acizitiona cu succes urmatoarele produse:

Calculatoare ieftine performante, noi sau refurbished sau second hand. Laptopuri din toate generatiile, cu diferite tipuri de procesoare, sisteme de operare si memorie ram la agere. Scannere si imprimante si componente IT. Dispunem de licente gratuite la toate sistemele de operare.

Daca vrei sa cunosti mai multe despre produsele noastre, te invit sa vizitezi magazinul online pretexpert catalog.

Si probabil ca acum este si momentul schimbarii. In perioada aceasta, avem multe oferte disponibile.

Prinde momentul si alege acum dintr-o gama variata de calculatoare ieftine performante la cel mai bun pret.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei