Criteriul National

Cum poti alege cel mai bun calculator performant?

Cum poti alege cel mai bun calculator performant?
februarie 18
17:36 2019

Calculatoare ieftine performante la cel mai bun pret de pe piata. Probabil cunosti ca, un calculator performant fie desktop sau all in one, costa mult. Dar te-ai gandit ca ai optiunea de achizitionare mai ieftina alegand varianta corecta a calculatoarelor performante?
Daca apelezi la www.pretexpert.ro cu siguranta te poti lipii de un calculator ieftin performant la cel mai bun pret in piata. Si mai mult, livrarea pana la tine acasa este absolut gratuita.

Cum poti alege cel mai bun calculator performant?

Fiecare calculator are in descriere, exact componentele de care dispune. Si aici discutam despre chipset, memorie ram, ssd, sistem operare, etc…Insa

Daca alegi pretexpert ca furnizor de calculatoare, acum ai ocazia sa iti configurezi singur calculatorul, astfel incat sa profiti de cel mai performant calculator.

Poti opta pentru un tip de procesor puternic, de exemplu un Intel I7 LA CARE, sa adaugi fractii de memorie ram, sa shimbi sistemul de operare, etc..

Care este diferenta dintre un magazin fizic si pret expert magazin online?

Daca la magazin mergi si cumperi un calculator gata configurat, la pret expert alegerea iti apartine.

Daca nu ai suficiente cunostinte despre ce inseamna calculatoare performante, atunci poti apela la noi pentru configurare.

Tot ce trebuie sa faci, este sa stii exact pentru ce anume iti doresti sa schimbi calculatorul, sau sa achizitionezi unul noul. Care sunt sau mai bine spus, care urmeaza a fi atributiile calculatorului performant pe care il doresti.

Daca il vrei pentru jocuri e una. Dar daca il vrei pentru navigare pe internet, atunci trebuie sa stii ca sunt diferente majore intre aceste calculatoare.

Ceea ce se potriveste pentru navigarea pe internet, citirea unor email-uri sau facebook, nu se potriveste pentru editare foto, video, grafica sau gaming

Calculatoare ieftine performante plus Extra Bonus

Indiferent de pretul pe care esti dispus sa-l oferi in alegerea unor calculatoare ieftine performante, trebuie sa stii ca de la noi mai primesti si un extra bonus.

1. Livrarea calculatorului este absolut gratuita, indiferent de zona tarii in care locuiesti

2. In limita stocului disponibil, primesti gratuit mouse si tastatura pentru calculatorul ales.

3. Licenta windows este gratuita indiferent de tipul sistemului de operare instalat pe calculator

4. Toate calculatoarele au garantie de minim 1 an, pana la 3 ani incluse in pret. La alegere, poti opta pentru garantie estinsa pana la 5 ani

5. Si bineinteles, exista posibilitatea de retur a calculatoarelor.

Calculatoare ieftine performante – Cu plata in rate

Renunta la ideea ca nu ai bani pentru un calculator. De ce?

Pentru ca acum, apeland la pretexpert.ro poti achizitiona calculatoare ieftine performante cu plata in rate fara dobanda. Exact!

Pe magazinul nostru online, poti cumpara orice produs in rate lunare ( pana la 12 rate ) fara sa platesti dobanda la bani.

Pretexpert, si-a luat angajamentul fata de Bancile colaboratoare pentru platirea ratelor clientului. Mai simplu: Tu cumperi si noi platim dobanda.

Ce produse poti achizitiona de pe www.pretexpert.ro?
Pretexpert este un furnizor de produse IT, integrat in Romania, cu peste 15 ani de experienta in produse IT. Poti acizitiona cu succes urmatoarele produse:

Calculatoare ieftine performante, noi sau refurbished sau second hand. Laptopuri din toate generatiile, cu diferite tipuri de procesoare, sisteme de operare si memorie ram la agere. Scannere si imprimante si componente IT. Dispunem de licente gratuite la toate sistemele de operare.

Daca vrei sa cunosti mai multe despre produsele noastre, te invit sa vizitezi magazinul online pretexpert catalog.

Si probabil ca acum este si momentul schimbarii. In perioada aceasta, avem multe oferte disponibile.

Prinde momentul si alege acum dintr-o gama variata de calculatoare ieftine performante la cel mai bun pret.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul