Criteriul National

Cum poti alege cel mai bun nuantator pentru parul tau

Cum poti alege cel mai bun nuantator pentru parul tau
septembrie 06
10:50 2019

Unele femei doresc o schimbare de look rapida, dar pentru scurt timp. In acest caz schimbarea nunatei parului poate fi cea mai la indemana solutie, iar un nuantator de par poate fi alegerea cea mai buna. Atunci cand vorbim despre nuantatoare de par ne referim la vopseaua de par care are o rezistanta medie si care nu rezista un timp atat de indelungat precum un produs profesional, dar are si avantajul de a nu modifica din punct de vedere chimic firul de par. Iata mai jos cateva criterii pe baza caruia sa alegi acel nuantator potrivit pentru parul tau.

Cat vrei sa reziste noua nuanta?

Vei putea gasi in magazine nuantatoare de par care au o rezistenta temporara, semi-permanenta sau permanenta. Astfel, in functie de cat vrei sa dureze rezistenta vopselei de par, poti alege dintre aceste variante. Nuantatorul de par temporar rezista doar pana la prima spalare a capului, cel semi-permanent rezista la mai multe spalari, pe cand cel permanent va rezista timp mai indelungat.

Forma in care gasesti nuantatorul

In momentul in care vei cauta nuantatorul perfect pentru parul tau, vei observa ca in magazine exista astfel de vopsea de par sub forma de spray, crema, spuma, pudra sau sub forma lichida. Inainte de a cumpara nuantatorul, citeste cu mare atentie atat modul de aplicare, cat si durata cat ar trebui sa reziste respectivul nuantator. Nuantatorul spray este foarte usor de aplicat direct pe par, cel de tip crema este semi-permanent si improspateaza firul de par, pe cand cel lichid este varianta optima atunci cand vrei sa acoperi firele albe crescute.

Tipul de nuantator de par

Pe piata de nuantatoare de par vei putea gasi astfel de produse clasice si profesionale. Varianta de nuantator clasic este de obicei o vopsea fara amoniac si care este ideal pentru par subtire si degradat. Aceasta varianta de nuantator de par ofera un plus de stralucire parului. Totusi, nuantatorul de par profesional este fara doar si poate produsul cel mai performant pentru orice tip de par si pentru o rezistenta indelungata.

Alegerea culorii

Daca ai decis ca ai nevoie de o schimbare de look si schimbarea nuantei parului este primul pas, atunci trebuie sa alegi culoarea care sa se potriveasca cu nuanta pielii, dar si cu culoarea ochilor. Poti solicita sfatul unui stilist atunci cand trebuie sa alegi un nuantator de par perfect pentru tine.

Daca esti in cautarea unui nuantator sau de produse pentru ingrijirea si stilizarea parului, atunci cu siguranta aceste sugestii te pot ajuta sa alegi modelul potrivit din nuantatoare de par existente pe piata.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul