Criteriul National

Cum poti avea grija de sanatatea cainelui tau pe timpul iernii

Cum poti avea grija de sanatatea cainelui tau pe timpul iernii
mai 20
23:00 2020

Temperaturile scazute iti pot pune cainele in pericol. Acesta este afectat iarna indiferent de cat de puternic poate parea sau cat de gros are stratul sau de blana.

In caz de hipotermie cainele poate avea afectat sistemul nervos central, sistemul respirator dar si circulatia sangelui.  Poate ca nu stiai dar cainii pot chiar muri din cauza hipotermiei sau isi pot pierde membrele.

   Iata cum poti avea grija de sanatatea cainelui tau pe timpul iernii

Cel mai bine este sa mergi cu catelul tau la veterinar inainte de venirea iernii. Doar asa poti avea siguranta ca acesta este sanatos si ca nu are probleme de sanatate. Este un moment oportun in care poti discuta cu medicul veterinar despre metodele prin care iti poti ingriji patrupedul pe perioada iernii.

Trebuie sa afli care este toleranta la frig a cainelui tau

Asta o poti discuta cu medicul veterinar. Sunt anumite rase ca de exemplu cainii huski care sunt mult mai rezistenti la frig fata de alte rase. Dimensiunea cainelui tau joaca un rol foarte important in determinarea timpului pe care acesta il poate petrece afara.

Asigura-i un mediu confortabil

Este foarte important sa iti aduci cainele in casa sau intr-un loc incalzit pe perioada iernii. Trebuie sa te asiguri ca acesta are parte de un adapost unde se poate refugia pe timp de ploaie sau pe perioada iernii.  Daca cainele sta in casa alaturi de tine atunci cel mai bine este sa reduci timpul petrecut in plimbari, temperatura rece de afara il va afecta.

Daca totusi vrei sa iesi pe afara cu catelul cel mai bine este sa il tii in lesa. Pe perioada iernii sau in caz de furtuna cainii pot pierde urma locurilor familiale deoarece mirosul le este afectat.

Acceseaza https://rasedecaini.ro/sanatate/ pentru a afla mai multe despre sanatatea cainilor. Nu te baza pe simplul fapt ca blana ii va proteja in aceasta perioada.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul