Criteriul National

Cum poti avea o sursa sigura de venit?

Cum poti avea o sursa sigura de venit?
iulie 31
16:16 2017

Economia este un domeniu care sufera modificari constante, afectand sau nu situatia financiara a fiecarei persoane, in functie de schimbarile pe care le are. Unele industrii in care se lucreaza pot fi influentate mai mult de aceste schimbari, insa un domeniu precum cel al videochatului isi pastreaza forma de fucntionare, indiferent de evolutia economiei deoarece este independent de aceste mofdificari, fiind de altfel si o industrie care asigura o sursa de venit destul de precisa si mare.

Stabilitatea financiara este unul dintre obiectivele fiecarui om care isi doreste sa aiba un stil de viata bun. Veniturile consistente au fost dintotdeauna ravnite de toata lumea tocmai pe motivul ca majoritatea lucrurilor sunt contra cost si pentru a avea acces la anumite facilitati trebuie sa ai si o situatie financiara buna. Toate lucrurile care ne inconjoara presupun investitie, asa ca inca din punctul in care ajungem la maturitate, obiectivul devine unul clar.

Cariera de succes implica in mare parte alegerea unui domeniu bine platit, asa cum este cel din domeniul de videochat, existand si situatii in care alegem o meserie datorita sumelor impresionante care vin din aceasta si nu pentru ca exista o pasiune pentru domeniul respectiv. Daca inainte accentul era pus pe intemeierea unei familii si mai apoi pentru asigurarea unei surse de venit, in societatea in care traim azi, realizarea pe plan profesional este principalul scop, iar mai apoi se situeaza familia.

Aceasta situatie este des intalnita, mai ales in randul tinerilor care sunt in cautarea unei stabilitatii, mai ale daca in trecut situatia financiara nu a fost favorabila, acest lucru ii determina si mai mult sa lupte pentru acest vis. Domeniile in care venitul este unul sigur si destul de satisfacator sunt numeroase, printre care si videochatul, care a prins contur in ultima perioada, devenind o sursa sigura pentru tinere si nu numai tocmai datorita faptului ca iti ofera posibilitatea de a avea venituri constante.

Daca ar fi sa luam in considerare importanta banilor in detrimentul altor lucruri, probabil majoritatea oamenilor ar opta pentru o situatie financiara buna pentru ca am ajuns in momentul in care facilitatile si accesul la anumite lucruri se bazeaza in primul rand pe un statut social. Independenta, construiea unei cariere de invidiat sunt doar cateva dintre telurile unei persoane.

Tehnologia si online-ul sunt domenii care aduc cele mai multe venituri, asa ca job-urile in acest domeniu au devenit tot mai cautate, piata muncii schimbandu-se in mod constant, tinerii incearca sase adapteze acestui ritm alert in care lucrurile se misca, optand cel mai adesea pentru pozitii in programare, publicitate, social media si videochat.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo