Criteriul National

Cum poti avea o sursa sigura de venit?

Cum poti avea o sursa sigura de venit?
iulie 31
16:16 2017

Economia este un domeniu care sufera modificari constante, afectand sau nu situatia financiara a fiecarei persoane, in functie de schimbarile pe care le are. Unele industrii in care se lucreaza pot fi influentate mai mult de aceste schimbari, insa un domeniu precum cel al videochatului isi pastreaza forma de fucntionare, indiferent de evolutia economiei deoarece este independent de aceste mofdificari, fiind de altfel si o industrie care asigura o sursa de venit destul de precisa si mare.

Stabilitatea financiara este unul dintre obiectivele fiecarui om care isi doreste sa aiba un stil de viata bun. Veniturile consistente au fost dintotdeauna ravnite de toata lumea tocmai pe motivul ca majoritatea lucrurilor sunt contra cost si pentru a avea acces la anumite facilitati trebuie sa ai si o situatie financiara buna. Toate lucrurile care ne inconjoara presupun investitie, asa ca inca din punctul in care ajungem la maturitate, obiectivul devine unul clar.

Cariera de succes implica in mare parte alegerea unui domeniu bine platit, asa cum este cel din domeniul de videochat, existand si situatii in care alegem o meserie datorita sumelor impresionante care vin din aceasta si nu pentru ca exista o pasiune pentru domeniul respectiv. Daca inainte accentul era pus pe intemeierea unei familii si mai apoi pentru asigurarea unei surse de venit, in societatea in care traim azi, realizarea pe plan profesional este principalul scop, iar mai apoi se situeaza familia.

Aceasta situatie este des intalnita, mai ales in randul tinerilor care sunt in cautarea unei stabilitatii, mai ale daca in trecut situatia financiara nu a fost favorabila, acest lucru ii determina si mai mult sa lupte pentru acest vis. Domeniile in care venitul este unul sigur si destul de satisfacator sunt numeroase, printre care si videochatul, care a prins contur in ultima perioada, devenind o sursa sigura pentru tinere si nu numai tocmai datorita faptului ca iti ofera posibilitatea de a avea venituri constante.

Daca ar fi sa luam in considerare importanta banilor in detrimentul altor lucruri, probabil majoritatea oamenilor ar opta pentru o situatie financiara buna pentru ca am ajuns in momentul in care facilitatile si accesul la anumite lucruri se bazeaza in primul rand pe un statut social. Independenta, construiea unei cariere de invidiat sunt doar cateva dintre telurile unei persoane.

Tehnologia si online-ul sunt domenii care aduc cele mai multe venituri, asa ca job-urile in acest domeniu au devenit tot mai cautate, piata muncii schimbandu-se in mod constant, tinerii incearca sase adapteze acestui ritm alert in care lucrurile se misca, optand cel mai adesea pentru pozitii in programare, publicitate, social media si videochat.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro