Criteriul National

Cum poti face verificarea unei roviniete online?

Cum poti face verificarea unei roviniete online?
martie 17
09:16 2017

Utilizatorii romani de autovehicule care folosesc reteaua de drumuri nationale si autostrazi sunt obligati sa detina o rovinieta valabila asupra lor. Pretul unei roviniete difera in functie de tipul autovehiculului (categoriile A, B, C, D, E, F, G, H) si de perioada valabilitatii (1, 7, 30, 90 de zile sau 12 luni). Soferii care nu au o rovinieta valabila risca sa primeasca o amenda cuprinsa intre 250 si 4500 de lei.

Pentru a nu risca sa fii amendat, este recomandat sa faci o verificare a rovinietei online, de fiecare data cand circuli cu autovehiculul in afara localitatii, pentru a fi sigur ca aceasta este inca valabila. Site-ul Roviniete.ro, creat de compania Scala Assistance, vine in intampinarea romanilor cu o paleta larga de servicii, punandu-ti la dispozitie mai multe facilitati, precum: achizitionarea rovinietelor online, verificarea valabilitatii, calculator de pret  si alerte de expirare a acestora.

Pentru a face o verificare a rovinietei online, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul Roviniete.ro si sa introduci numarul de inmatriculare al masinii si seria sasiului. Daca vei constata ca rovinieta a expirat, iti poti achizitiona una valabila de pe site-ul Roviniete.ro, cu numai cateva click-uri.

Cum poti achizitiona o rovinieta online?

In cazul in care ai facut o verificare a rovinietei online si ai constatat ca a expirat si ai nevoie de una noua, pasul urmator este sa alegi tipul autovehiculului, perioada de valabilitate a rovinietei si data de la care vrei sa inceapa aceasta.

Pe Roviniete.ro poti alege metoda de plata care te avantajeaza mai mult: card bancar, ordin de plata sau internet banking prin BT24 Banca Transilvania sau 24 Banking BCR. Urmatorul pas este sa oferi informatiile personale necesare facturarii: nume, prenume, numar de telefon, e-mail, adresa de livrare, insemnul de stat al autovehiculului si numarul de inmatriculare. Imediat ce a fost confirmata plata, rovinieta online este livrata pe adresa de e-mail specificata de tine, impreuna cu datele facturarii. Rovinieta online include TVA si nu are nici un cost ascuns, pretul acesteia fiind cel reglementat de catre stat.

Serviciile de care poti beneficia pe site-ul Roviniete.ro iti sunt puse la dispozitie de catre compania Scala Assistance in parteneriat cu CNAIR. Lunar 100.000 de soferi romani acceseaza platforma pentru a plati rovinieta online, economisind astfel timp pretios in cautarea unui punct de vanzare a acestora. Site-ul este autorizat de CNAIR (Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere), prin contractul nr. 93/17339/27.08.2007, si ofera cea mai simpla, rapida si eficienta metoda de a achizitiona o rovinieta.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro