Criteriul National

Cum poti face verificarea unei roviniete online?

Cum poti face verificarea unei roviniete online?
martie 17
09:16 2017

Utilizatorii romani de autovehicule care folosesc reteaua de drumuri nationale si autostrazi sunt obligati sa detina o rovinieta valabila asupra lor. Pretul unei roviniete difera in functie de tipul autovehiculului (categoriile A, B, C, D, E, F, G, H) si de perioada valabilitatii (1, 7, 30, 90 de zile sau 12 luni). Soferii care nu au o rovinieta valabila risca sa primeasca o amenda cuprinsa intre 250 si 4500 de lei.

Pentru a nu risca sa fii amendat, este recomandat sa faci o verificare a rovinietei online, de fiecare data cand circuli cu autovehiculul in afara localitatii, pentru a fi sigur ca aceasta este inca valabila. Site-ul Roviniete.ro, creat de compania Scala Assistance, vine in intampinarea romanilor cu o paleta larga de servicii, punandu-ti la dispozitie mai multe facilitati, precum: achizitionarea rovinietelor online, verificarea valabilitatii, calculator de pret  si alerte de expirare a acestora.

Pentru a face o verificare a rovinietei online, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul Roviniete.ro si sa introduci numarul de inmatriculare al masinii si seria sasiului. Daca vei constata ca rovinieta a expirat, iti poti achizitiona una valabila de pe site-ul Roviniete.ro, cu numai cateva click-uri.

Cum poti achizitiona o rovinieta online?

In cazul in care ai facut o verificare a rovinietei online si ai constatat ca a expirat si ai nevoie de una noua, pasul urmator este sa alegi tipul autovehiculului, perioada de valabilitate a rovinietei si data de la care vrei sa inceapa aceasta.

Pe Roviniete.ro poti alege metoda de plata care te avantajeaza mai mult: card bancar, ordin de plata sau internet banking prin BT24 Banca Transilvania sau 24 Banking BCR. Urmatorul pas este sa oferi informatiile personale necesare facturarii: nume, prenume, numar de telefon, e-mail, adresa de livrare, insemnul de stat al autovehiculului si numarul de inmatriculare. Imediat ce a fost confirmata plata, rovinieta online este livrata pe adresa de e-mail specificata de tine, impreuna cu datele facturarii. Rovinieta online include TVA si nu are nici un cost ascuns, pretul acesteia fiind cel reglementat de catre stat.

Serviciile de care poti beneficia pe site-ul Roviniete.ro iti sunt puse la dispozitie de catre compania Scala Assistance in parteneriat cu CNAIR. Lunar 100.000 de soferi romani acceseaza platforma pentru a plati rovinieta online, economisind astfel timp pretios in cautarea unui punct de vanzare a acestora. Site-ul este autorizat de CNAIR (Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere), prin contractul nr. 93/17339/27.08.2007, si ofera cea mai simpla, rapida si eficienta metoda de a achizitiona o rovinieta.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo