Criteriul National

Cum poti sa aduni bani pentru a calatori mai mult ?

Cum poti sa aduni bani pentru a calatori mai mult ?
februarie 16
17:42 2017

Cu siguranta, orice om isi doreste sa vada cat mai multe locuri si sa cunoasca noi oameni in special dintr-o alta cultura. Insa, situatia actuala din Romania nu ne avantajeaza deloc in acest sens, ba mai mult, in anumite situatii, ne poate pune diferite piedici, si care pot fii foarte deranjante.
Insa totusi, nu trebuie sa iti faci probleme daca inca nu ai vizitat locurile pe care vrei sa le vezi, deoarece sunt cateva aspecte care pot schimba asta. Bineinteles, pentru a reusi sa faci ceea ce doresti si sa ajungi acolo unde iti pofteste inima, va trebui sa faci cateva mici sacrificii, dar care pot fii decisive in tot acest proces care este foarte important pentru tine. In acest caz, educatia financiara are un rol decisiv, si uneori te va ajuta foarte mult, si nu doar daca vrei sa calatoresti mai mult, o parte din acest informatii fiind oferite de un blogger roman.

Cu alte, cuvinte, va trebui sa te apuci sa aduni bani prin cateva metode foarte bune, acestea fiind recomandate si de alte persoane a caror situatie financiara nu este foarte buna. Iar aceste metode sunt urmatoarele:

  1. Inainte sa primesti salariul, fa-ti o lista cu cheltuieli. In felul acesta vei stii exact cati bani ai nevoie sa acoperi necesitatile, si vei stii cu exactitate cati bani iti vor ramane pentru tine.
  2. Adauga intr-un cont bancar 10 lei in fiecare zi. Aceasta suma nu este una foarte mare, dar intr-un an de zile, vei putea sa aduni aproape 1.000 euro, o suma destul de mare, si cu un sacrificiu foarte mic;
  3. Creeaza un caiet al cheltuielilor. Acesta va avea rolul de a-ti arata in fiecare luna pe ce ai cheltuit cei mai multi bani, si astfel, luna urmatoare sa pastrezi macar o parte din bani.

Dupa cum iti poti da seama si tu, lista metodelor prin care poti economi mai multi bani pentru a calatori, sunt mult mai multe, insa cele de mai sus, sunt cele mai importante si care sa te ajute sa ai cel putin doua vacante pe an.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo