Criteriul National

Cum poti sa aduni bani pentru a calatori mai mult ?

Cum poti sa aduni bani pentru a calatori mai mult ?
februarie 16
17:42 2017

Cu siguranta, orice om isi doreste sa vada cat mai multe locuri si sa cunoasca noi oameni in special dintr-o alta cultura. Insa, situatia actuala din Romania nu ne avantajeaza deloc in acest sens, ba mai mult, in anumite situatii, ne poate pune diferite piedici, si care pot fii foarte deranjante.
Insa totusi, nu trebuie sa iti faci probleme daca inca nu ai vizitat locurile pe care vrei sa le vezi, deoarece sunt cateva aspecte care pot schimba asta. Bineinteles, pentru a reusi sa faci ceea ce doresti si sa ajungi acolo unde iti pofteste inima, va trebui sa faci cateva mici sacrificii, dar care pot fii decisive in tot acest proces care este foarte important pentru tine. In acest caz, educatia financiara are un rol decisiv, si uneori te va ajuta foarte mult, si nu doar daca vrei sa calatoresti mai mult, o parte din acest informatii fiind oferite de un blogger roman.

Cu alte, cuvinte, va trebui sa te apuci sa aduni bani prin cateva metode foarte bune, acestea fiind recomandate si de alte persoane a caror situatie financiara nu este foarte buna. Iar aceste metode sunt urmatoarele:

  1. Inainte sa primesti salariul, fa-ti o lista cu cheltuieli. In felul acesta vei stii exact cati bani ai nevoie sa acoperi necesitatile, si vei stii cu exactitate cati bani iti vor ramane pentru tine.
  2. Adauga intr-un cont bancar 10 lei in fiecare zi. Aceasta suma nu este una foarte mare, dar intr-un an de zile, vei putea sa aduni aproape 1.000 euro, o suma destul de mare, si cu un sacrificiu foarte mic;
  3. Creeaza un caiet al cheltuielilor. Acesta va avea rolul de a-ti arata in fiecare luna pe ce ai cheltuit cei mai multi bani, si astfel, luna urmatoare sa pastrezi macar o parte din bani.

Dupa cum iti poti da seama si tu, lista metodelor prin care poti economi mai multi bani pentru a calatori, sunt mult mai multe, insa cele de mai sus, sunt cele mai importante si care sa te ajute sa ai cel putin doua vacante pe an.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro