Criteriul National

Cum poti sa aduni bani pentru a calatori mai mult ?

Cum poti sa aduni bani pentru a calatori mai mult ?
februarie 16
17:42 2017

Cu siguranta, orice om isi doreste sa vada cat mai multe locuri si sa cunoasca noi oameni in special dintr-o alta cultura. Insa, situatia actuala din Romania nu ne avantajeaza deloc in acest sens, ba mai mult, in anumite situatii, ne poate pune diferite piedici, si care pot fii foarte deranjante.
Insa totusi, nu trebuie sa iti faci probleme daca inca nu ai vizitat locurile pe care vrei sa le vezi, deoarece sunt cateva aspecte care pot schimba asta. Bineinteles, pentru a reusi sa faci ceea ce doresti si sa ajungi acolo unde iti pofteste inima, va trebui sa faci cateva mici sacrificii, dar care pot fii decisive in tot acest proces care este foarte important pentru tine. In acest caz, educatia financiara are un rol decisiv, si uneori te va ajuta foarte mult, si nu doar daca vrei sa calatoresti mai mult, o parte din acest informatii fiind oferite de un blogger roman.

Cu alte, cuvinte, va trebui sa te apuci sa aduni bani prin cateva metode foarte bune, acestea fiind recomandate si de alte persoane a caror situatie financiara nu este foarte buna. Iar aceste metode sunt urmatoarele:

  1. Inainte sa primesti salariul, fa-ti o lista cu cheltuieli. In felul acesta vei stii exact cati bani ai nevoie sa acoperi necesitatile, si vei stii cu exactitate cati bani iti vor ramane pentru tine.
  2. Adauga intr-un cont bancar 10 lei in fiecare zi. Aceasta suma nu este una foarte mare, dar intr-un an de zile, vei putea sa aduni aproape 1.000 euro, o suma destul de mare, si cu un sacrificiu foarte mic;
  3. Creeaza un caiet al cheltuielilor. Acesta va avea rolul de a-ti arata in fiecare luna pe ce ai cheltuit cei mai multi bani, si astfel, luna urmatoare sa pastrezi macar o parte din bani.

Dupa cum iti poti da seama si tu, lista metodelor prin care poti economi mai multi bani pentru a calatori, sunt mult mai multe, insa cele de mai sus, sunt cele mai importante si care sa te ajute sa ai cel putin doua vacante pe an.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul