Criteriul National

Cum poti sa aduni bani pentru a calatori mai mult ?

Cum poti sa aduni bani pentru a calatori mai mult ?
februarie 16
17:42 2017

Cu siguranta, orice om isi doreste sa vada cat mai multe locuri si sa cunoasca noi oameni in special dintr-o alta cultura. Insa, situatia actuala din Romania nu ne avantajeaza deloc in acest sens, ba mai mult, in anumite situatii, ne poate pune diferite piedici, si care pot fii foarte deranjante.
Insa totusi, nu trebuie sa iti faci probleme daca inca nu ai vizitat locurile pe care vrei sa le vezi, deoarece sunt cateva aspecte care pot schimba asta. Bineinteles, pentru a reusi sa faci ceea ce doresti si sa ajungi acolo unde iti pofteste inima, va trebui sa faci cateva mici sacrificii, dar care pot fii decisive in tot acest proces care este foarte important pentru tine. In acest caz, educatia financiara are un rol decisiv, si uneori te va ajuta foarte mult, si nu doar daca vrei sa calatoresti mai mult, o parte din acest informatii fiind oferite de un blogger roman.

Cu alte, cuvinte, va trebui sa te apuci sa aduni bani prin cateva metode foarte bune, acestea fiind recomandate si de alte persoane a caror situatie financiara nu este foarte buna. Iar aceste metode sunt urmatoarele:

  1. Inainte sa primesti salariul, fa-ti o lista cu cheltuieli. In felul acesta vei stii exact cati bani ai nevoie sa acoperi necesitatile, si vei stii cu exactitate cati bani iti vor ramane pentru tine.
  2. Adauga intr-un cont bancar 10 lei in fiecare zi. Aceasta suma nu este una foarte mare, dar intr-un an de zile, vei putea sa aduni aproape 1.000 euro, o suma destul de mare, si cu un sacrificiu foarte mic;
  3. Creeaza un caiet al cheltuielilor. Acesta va avea rolul de a-ti arata in fiecare luna pe ce ai cheltuit cei mai multi bani, si astfel, luna urmatoare sa pastrezi macar o parte din bani.

Dupa cum iti poti da seama si tu, lista metodelor prin care poti economi mai multi bani pentru a calatori, sunt mult mai multe, insa cele de mai sus, sunt cele mai importante si care sa te ajute sa ai cel putin doua vacante pe an.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro