Criteriul National

Cum poti sa iti imbraci propria alee din gradina cu pietris pentru constructii

Cum poti sa iti imbraci propria alee din gradina cu pietris pentru constructii
noiembrie 10
11:04 2020

Daca ai o alee pe care doresti sa o construiesti in gradina ta si sa o amenajezi cu pietris, atunci trebuie sa ai informatiile necesare pentru o buna desfasurare a proiectului tau. Trebuie sa folosesti balast, o panza geotextila si pietris constructii. Pietrisul o sa arate foarte frumos si nu va fi invadat de buruieni daca pregatesti foarte corect spatiul. Iata ce trebuie sa faci:

  1. Cumperi materialele necesare: pietris, balast, panza geotextila

Ai nevoie de materialele de baza pe care le vei utiliza pentru proiectul aleii din curtea ta. Trebuie sa cumperi balast, pietris pentru constructii si panza geotextila de drenaj si un echipament pentru lucru: lopata, grebla. Pentru a tasa ai nevoie de inchirierea unui utilaj mic.

  1. Trasezi bine locul unde vrei sa fie aleea ta

Pentru a marca bine spatiul este necesar sa determini fizic unde va fi si cum va arata. Te poti folosi de sfori sau alte materiale pentru a trasa locul.

  1. Sapi aproximativ 15 cm

Ai nevoie de minim 15 cm adancime sapata pentru a umple apoi cu materialele necesare.

  1. Pui balastul si il tasezi corespunzator

Primul care este pus in groapa ta, este balastul. El trebuie sa fie tasat foarte bine si asezat corect. Ai nevoie de un utilaj care te ajuta sa obtii acest rezultat.

  1. Pui panza geotextila pentru a impiedica aparitia buruienilor

Apoi trebuie sa decupezi panza geotextila de drenaj in forma locului pe care il umpli. O pui acolo pentru a drena apa si pentru a impiedica apartia buruienilor.

  1. Pui pietrisul cu o lopata si il nivelezi cu o grebla

Pietrisul de constructii poate sa fie pus in alee deja formata. El se niveleaza cu lopata si apoi cu grebla, pentru un aspect mai frumos.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

CRIL DEV

CRIL DEV

CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul