Criteriul National

Cum poti sa-ti protejezi bunurile cand le muti cu un camion

Cum poti sa-ti protejezi bunurile cand le muti cu un camion
ianuarie 26
18:57 2018

Mutatul intr-o locuinta noua este tot timpul un proces plin de provocari, deoarece este nevoie sa ai in vedere o multime de lucruri. In primul rand, trebuie sa te gandesti daca apelezi la o firma profesionista de transport mobila sau inchiriezi doar un camion. Apoi, trebuie sa incepi sa-ti pregatesti toate bunurile pentru mutat – sa-ti demontezi corpurile mari de mobilier si sa-ti impachetezi totul cu grija, astfel incat niciun obiect sa nu aiba de suferit pe timpul transportului. Afla, in continuare, cum poti sa-ti protejezi bunurile cand le muti cu un camion.

Camionul joaca un rol esential in orice mutare si nu ar trebui sa lipseasca din tot procesul, indiferent daca apartine unei companii de transport de mobila. Un camion suficient de mare iti permite sa transporti cantitati mai mari de bunuri si, astfel, vei termina mutarea mult mai repede comparativ cu situatia in care ai alege sa-ti transferi cu masina proprie obiectele personale in noua locuinta.

Dupa ce te asiguri ca o sa ai la dispozitie un camion pentru mutare, poti trece sa te pregatesti cu adevarat pentru tot procesul care o sa urmeze.

Asigura-te ca ai tot ce iti trebuie ca sa impachetezi si sa protejezi bunurile care vor intra in camion

Daca decizi sa nu apelezi la serviciile unei companii de transport de mobila, va trebui sa alegi un camion dotat corespunzator pentru o mutare. Sau sa cumperi tu paturi, folie de plastic simpla, folie de plastic cu bule, sfori, precum si anumite sisteme de prindere. Totodata, cumpara si cutii de carton si banda adeziva.

Nu uita nici de forta de munca de care vei avea nevoie ca sa incarci si sa descarci toate bunurile din camion. Cel mai simplu ar fi sa apelezi la ajutorul rudelor sau prietenilor. Cu siguranta ca oamenii apropiati vor dori sa te sprijine pe durata mutarii si nu vor ezita sa puna umarul, la propriu, pentru tine.

Pregateste-te pentru mutare

Dupa ce ai facut un inventar al tuturor materialelor de care vei avea nevoie la impachetatul si la asiguratul bunurilor tale pe durata transportului, ar trebui sa incepi efectiv procesul. Organizeaza-te eficient si fa-ti un plan amplu, care sa tina cont de toate detaliile. Gandeste-te cat va dura sa demontezi si sa impachetezi toate obiectele din casa ta, precum si cat timp vei petrece la remontarea si la asezarea bunuriilor in noua locuinta.

Ponturi pentru incarcarea camionului

Ia in calcul inclusiv cum vei pozitiona obiectele tale in interiorul camionului. Prima oara asaza in camion bunurile mai voluminoase, cum ar fi masina de spalat vase, frigiderul si piesele de mobilier. Amplaseaza dulapurile cu usile spre exteriorul camionului. Totodata, pune saltelele si lenjeriile de pat pe partile laterale din interiorul camionului, pentru un plus de protectie pentru obiectele pe care le transporti.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro