Criteriul National

Cum purtăm articolele vestimentare din blană?

Cum purtăm articolele vestimentare din blană?
octombrie 11
11:21 2020

BENEFICIILE IMBATABILE ALE BLĂNII REALE – 3 MOTIVE PENTRU A PURTA O HAINĂ DE BLANĂ REALĂ

A trecut foarte mult timp de când o haină de iarnă nu era decât căldură și protecție în timp ce ieșiți la temperaturile reci de iarnă. Acum este căldură și protecție, alături de confort și, desigur, de stil. Atunci când oamenii cumpără o haină de iarnă, aceasta trebuie să îndeplinească cel puțin trei dintre aceste anumite cerințe. Dacă le îndeplinește pe toate, atunci este considerat o alegere excelentă. Dar există o haină de iarnă care merge chiar mai departe de atât. Paltoanele de blană adevărate au încă trei beneficii imbatabile pe care nici o îmbrăcăminte artificială nu le poate întâlni.

BLANA REALĂ OFERĂ CĂLDURĂ ȘI CONFORT INCOMPARABIL, DE ÎNALTĂ CALITATE

Cheia pentru a rămâne cald fără transpirație și supraîncălzire este o bună respirabilitate și confort. Majoritatea materialelor naturale, cum ar fi bumbacul, nu oferă căldură, în timp ce materialele sintetice favorizează transpirația excesivă. Jachetele cu puf și pene sunt alegeri excelente pentru toamnă și iarna blândă. Dar pentru temperaturile reci și frigul rece, aceste jachete sunt adesea voluminoase și s-ar putea să nu aveți nici ținuta corectă, nici un aspect plăcut.

CALDURĂ ȘI CONFORT

Cel mai evident beneficiu al paltoanelor de blană este căldura incredibilă pe care o oferă blana reală. Dar, în ciuda nevoii generale de a vă bucura de caldură, pielea trebuie să respire și pentru a preveni transpirația excesivă. Dacă îmbrăcămintea este prea groasă sau nu este dintr-un material care îi permite corpului să respire acest lucru va duce la acumularea transpirației și ulterior la supraîncălzire. Ce e și mai rău? Dacă decideți să vă deschideți sau să vă scoateți îmbrăcămintea, umezeala nou creată vă poate obliga să faceți față frigului suplimentar.

Paltoanele de blană adevărate vă oferă o retenție de căldură de neegalat, în același timp oferind o respirabilitate excelentă corpului dumneavoastră. Această combinație incredibilă de caracteristici face ca blana reală să fie ideală pentru frig extrem.

CONFORT

Pentru a atinge un nivel bun de căldură, o persoană obișnuită ar putea purta, o haină de blană Paisi, un brand care oferă tot felul de produse calitative si elegante. În prezent, aceasta este, de asemenea, o tendință la modă – stratificarea. Sau puteți să aruncați doar o haină de blană de nurcă cu guler pe umeri și sunteți gata să vă confruntați cu temperaturi sub zero și cele mai dure condiții meteorologice. Confortabil, elegant și cald – totul într-unul. Blana reală vă ajută să vă încălziți confortabil, fără a depune eforturi pentru o ținută mai voluminoasă.

Căldura este cel mai important factor de luat în considerare în timpul iernii, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă compromiteți confortul sau să vă comportați cu a fi voluminos. Natura organică a blănii reale îi permite să respire, oferindu-vă și confort optim.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul