Criteriul National

Cum putem folosi un suport pentru lumanari?

Cum putem folosi un suport pentru lumanari?
iunie 20
14:15 2019

Obiectele de decor ne infrumuseteaza viata si ne ajuta sa ne exprimam stilul personal prin culorile lor, formele si ideile pe care le punem in practica alaturand astfel de obiecte intr-o forma care sa ne bucure. Printre ele putem sa amintim si de tablouri, statui, pietre decorative sau vaze si sfesnice.

Sfesnicul este un obiect care are ca functie principala, suportul unei lumanari. Suporturile pentru lumanari sunt modalitati creative de a imbina partea strict functionala cu aspectul estetic si de aceea sunt contruite intr-o mare diversitate. Lumanarile sunt cele care sunt nelipsite la orice cina romantica si in orice imprejurare care implica relaxare, liniste, timp pentru tine sau cuplu.

Din ce materiale sunt construite suporturile pentru lumanari?

Suporturile pentru lumanari sunt construite din orice material care ar putea sa nu arda. Astfel ca putem gasi suporturi din sticla, colorata sau simpla, cu modele sau fara. De asemenea sunt suporturi din metale diverse, care sunt gandite atat din punct de vedere al protectiei impotriva focului, cat si pentru frumusete estetica. Combinatia de metal cu sticla este si ea o varianta care sa bucure privirile.

Ce forme pot avea suporturile de lumanari?

Ceea ce este important este ca suportul sa sustina prin design functia principala a sa. In rest, imaginatia joaca un rol important in constructia oricarui astfel de obiect. Exista suporturi care ocupa o masa intreaga si care sunt in forme organice, fluide sau formate din unghiuri drepte si cu stuctura clara. Existe intregi scene din forme de arta clasice repoduse intr-un obiect ce are si scop de sustinere a lumanarii. Se pot gasi mici obiecte haioase care sunt destinate amuzamentului si cadourilor.

Unde punem un suport pentru lumanare?

Un suport pentru lumanari este conceput astfel incat sa fie o protectie pentru flacara si pentru ceara. Insa este bine sa se tina cont de gradul de protectie si sa fie pus acolo unde este potrivit. De exemplu in casa este un mediu diferit de curte sau cort.

Ce culori poate sa aiba?

Orice culoare este disponibila in acest moment. Culorile sunt fie simple, fie combinate, iar modele din design la fel. Important este doar sa fie asortat cu spatiul in care este pus si sa fie pe placul persoanei care il priveste.

Cui putem sa ii daruim un suport pentru lumanare?

Acesta este un cadou versatil, cu putere de a fi pe placul multor persoane. Se poate achizitiona in functie de stilul persoanei care ii va primi si variantele de pe piata sunt diverse: moderne, clasice, jucause, sobre sau feminine, masculine si simple sau bogate in ornamentatie. Asadar, se poate darui si mamei sau unui membru de familie apropiat, dar si colegului de la serviciu sau prietenei apropiate. Orice persoana are posibilitatea sa integreze in casa sa un asemenea obiect si poate sa fie un cadou inspirat si in preajma sarbatorilor, cand se aprind lumanari la mesele festive si in zilele de concediu, de relaxare, de reculegere.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei