Criteriul National

Cum recunoști de la primul interviu un studio de videochat de top

Cum recunoști de la primul interviu un studio de videochat de top
martie 13
12:20 2018

Jobul de model videochat este tot mai popular, în zilele noastre. Avantajele financiare, posibilitatea  de a face ceva interesant și mediul de lucru variat sunt doar câteva dintre motivele pentru care aceasta activitate este foarte apreciata de multe tinere.

 

Dacă ești una dintre amatoarele care vrea sa afle cât mai multe despre viața de model de videochat, dacă dorești să schimbi studioul sau vrei sa treci de la statutul de model de apartament la model de studio de videochat, este important să faci diferența între un business simplu și un studio de top.

 

Diferența intre cele doua tipuri de afaceri este foarte mare, dacă te orientezi către acest domeniu este bine să fii sigură că  afacerea desfășurată de studioul care te tentează este legală. Activitatea de videochat realizata în conformitate cu cerințele legale este una plăcută și aduce satisfacții mari. Iată care sunt aspectele pe care trebuie să le analizezi dacă dorești să ai certitudinea ca intri într-o echipă de top. Este important sa știi că cele mai cunoscute companii care desfășoară activități de videochat se afla în capitala.

Locație modernă, bine cunoscută

Dacă sediul companiei care face angajări studio videochat se găsește într-o zonă cunoscuta, ai siguranță că firma este una de top. Aspectul sediului este important. O clădire modernă cu finisaje impresionante, denotă prosperitate, deci ai siguranța că afacerea în care dorești să iei parte este una fructuoasă, una în care merită să te implici.

 

Când mergi la interviul de prezentare și iei legătura cu persoanele de contact din acel studio de videochat București nu te reține și pune întrebări legate de modul în care se desfășoară activitatea, află care este numărul de studiouri în care se desfășoară jobul, temele alese, care este programul și ce facilități vei avea. O atitudine deschisă din partea acestora semnifică încredere și poate reprezenta un mesaj de bun augur.

Oferă servicii de asistență

O firma serioasa, cu nume de top, are integrat și un departament de asistență și training. Trainerii bine pregătiți te ajută să te familiarizezi cu activitatea desfășurată în acel studio, te pot ajuta să corectezi anumite neajunsuri, te învață să gestionezi conversațiile în favoarea ta și îți transmit o doză de încredere și curaj necesară pentru a desfășura activitatea de model în acel studio. Trainerii specializați îți pot oferi instrumentele necesare pentru a deveni un model de succes.

 

Oferă pachete de înfrumusețare și personal care se ocupa de aspectul fizic.

În slujba de model aspectul este important. Nu trebuie să fii o frumusețe ieșită de pe copertele revistelor de moda, însa trebuie să fi întotdeauna îngrijita, coafată, machiată, pensată, cu manichiura și pedichiura impecabil executate. Deci trebuie să fii impecabilă!

 

Aceste aspecte ți se aduc la cunoștință de la prima întâlnire de reprezentanți companiei, dacă studioul este de top! Totodată îți sunt prezentate și avantajele pe care le ai în calitate de model angajat.

Atmosfera prietenoasă

Într-un studio de videochat de top trebuie să fie prezente fețele zâmbitoare și atmosfera prietenoasă. Aceste detalii confirma mulțumirea colaboratorilor și relațiile dezvoltate între modele, între angajați și modele, între oamenii care fac parte din echipă.

 

Când în studio predomina o atmosfera caldă, activitatea se desfășoară confortabil, pentru toată lumea și astfel sunt lăsate deoparte sentimentele de timiditate și rușine ce pot domina uneori.  

 

Aparatură tehnică de ultimă generație

În activitatea de videochat aparatura utilizată este importantă. Dispozitivele învechite din punct de vedere tehnologic îți pot aduce prejudicii. Imaginile neclare, pixelate sau blurate sunt cauze principale pentru pierderea clienților, deci un studio de top nu permite să se întâmple asa ceva. Într-un studio de top dispozitivele tehnice sunt de cea mai buna calitate, sunt menite să ofere imagini clare în timp real.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu