Criteriul National

Cum reducem din cheltuielile unei nunti?

Cum reducem din cheltuielile unei nunti?
iunie 29
09:30 2019

Organizarea de evenimente presupune un efort considerabil ce implica timp, rabdare si atentie la detalii. Pe langa aceste aspecte organizarea unei nunti poate fi foarte costisitoare. Daca va numarati printre mirii anului 2020 si ati inceput deja pregatirile de nunta, cred ca sunteti deja constienti de acest lucru. Acest articol este menit sa sara in ajutorul mirilor care isi doresc o petrecere frumoasa, dar doresc sa diminueze din costurile acestui eveniment. Pana la urma, poti avea parte de o nunta frumoasa si cu costuri minime!

Avantajele nuntii organizate duminica

Noi, romanii, suntem obisnuiti sa organizam cele mai importante evenimente din vietile noastre intr-o zi de sambata. Pe buna dreptate, sambata este in mijlocul weekend-ului, oferind invitatilor posibilitatea de a se pregati de eveniment cu o seara inainte si de a se odihni dupa petrecere, duminica.

Totusi, in ultimii ani, multe nunti au fost organizate duminica, dandu-ti planurile de weekend peste cap. Poate te intrebi “de ce?”. Ei bine, nuntile de duminica sunt substantial mai ieftine decat cele organizate sambata.

Restaurantele au profitat din plin de faptul ca majoritatea opteaza pentru organizarea unei nunti sambata, valorificand ultima zi de weekend si transformand-o intr-o oportunitate de a face bani.

Nuntile de duminica sunt cu pana la 20 de procente mai ieftine decat cele de sambata. Un alt avantaj este constituit de faptul ca majoritatea invitatilor trebuie sa ajunga la birou a doua zi, ceea ce va face ca numarul invitatilor sa se diminueze. Acesta nu este neaparat un lucru bun, stim ca va doriti ca cei dragi sa va fie aproape! Totusi, din punct de vedere al cheltuielilor, acestea vor scadea considerabil!

Meniu nunta all inclusive

Meniu nunta all inclusive

Un alt mod de a reduce din cheltuieli este optarea pentru un meniu nunta all inclusive, care va include in pretul meniului, majoritatea serviciilor necesare unui astfel de eveniment. Mai mult decat atat, restaurantele va ofera posibilitatea de a va alege bugetul in care doriti sa va incadrati, personalizand oferta pentru nevoile voastre.

Un meniu nunta all inclusive iti va pune la dispozitie un weeding planner ce va reprezenta puntea de legatura dintre miri si restaurant, asigurandu-se ca totul decurge conform planului. Staff-ul restaurantului se va ocupa de majoritatea aspectelor necesare in organizarea unei nunti. Un meniu nunta all inclusive pune la dispozitia invitatilor bucate alese. In functie de bugetul stabilit, meniul de nunta va contine 4 sau 5 feuri de mancare.

De asemenea, in cadrul unei oferte all inclusive, restaurantul se va ocupa de tortul de nunta si candy-bar. Un meniu nunta all inclusive include in pret tot ceea ce tine de decorul salii si al meselor.

Totodata, astfel de oferte ar trebui sa vina la pachet cu o terasa care sa permita invitatilor sa fumeze si locuri de parcare, aceste criterii fiind esentiale in alegerea unui meniu all inclusive.

Daca iti doresti o nunta fromasa, dar care sa nu iti aduca o gaura prea mare in buget, te asteptam la NoName Events. Echipa noastra stie sa se muleze pe cerintele clientului si te asteapta cu o varietate de oferte pe care le poti lua in considerare pentru organizarea unei nunti de vis!

Alege chiar acum un meniu de nunta all inclusive de la NoName Events!

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul