Criteriul National

Cum reduci cheltuielile cu mancarea – 3 sfaturi de urmat in fiecare luna

Cum reduci cheltuielile cu mancarea – 3 sfaturi de urmat in fiecare luna
decembrie 27
16:55 2018

Pentru ca banii pe care ii dai pe mancare reprezinta in mare parte grosul cheltuielilor tale lunare, este bine sa stii cum poti economisi luna de luna, prin cateva modalitati incredibil de simple. Chiar daca mesele de pranz in oras, alaturi de colegi, sau mancarea tip fast food reprezinta moduri mult mai rapide prin care iti poti stapani foamea, banii se duc rapid atunci cand alegi calea mai simpla pentru a manca.

 

Asadar, ne-am gandit ca este de bun augur sa discutam cu tine despre cum poti pastra mai multi bani in buzunar in absolut fiecare luna, pentru a-i folosi apoi in timpul tau liber, pe lucruri mult mai interesante. Daca economisesti luna de luna o suma de bani (mai mica sau mai mare), o poti cheltui apoi pe plata acontului unei excursii, sau pe un produs nou pentru casa. Iata cateva modalitati prin care poti reduce cheltuielile lunare cu mancarea:

 

  1. Obisnuieste-te cu mersul la piata
  2. Incearca sa reduci numarul de mese in oras
  3. Opteaza pentru alimentele cu pret redus

 

  1. Obisnuieste-te cu mersul la piata

Chiar daca iti este mult mai usor sa mergi la magazinul de la coltul blocului, preturile dintr-un astfel de centru comercial sunt cu mult mai mari fata de cele pe care le poti gasi in piata. In plus, calitatea produselor de la buticul cartierului este adesea inferioara fata de cea a produselor pe care le poti gasi la tarani, la preturi mult mai mici. De aceea, iti recomandam sa gasesti o taraba din piata cu legume si fructe proaspete, la preturi cat mai mici, pentru ca la finalul unei luni, bugetul tau cu mancarea va avea numai de castigat.

2. Incearca sa reduci numarul de mese in oras

Asa cum spuneam si in randurile de mai sus, mesele in oras consuma rapid banii. Chiar daca obisnuiesti sa iesi la pranz cu cei de la birou, incearca sa te retragi usor-usor din acest sport costisitor. Compenseaza insa cu zile in care vii cu mancare de acasa, pe care sa o gatesti chiar tu, exact asa cum iti doresti. In acest mod, la finalul lunii vei iesi mult mai bine cu banii, pentru ca poti gati cu aceeasi suma de bani o singura data, dar te poti bucura chiar si 3-4 pranzuri la rand de bunatatile pe care le prepari.

3. Opteaza pentru alimentele cu pret redus

Marile hipermarketuri se intrec in oferte saptamanale pentru produsele alimentare. De obicei, poti identifica foarte usor aceste produse – carne, lactate, peste, fructe, legume etc – pentru ca sunt mereu insotite de etichete colorate sau de promoteri pregatiti sa ti le prezinte. ATENTIE: vorbim strict despre oferte promotionale, nu despre alimente cu un grad accelerat de expirare. De aceea, nu trebuie sa iti faci niciun fel de grija in privinta sanatatii tale sau a celor dragi.

 

Stim ca obiceiurile lunare de consum iti pot pune bete in roate, atunci cand vrei sa economisesti bani cu mancarea. Pot trece luni buni pana te obisnuiesti cu un ritm nou, menit sa iti salveze bani in cont, luna de luna. De aceea, daca ramai fara fonduri la final de luna si esti obligat sa faci anumite cheltuieli pe care nu ti le permiti, poti alege un credit rapid de la Viva Credit, in cele mai avantajoase conditii.

 

Poti obtine o suma cuprinsa intre 100 si 2000 de lei, bani care iti intra imediat in cont, in cazul in care cererea ta online pentru obtinerea unui astfel de imprumut urgent a fost aprobata. Chiar daca vrei sa iti cumperi electrocasnice performante pentru conservarea hranei, sau pur si simplu ai nevoie de un plus de capital pentru alte cheltuieli urgente, pe vivacredit.ro obtii rapid informatiile necesare pentru accesarea unui astfel de imprumut.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu