Criteriul National

Cum sa alegem corect blatul de mobilier

iunie 15
07:39 2020

blaturi mobilier protege parol
blaturi mobilier protege parol

Mobilierul din casa noastra si mai ales din bucataria casei trebuie sa fie unul care sa ne permita o flexibilitate mai mare, dar si care sa arate bine pentru ca la final sa avem parte de acel grad ridicat de confort. Echipa Protege Parol pune acum la dispozitie o gama variata de accesorii de mobilier precum prize incorporabile, manere si butoni, dar mai ales o gama variata si totusi completa de blaturi de mobila moderne.

Blatul din bucataria casei noastre este un element foarte important mai ales ca este o suprafata care este folosita foarte mult in bucatarie. Cea mai mare caracteristica a acestui element este faptul ca ea trebuie sa aiba un material de calitate si sa fie rezistenta la caldura, umiditate si zgarieturi.

Pentru ca este o suprafata foarte solicitata, materialul din care este realizat blatul trebuie sa fie rezistent si dur.

Blaturile realizate din quartz sunt ideale pentru ca au o rezistenta mare si sunt realizate din aproximativ 93% quarz din compozitie dura. Astfel, suprafata blatului este neporoasa si nu se pateaza, iar pe langa asta nu retine bacterii.

Putem sa mai alegem si blaturile realizate din granit dur care sunt foarte apreciate in multe bucatarii din tara pentru simplul fapt ca au o culoare frumoasa si variata.

Pe langa asta, granitul este un material termorezistent – asta inseamna ca rezista la oalele sau cratitele incinse.

Atunci cand vrem sa alegem cele mai bune si potrivite blaturi pentru casa noastra mai ales pentru bucatarie trebuie sa alegem dupa grosimea acestuia, material si dupa stilul mobilierului nostru.

Protege Parol iti vine in ajutorul tau cu gama de blaturi de mobila moderne dar si cu gama de fete de usi de calitate ridicata pentru ca tu sa ai o casa moderna si eleganta.

Descopera acum pe site si gama completa de fronturi de mobilier.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul