Criteriul National

Cum sa alegeti dieta care vi se potriveste cel mai bine

Cum sa alegeti dieta care vi se potriveste cel mai bine
iunie 16
14:59 2020

Astazi, multi oameni aleg sa inceapa o dieta, practic, pentru ca vor sa slabeasca. Cu toate acestea, in multe ocazii cei interesati nu stiu sa aleaga corect, asa ca opteaza pentru diete de slabit dubioase sau care promit rezultate miraculoase.

Este foarte important sa stiti cum sa alegeti dieta corecta , deoarece o dieta corecta este esentiala pentru a va bucura de o sanatate buna. Iata cateva sfaturi despre cum sa alegeti cel mai potrivit regim, pe baza recomandarilor specialistilor. Mai multe informatii despre diete de slabita gasesti in aceasta sursa.

Asigurati-va ca stiti ce presupune o dieta

Este foarte frecvent ca oamenii sa inceapa un regim pentru un moft sau pentru ca doresc rezultate rapide si eficiente. Desigur, acest lucru poate fi foarte periculos. Din acest motiv, cel mai bine este sa consultati intotdeauna un nutritionist inainte de a incepe dieta.

La sfarsitul zilei, dieta va face parte din viata persoanei care doreste sa o faca, deci trebuie sa fie constanta si disciplinata. De asemenea, o dieta nu ar trebui sa fie o povara sau o problema.

Consultati un medic

Inainte de a alege o dieta, un prim pas fundamental este sa vizitati un medic pentru a ne revizui . Desi ne simtim bine sau sanatosi, adevarul este ca pentru a risipi orice indoiala, este foarte recomandat sa faci un control general.

In cazul in care a gasit vreo problema, medicul nostru va fi cel care va spune daca este convenabil sa facem un fel de regim sau daca, dimpotriva, trebuie sa facem altceva.

Consultati-va cu un nutritionist

Daca dorim o dieta care functioneaza, ar fi cel mai bine pentru a merge la o nutritie de specialitate . In general, multe persoane nu urmeaza sfaturi de la prieteni sau familie. In unele cazuri, este si mai rau, deoarece incep diete necunoscute si de o calitate indoielnica.

Inceperea unui plan de masa pe cont propriu poate fi foarte periculoasa. Trebuie sa ne asiguram ca primim toti nutrientii necesari pentru buna functionare a corpului nostru si pentru aceasta, nimic mai bun decat opinia profesionala.

Tineti cont de caracteristicile fizice

Pentru a alege dieta potrivita, trebuie sa cunoastem si caracteristicile noastre fizice . Desigur, acest aspect il putem cunoaste cand ne vizitam medicul pentru o recenzie. Cu toate acestea, trebuie sa luam in considerare acest lucru atunci cand luam o decizie. De exemplu, exista diferite tipuri de diete in functie de intervalul nostru de varsta, sex sau anumite conditii specifice, cum ar fi alergiile .

Cunoasteti obiectivele

O alta greseala foarte frecventa este sa nu cunoastem motivele si obiectivele pe care vrem sa le indeplinim la dieta . De aceea, de multe ori nu suntem multumiti de un plan de dieta, deoarece consideram ca nu ne ajuta deloc.

Prin urmare, trebuie sa ne cunoastem obiectivele. De exemplu, facem dieta pentru a pierde in greutate sau pentru a castiga masa musculara? Aceste doua optiuni sunt foarte diferite.

Experimentare, adaptare si integrare

Majoritatea dietelor implica urmarea unei faze de experimentare, a unei faze de adaptare si a unei etape de integrare. In prima faza, trebuie sa incepeti cu dieta in sine, vazand cum reactionam la ea.

In a doua faza, corpul nostru trebuie sa se adapteze la noua dieta pentru a o integra in cele din urma. Daca aceasta faza nu este cunoscuta, am putea avea probleme la inceperea alimentatiei, deoarece asteptarile noastre ar fi, poate, dezamagitoare.

Speram ca aceste indicatii va vor ajuta sa aveti mai multa claritate cu privire la modul de procedare in aceste cazuri. Prin urmare, nu ar trebui sa experimentam niciodata ceva atat de important ca sanatatea noastra si sa avem intotdeauna sfatul unui profesionist atunci cand vine vorba de schimbarea obiceiurilor noastre alimentare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul