Criteriul National

Cum sa alegeti o firma pentru montaj aer conditionat de incredere

februarie 17
22:48 2021

Alegerea unei firme de montaj aer conditionat de incredere poate insemna diferenta dintre o instalare fara probleme si luni de dureri de cap si apeluri telefonice fara raspuns. Nu cautati doar cea mai ieftina oferta, ci cautati calitatile unei firme cu o buna reputatie. Puneti intrebari si verificati recenziile online pentru a vedea care au fost experientele altor persoane.

Proceduri clare de vanzare

Firma ar trebui sa fie deschisa si transparenta in ceea ce priveste aparatele de aer conditionat pe care le instaleaza si procesul de instalare. Ar trebui sa incerce sa va educe si sa va ajute sa alegeti cea mai buna solutie pentru a va satisface nevoile, nu doar sa va vanda solutia care le aduce cei mai multi bani. Nu semnati cu cineva care va spune ca trebuie sa alegeti in acea zi – o firma de montaj aer conditionat de calitate va va oferi timp pentru a lua o decizie informata si fara a fi presati de timp.

Documentatie profesionala

Desi acest lucru nu inseamna neaparat ca serviciul sau produsul va fi de inalta calitate, inseamna ca firma respectiva este serioasa si organizata – un semn bun, conform portalului www.montaj-aer-conditionat.ro. Ar trebui sa vi se prezinte o estimare profesionala care sa arate toate cheltuielile, plus orice informatii suplimentare despre produs si instalare. La acceptarea serviciului, firma de montaj aer conditionat trebuie sa va trimita o factura si instructiuni despre ce se va intampla in continuare.

Comunicare buna

Nu este nimic mai frustrant decat sa apelezi la o firma si sa nu poti comunica niciodata cu aceasta. Daca acesta este cazul, renuntati. Daca nu vor ridica telefonul atunci cand incercati sa le dati bani, imaginati-va cat de greu va fi sa luati legatura cu ei daca aveti o problema de garantie viitoare.

Servicii profesioniste

O firma de montaj aer conditinat ar trebui sa apara la timp si, daca nu, sa va anunte din timp pentru a va informa. Ar trebui sa discute cu dvs. detaliile proiectului si sa confirme ca sunteti multumit de acest lucru. La finalizare, ei va vor arata munca lor si vor demonstra cum functioneaza produsul. Zona trebuie lasata curata si ordonata, si toate gunoiurile indepartate.

Informatii clare despre garantie

Intrebati firma de montaj aer conditionat despre produsul si garantia de instalare. Acestia ar trebui sa va poata spune cine va acoperi costurile de expediere (in cazul in care orice piesa trebuie trimisa inapoi la producator) si montarea pieselor de schimb. Daca firma nu va poate spune acest lucru si nu este in termenii si conditiile lor, renuntati. Unele firme va obliga sa faceti o revizie anuala; daca nu faceti acest lucru cel putin odata, va anuleaza garantia de instalare si renunta la orice responsabilitate – nu semnati cu astfel de prestatori, este lipsit de etica si este gresit.

Service post-vanzare

Firma de montaj aer conditionat se asigura ca aparatura functioneaza dupa instalare? Cele mai bune firme din domeniu va vor oferi memento-uri pentru a va deservi aparatul de aer conditionat in primii doi ani si pentru a raspunde rapid la orice problema ce tine de garantie.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Laurentiu Groza

Laurentiu Groza

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul