Criteriul National

Cum sa alegeti vacanta potrivita cu o locatie speciala datorita unei cabana munte

Cum sa alegeti vacanta potrivita cu o locatie speciala datorita unei cabana munte
februarie 11
21:37 2021

O cabana la munte intotdeauna se va regasi intr-un cadru deosebit de frumos, inconjurat de natura. Este  un loc mirific pentru o vacanta unica si reusita, unde veti gasi pe langa frumusetea naturii, multa liniste dar si aer curat. Ca sa avem o vacanta frumoasa trebuie sa luam in calcul locatia, ca ea sa poata fi una potrivita pentru tipul nostru de vacanta ales.  A alege o cabana la munte poate fi alegerea potrivita pentru ca aveti o priveliste de milioane dar veti avea parte si de linistea pe care o intalniti in mediul inconjurator. Cabanele intotdeauna vor fi amplasate in afara localitatilor.

Locatia potrivita pentru vacanta dumneavoastra

Daca ajungeti sa mergeti la munte, cea mai ideala cazare este cea de cabana. Toate tipurile de inchiriere cabana la munte sunt speciale si foarte frumos amenajate pentru clienti. In acea cabana va veti relaxa si veti uita de toate problemele cotidiene. A inchiria o cabana pentru a va petrece vacanta este cea mai buna optiune pentru ca interiorul unei cabane este mult mai mare, fiind special creata pentru un numar mai generos de persoane, ele sunt special construite pentru familii.

Toate spatiile din interiorul cabanei sunt utilate si mobilate cu tot ceea ce este necesar pentru un sejur de vis. Acestea sunt contruite cu mult bun gust si cu o atentie deosebita la toate detaliile, fiind construite din lemn si din caramida. A alege o cabana la munte pentru cazarea dumneavoastra poate fi una dintre cele mai bune alegeri ca sa puteti petrece diferit o vacanta, de a avea parte de foarte multa natura si foarte multa liniste. Aceste tipuri de vacante va vor relaxa si bucura sufletul, dar va vor si incarca cu foarte multa energie pozitiva.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

pedalampenet

pedalampenet

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul