Criteriul National

Cum să alegi buchetul de flori potrivit? Specialiștii de la Maison d’Or sunt aici să te ajute

Cum să alegi buchetul de flori potrivit? Specialiștii de la Maison d’Or sunt aici să te ajute
iulie 05
10:37 2021

Dacă ţi s-a întâmplat să fii nevoit să dăruieşti un buchet de flori dar nu ai ştiut ce să alegi pentru a-ţi exprima sentimentele, trebuie neapărat să citeşti acest articol pentru ca data viitoare când vei oferi un buchet de flori să fii pregătit pentru a face alegerea potrivită.  Trebuie să să fii atent la combinaţiile pe care le faci pentru a fi sigur că oferi buchetul potrivit pentru ocazia respectivă. 

Mai jos o să descoperi ce mesaje poţi transmite prin intermediul florilor şi cum poţi să personalizezi buchetul în funcţie de persoana căreia îi faci cadoul.

Culoarea alb transmite puritatea, aprecierea, dar şi regretul şi scuzele

Florile de culoare alb exprimă puritatea şi se dăruiesc la naşterea unui copil, fie la nuntă sau logodnă. Un alt motiv pentru care sunt folosite florile albe este acela pentru a-ţi fi iertate greşelile. În primul caz sunt de preferat trandafirii, iar în al doilea caz sunt mai indicate lalele. 

Roşu – romantism 

Culoarea roşie transmite romantismul, exprimă pasiunea, dragostea. Astfel că cei mai potriviţi sunt trandafirii în momentul în care cadoul este pentru femeia din viaţa ta, dar depinde foarte mult cu ce alte tipuri de flori vrei să asociezi trandafirii.

În mod clar, trandafirii sunt potriviţi pentru a fi dăruiţi şi altor persoane importante din viaţa ta, dar trebuie să ţii cont de culorile acestora. 

Verde – artistic

În cazul în care vrei să dăruieşti buchetul sau aranjamentul floral unei prietene apropiate care este boemă, artistică atunci culoare verde este perfectă. 

Portocaliu – pasiune, înflăcărare

Culoarea portocaliu exprimă şi transmite într-un buchet înflăcărare şi pasiune, dar neavând sens erotic. Este indicat să oferi buchete cu această culoare pentru o prietenă sau pentru sora ta, întrucât acestea transmit energie, putere şi apreciere. 

Cu un astfel de buchet, unde apare şi culoarea portocaliu vei ieşi în evidenţă în mod sigur, iar persoana care îl primeşte va fi impresionată si va aprecia gestul considerându-se specială. 

Roz – prietenie, apreciere

Culoarea roz exprimă aprecierea faţă de o persoană, dar şi dragostea pe care i-o porţi, această culoare fiind indicată pentru a exprima sentimentele pentru o soră, o prietenă sau chiar pentru mamă. 

Pentru a fi sigur că faci alegerea potrivită pentru un buchet, trebuie să ai în minte anumite lucruri când faci alegerea:

  • Persoana căreia îi dăruieşti florile, caracterul acesteia, categoria de vârstă;
  • Relaţia dintre tine şi persoana care va primi buchetul, dacă este vorba de o persoană din familie, apropiată sau pur şi simplu o colegă de birou;
  • Ocazia pentru care oferi florile, dacă este un eveniment mare sau mergi acasă la cineva, un restaurant sau o petrecere privată.

Astfel cu toate aceste informaţii puse la punct poţi să faci alegerea corectă, potrivită şi să impresionezi persoana care va primi buchetul. Poţi alege, de asemenea, să dăruieşti un buchet, un aranjament sau dacă consideri că nu ai timp să mergi să cumperi, poţi opta pentru flori în cutii livrate în Bucureşti. Faptul că le vei putea alege online, îţi va da mai mult timp să faci alegerea potrivită, pentru că vei vedea modurile în care sunt aranjate, combinaţiile de flori, dar şi culorile acestora.  

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul